Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Ebay.com  (Skaityta 189623 kartus)

Neprisijungęs lin32

• Įrašai: 1310
    • Žiūrėti profilį
Re: Ebay.com
« Atsakymas #950: 2013 Gruodžio 17, 23:33:44 »
nafiga be tos dezutes siust... nesamone. Tegul pradaro ipakavima ir bus geras irodymas, kad ne parduodamas yra.

lin, imesk ta lapa, pades gal zmogui.
tai va tureciau tai imesciau bet seniai siunte nebeturiu(-)

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
  • Įrašai: 7657
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #951: 2013 Gruodžio 17, 23:46:32 »
tai sakysiu tada lai cielka nuplesia nuo dezutes visiskai abieju ir apvynioja su kokia izolke ar pan...? nes gausis taip kad man siuncia zmogus,ne el parduotuve,tai bbz ten jam reiks irodyt kaina siuntinio ir t.t ? reiks mazesne rodyt kaip supratau,ane ? ir kaip geriau sakot du vienu siuntiniu varyt ar atskirai ?

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #952: 2013 Gruodžio 17, 23:50:26 »
nes as kai statuose buvau ir pirkau kompa,gavau apple store 300 baksu nuolaida,norejau pirkt iphone'a o ju atrakintu nebuvo,tai uzsisakiau internetu i pusbro adresa ir jis man gavos 350 baksu 5s naujas,o dabar pazystama praso kad savo penkta parduociau tai sakau gal prie to pacio dar is ten viena uzsisakyciau...gaunas tas ant to uz kiek as cia penkta parduoda,ten 5s naujas iseina

Neprisijungęs lin32

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #953: 2013 Gruodžio 17, 23:54:45 »
geriau atskirai bandyk nes du tai kazin ar praeis

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #954: 2013 Gruodžio 17, 23:57:07 »
ok tada

Punktas 1 telefai atskirai
Punktas 2 dezutes pradarytos ?
invoice ar kazka reiks jam rasyt ar lai jokiu cekiu nieko nededa geriau tegu gift ir viskas ?

Neprisijungęs lin32

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #955: 2013 Gruodžio 17, 23:59:26 »
gift tegul daro

Neprisijungęs ffee

• Įrašai: 1149
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #956: 2013 Gruodžio 18, 00:23:14 »
kokie dar invoice. Nieko neperki. Tik gauni dovanu kaledu proga nuo savo seno gero pusbrolio. Tipo jis db prie dovanos des cekius, kur kiek mokejo uz dovana...

1. atskiros siuntos, gerai butu ir skirtingais vardais
2. cielkos praluptos
3. atvirute su "gyvu" sviekinimu. tegul beleka sugalvoja, svarbu itikinamai. Ir savo ranka, lietuviskai ar rusiskai, kaip jau iseina. Paciam dar neteko tokiu bajeriu daryt, bet skaiciau, kad tiap praslysta.

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #957: 2013 Gruodžio 18, 00:37:00 »
skirtingais vardais ta prasme viena mano kita mergaites tarkim,ane? galima ir skirtingus adresus pavaryt,dekui del sveikinimo minties,tikrai buciau nesugalvojes ;)

Neprisijungęs ffee

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #958: 2013 Gruodžio 18, 01:04:13 »
Jo, gali tavo mergaitei, gali mamai, tetai. Nu nesvarbu. Tipo jis geras pusbrolis, litu uzkale statuose, pasiuntines aifounus giminems. Tikrai turi praeiti. O jei kas uzsikabintu, tia laikaisi tos pacios daineles - pusbrolis, idejo dovanu, jokie ne pirkimai pardavimai. Velnias zino kaip jie sugalvos patikrinti, bet cia jau jiems galvoti.

Man kazkada siunte freebie ir norvegijos berods. Ten lipdukai viso labo tebuvo. Gavau is muitines laiska - reikia invoic, susimoketi muita, la la la. As jiems emaila nusiunciau, kur netiesiogiai, bet pasiunciau ir parasiau, kad nieko as nemokesiu uz nemokama siunta, atiduokit ir viskas. Po savaites paste radau :D

