Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Ebay.com  (Skaityta 189366 kartus)

Neprisijungęs auris-t

• Įrašai: 167
    • Žiūrėti profilį
Re: Ebay.com
« Atsakymas #925: 2013 Gruodžio 03, 03:22:55 »
siunčiam iš lenkų be parkių
tai gal išeitų šita parsiusti? http://www.cdlens.com/?item=21290

Neprisijungęs PREZIDENTAS

• Įrašai: 3831
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #926: 2013 Gruodžio 03, 16:14:39 »
patarkit kaip elgtis,
uzsisakiau dvi skirtingas prekes is kitaico, nera jos brangios po 10 doleriuku. gavau siuntini su dviem vienodom prekem, zodziu ar per klaida ar specialiai vienos prekes neidejo. parasiau laiska jam, tai parase kad pasiaiskins sita reikala. aiskinasi jau savaite ir tuo paciu i mano laiskus nereaguoja.
Man visdar reikalinga ta preke kurios jis neatsiunte. o antra nereikalinga. Siuntimas buvo nemokamas.
Kaip elgtis su tokiu pardaveju?

Neprisijungęs M G

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 6071
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #927: 2013 Gruodžio 03, 16:58:29 »
patarkit kaip elgtis,
uzsisakiau dvi skirtingas prekes is kitaico, nera jos brangios po 10 doleriuku. gavau siuntini su dviem vienodom prekem, zodziu ar per klaida ar specialiai vienos prekes neidejo. parasiau laiska jam, tai parase kad pasiaiskins sita reikala. aiskinasi jau savaite ir tuo paciu i mano laiskus nereaguoja.
Man visdar reikalinga ta preke kurios jis neatsiunte. o antra nereikalinga. Siuntimas buvo nemokamas.
Kaip elgtis su tokiu pardaveju?
open case

Neprisijungęs byfo

• Įrašai: 1967
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #928: 2013 Gruodžio 09, 20:55:53 »
Gal kas is lenku b6 slime priekimio.bamperio apacia parsiustu ne uz dyka?

Neprisijungęs audi quatro

• Įrašai: 1495
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #929: 2013 Gruodžio 09, 22:31:22 »
kas zino kaip refund daro(grazina pinigus)?pay pal saskaitoj rodo kad vakar grazino 20 usd ir iskarto -20 usd rodo ir neduoda pirkti uz juos.gal cia po kazkiek laiko tik duoda naudotis jais?

Neprisijungęs Audi110kw

• Įrašai: 2367
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #930: 2013 Gruodžio 09, 22:49:04 »
I lietuviska parvaro atgal :D bent jau man kazkada po refundo i lietuviska iskarto gryzo.

Neprisijungęs blaiwas

• Įrašai: 241
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #931: 2013 Gruodžio 10, 07:30:48 »
nupirkau preke ir sumokejau, bet pardavejas turejo problemu su paypal, todel mano mokejimas buvo atsauktas, pinigai grazinti. dabar pasak pardavejo problemos jau issprestos ir galiu bandyt vel moket. bet beda, kad ebay man rodo kaip apmoketa ir laukiama patvirtinimo is paypal, sito nerandu kur atsaukt, o patvirtinimo tai kaip ir nebus. paradavejas siulo moket tiesiai i jo akaunta, bet kazkaip nemanau, kad tai butu saugu ir garantuotu prekes gavima. gal ka pasiulysit tokiu atveju?

Neprisijungęs M G

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #932: 2013 Gruodžio 10, 07:37:41 »
nupirkau preke ir sumokejau, bet pardavejas turejo problemu su paypal, todel mano mokejimas buvo atsauktas, pinigai grazinti. dabar pasak pardavejo problemos jau issprestos ir galiu bandyt vel moket. bet beda, kad ebay man rodo kaip apmoketa ir laukiama patvirtinimo is paypal, sito nerandu kur atsaukt, o patvirtinimo tai kaip ir nebus. paradavejas siulo moket tiesiai i jo akaunta, bet kazkaip nemanau, kad tai butu saugu ir garantuotu prekes gavima. gal ka pasiulysit tokiu atveju?
my ebay prie prekes yra punktas mark as payment not sent

Neprisijungęs blaiwas

• Įrašai: 241
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #933: 2013 Gruodžio 10, 07:58:22 »
yra unmark as payment sent, sita pazymejus preke atsiranda prie neapmoketu, bet kaip tarkim normaliai buna mygtukas pay now, tai ten yra mark as payment sent, o moket neduoda

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #934: 2013 Gruodžio 10, 09:44:18 »
open case
na ka, parasiau pardavejui dar viena toki rimtesni laiskeli, kad bus open case ir du negativus feedbackai, tai atrase ta pacia diena ir tipo issiunte dar syki ir paprase kad tik nerasysiu blogu feedbacku. tai dabar belieka laukti. tik klausimas ar nepraeis tie visi terminai , kol jis vel is naujo atkeliaus is kitaicu?

Neprisijungęs Audi110kw

• Įrašai: 2367
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #935: 2013 Gruodžio 10, 11:05:36 »
vistiek baigiantis terminui atidaryk open case, nes jeigu praleisi tai ir nuplauks.