Prisijungęs volume13

• Audi klubo prezidentas
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 19578
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #959: 2013 Gruodžio 18, 08:31:10 »
chebra,sakykit,turiu pusbra JAV kuris man nori issiust pora iphone'u...kaip privatus asmuo privaciam ir kaip gift aisku,yra sansu isvengt muito ir t.t ?reik jam ceki det,ar uzteks tiesiog jog tai dovana? kokiu yra variantu ? niekad nieko nesu siuntes is statu..
Tegul perduoda griztanciams i LT svesti Kaledu tautieciams, parves.Kiek tas iphonas vietos uzima.Dar makbuka aira gali dadeti , juk cia tas pats kas knygute (+) Nuvaziuosi pasiimti duosi koki 20$ ir viskas.
Jei keliaujate po pasaulį, prisidėkite prie kolekcijos! :
Kolekcija

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #960: 2013 Gruodžio 18, 10:38:17 »
tai nax man lt jei as graikijoi? ir air man nereik,turiu pro

Prisijungęs volume13

• Audi klubo prezidentas
  • Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #961: 2013 Gruodžio 18, 11:20:39 »
tai nax man lt jei as graikijoi? ir air man nereik,turiu pro
Tai ieskok naujuju rusu atvykstanciu namo ant naujako i graikija :V
Kolekcija

Neprisijungęs gataz

• Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 16827
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #962: 2013 Gruodžio 18, 11:49:16 »
Jo, gali tavo mergaitei, gali mamai, tetai. Nu nesvarbu. Tipo jis geras pusbrolis, litu uzkale statuose, pasiuntines aifounus giminems. Tikrai turi praeiti. O jei kas uzsikabintu, tia laikaisi tos pacios daineles - pusbrolis, idejo dovanu, jokie ne pirkimai pardavimai. Velnias zino kaip jie sugalvos patikrinti, bet cia jau jiems galvoti.

Man kazkada siunte freebie ir norvegijos berods. Ten lipdukai viso labo tebuvo. Gavau is muitines laiska - reikia invoic, susimoketi muita, la la la. As jiems emaila nusiunciau, kur netiesiogiai, bet pasiunciau ir parasiau, kad nieko as nemokesiu uz nemokama siunta, atiduokit ir viskas. Po savaites paste radau :D
Na cia tokios pasakos yra biski burimas is barsciu, nes viskam yra aprasyta muitines proceduros http://www.cust.lt/web/guest/verslui/pastosiuntos/gabenimas
Nuo PVM atleidziama jei siuntos verte iki 160LT (gift tipo), kitu atveju muitine gali paprasyt verte irodanciu dokumentu, jiems neegzistuojant siuntos verte paskaiciuoja pagal savo lenteles.

Patarimas is mano puses: padarykit FAKE pardavima iki 160lt sumos ir tegul kas sius is JAV prideda ta invoice ant siuntos.
Tesla Model 3 SR+ 239kw, '19
Audi V8 206kw, '91

Neprisijungęs ffee

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #963: 2013 Gruodžio 18, 12:37:56 »
Su fake pardavimu aifouno 5 uz 160lt ne pro kur nepralysi, nebent siuntos netikrins. Kaip pats sakei - jie pasiskaiciuot moka. O kai paskaiciuos pagal rinkos verte, tai kainele bus nors ant ausu stokis.

Vat velnias, kiek isitikines buvau, kad dovanos visai neapmokestinamos, galejau danti duoti. Ir kiek teko skaitineti forumuose, tai visur ta pati daina ff atsiprasau, jei suklaidainau ka nors.

bet istorija i kita puse sukasi, viskas siunciama ne i LT, kaip suprantu. Tai cia LT istatymine baze neturi jokios itakos, reikia pas graikus skaityt kas kaip kur.

Prisijungęs volume13

• Audi klubo prezidentas
  • Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #964: 2013 Gruodžio 18, 12:53:50 »
Klausimas daznai perkantiems per ebay :
jeigu preke neatejo per 43 dienas  ir jos verte ~10$
ka patartumete daryti jei pardavejas atsako taip :

There are two ways to solve the problem:
1) We FULL REFUND you with NO EXCUSE;
2) We send A FREE REPLACEMENT to you,it will take about 15-20 days.
Kolekcija

Neprisijungęs ffee

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #965: 2013 Gruodžio 18, 12:57:26 »
Nu tai ko tau reik, to ir prasyk. Nebenori prekes, tai imk pinigus. Jei vis tiek preke pirksi, tai prasyk kad issiustu dar syki. Kame bedos?