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #936: 2013 Gruodžio 10, 14:48:41 »
aisku, dekui

Neprisijungęs volume13

• Audi klubo prezidentas
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 19575
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #937: 2013 Gruodžio 12, 08:21:56 »
Jei is to pacio pardavejo vienu metu pirktos 2 prekes, viena seniausiai atejo, kita jau po pirkimo 38 dienos prarejo ir dar neateina, ka darote dazniausiai tokiu atveju?
Jei keliaujate po pasaulį, prisidėkite prie kolekcijos! :
Kolekcija

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #938: 2013 Gruodžio 12, 09:53:35 »
tai man identiska situacija, po keletos laisku nebuvo jokios reakcijos, kol neparasiau kad bus opec case ir du blogi feedbackai. ta pacia diena pasiule is naujo issiusti. tai dabar laukiu.

Neprisijungęs gataz

• Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 16827
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #939: 2013 Gruodžio 12, 10:31:28 »
Jei is to pacio pardavejo vienu metu pirktos 2 prekes, viena seniausiai atejo, kita jau po pirkimo 38 dienos prarejo ir dar neateina, ka darote dazniausiai tokiu atveju?
Po 40d atidaryciau case per PP.

tai man identiska situacija, po keletos laisku nebuvo jokios reakcijos, kol neparasiau kad bus opec case ir du blogi feedbackai. ta pacia diena pasiule is naujo issiusti. tai dabar laukiu.
Tokiais atvejais rekomenduoju pinigus atsiimt, nes gali ir to nesulaukt :)
Tesla Model 3 SR+ 239kw, '19
Audi V8 206kw, '91

Neprisijungęs knerka

• Įrašai: 585
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #940: 2013 Gruodžio 12, 10:48:59 »
Perkant per paypal, kursa paskaiciuoja toli nuo realaus kurso, o ant koki 2 k svaru, tas labai pasijaucia. Girdejau galima nustatyt kad bankas konvertuotu ar kazkas panasaus. Galit kas pakomentuot?  (H-)

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 18277
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #941: 2013 Gruodžio 12, 10:52:27 »
aha, kai moki rodo imsime pinigus iš šitos kortelės: tada spausk other funding options, tipo ten kur pasikeist kortelę, ir bus kažkur ten pasikeisti kad chargintų kortą ta valiuta kuria moki

Neprisijungęs auris-t

• Įrašai: 167
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #942: 2013 Gruodžio 13, 02:24:56 »
tai gal išeitų šita parsiusti? http://www.cdlens.com/?item=21290
tai ar gali kas pagelbėti?aišku ne už ačių

Neprisijungęs byfo

• Įrašai: 1967
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #943: 2013 Gruodžio 13, 19:47:32 »
Gal kas is lenku b6 slime priekimio.bamperio apacia parsiustu ne uz dyka?
??

Neprisijungęs M G

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
  • Įrašai: 7657
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #945: 2013 Gruodžio 17, 23:04:34 »
chebra,sakykit,turiu pusbra JAV kuris man nori issiust pora iphone'u...kaip privatus asmuo privaciam ir kaip gift aisku,yra sansu isvengt muito ir t.t ?reik jam ceki det,ar uzteks tiesiog jog tai dovana? kokiu yra variantu ? niekad nieko nesu siuntes is statu..

Neprisijungęs ffee

• Įrašai: 1149
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #946: 2013 Gruodžio 17, 23:23:34 »
Ideti sveikinimu atviruka, jei dar lietuviskai tai is vis (y) Pavardes sutampancios irgi turetu padet. Siunciausi is statu cigaru pora kart, tai siuntejo vardai skyres, bet pavarde mano visada rasydavo (tas pats shopas). Siaip niekados nevirsydavau kiekiu leistinu, bet smulkmena maloni ir apgalvota. Jei jau viska tropniai darant iki galo, tai lai siuncia viena tavo vardu su atviruku ir gift ir t.t., kita tavo zmonos/drauges/mamos/seses/brolio vardu.

Neprisijungęs lin32

• Įrašai: 1310
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #947: 2013 Gruodžio 17, 23:23:44 »
man bratkus siunte iseme is dezutes ir siunte viena iphone muitine sulaike atsiunte laiska kur internete reikejo uzpildyt kad ten tipo dovana ir kad ne komercineis tikslais ir praejo nereikejo muito moket

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
  • Įrašai: 7657
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #948: 2013 Gruodžio 17, 23:27:43 »
tai jis tau ji be dezutes siunte ? ar kaip ?ar tiesiog ji uztenka isimt is dezutes ? o pakrovejas,ausines ir t.t ?  nes galvoju gal jam irgi pasakyt kad skirtingais adresais siustu,pavardes nesutaps,bet abudu rusai :D

Neprisijungęs ffee

• Įrašai: 1149
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #949: 2013 Gruodžio 17, 23:29:57 »
nafiga be tos dezutes siust... nesamone. Tegul pradaro ipakavima ir bus geras irodymas, kad ne parduodamas yra.

lin, imesk ta lapa, pades gal zmogui.