Prisijungęs volume13

• Audi klubo prezidentas
  • Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #966: 2013 Gruodžio 18, 12:59:19 »
Nu tai ko tau reik, to ir prasyk. Nebenori prekes, tai imk pinigus. Jei vis tiek preke pirksi, tai prasyk kad issiustu dar syki. Kame bedos?
po kiek ten laiko bylos uzsidaro? Juk antra karta bylos kelti lygtais negalima (H-)
Ar kazka ne taip supratau?
Kolekcija

Neprisijungęs gataz

• Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #967: 2013 Gruodžio 18, 13:05:05 »

Jei is to pacio pardavejo vienu metu pirktos 2 prekes, viena seniausiai atejo, kita jau po pirkimo 38 dienos prarejo ir dar neateina, ka darote dazniausiai tokiu atveju?

tai man identiska situacija, po keletos laisku nebuvo jokios reakcijos, kol neparasiau kad bus opec case ir du blogi feedbackai. ta pacia diena pasiule is naujo issiusti. tai dabar laukiu.

Tokiais atvejais rekomenduoju pinigus atsiimt, nes gali ir to nesulaukt :)
« Paskutinį kartą keitė: 2013 Gruodžio 18, 13:06:46 sukūrė gataz »
Audi V8 206kw, '91

Neprisijungęs PREZIDENTAS

• Įrašai: 3831
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #968: 2013 Gruodžio 18, 13:49:26 »

parasyk pardavejo  pavadinima, nes man identiskai parase zodis i zodi :) maniskis vadinasi    
yvonnewindy

Prisijungęs volume13

• Audi klubo prezidentas
  • Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #969: 2013 Gruodžio 18, 14:00:54 »
parasyk pardavejo  pavadinima, nes man identiskai parase zodis i zodi :) maniskis vadinasi    
yvonnewindy

globalstore5
jie visi kazkoki vienoda atsakymu sablona naudoja
Kolekcija

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #970: 2013 Gruodžio 18, 18:13:18 »
Su fake pardavimu aifouno 5 uz 160lt ne pro kur nepralysi, nebent siuntos netikrins. Kaip pats sakei - jie pasiskaiciuot moka. O kai paskaiciuos pagal rinkos verte, tai kainele bus nors ant ausu stokis.

Vat velnias, kiek isitikines buvau, kad dovanos visai neapmokestinamos, galejau danti duoti. Ir kiek teko skaitineti forumuose, tai visur ta pati daina ff atsiprasau, jei suklaidainau ka nors.

bet istorija i kita puse sukasi, viskas siunciama ne i LT, kaip suprantu. Tai cia LT istatymine baze neturi jokios itakos, reikia pas graikus skaityt kas kaip kur.

ES tas pats kakius,jokio skirtumo,nebent sakyt kad priristas iphone'as ir jo kaina 200 baksu,negi jie tikrins ar jis sim free ar ne..?

Neprisijungęs lin32

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #971: 2013 Gruodžio 18, 18:19:06 »
ES tas pats kakius,jokio skirtumo,nebent sakyt kad priristas iphone'as ir jo kaina 200 baksu,negi jie tikrins ar jis sim free ar ne..?
tai jai ne i lietuva sius tai dar geriau daugiau sansu kad praeis zinau kad dauk kas siuncia pirma i anglija paskui i lietuva,ir kaip kas cia minejo nebutinai uzdes muita jai virsins 160lt man irgi siunte kaip ir minejau siunte iphona ir neuzdejo jokio muito tik sakau toki pasiaiskinima reikejo uzpildyt kad dovana ir ne komercinem tikslam gaila kad neturiu pasilikes kopijos internete ten pildziau ir emeilu siunciau

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #972: 2013 Gruodžio 18, 18:39:14 »
tai sakysiu jam kad darytu gift,pradarytu dezutes ir detu atviruka ant virsaus,ko daugiau reik,o del anglu irgi girdejau kad paprasciau..

Neprisijungęs byfo

• Įrašai: 1967
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #973: 2013 Gruodžio 18, 19:15:13 »
O kaip su didesnem prekem kaip buferos ateina normalei? Gal kas parsiustu is uk ebay detale?

Neprisijungęs gataz

• Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #974: 2013 Gruodžio 18, 20:51:03 »
tai sakysiu jam kad darytu gift,pradarytu dezutes ir detu atviruka ant virsaus,ko daugiau reik,o del anglu irgi girdejau kad paprasciau..
Jo ir atvirukas su diedu marozu ir snieguracka turi but :-]
Audi V8 206kw, '91