Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Ebay.com  (Skaityta 189634 kartus)

Neprisijungęs ArasCL

• Įrašai: 7063
    • Žiūrėti profilį
Re: Ebay.com
« Atsakymas #900: 2013 Lapkričio 27, 13:51:42 »
Jau kelinta prekė neatkeliauja pirkta per ebay.
Prekės sąlyginai nebrangios, panašiai iki 15usb.

Kiek šansų, kad pardavėjas neišsiunčia ir ieško durnių kurie nepaspaus OPEN CASE ir taip "uždarbiauja"?

Jeigu visgi pradingo siuntos keliavimo metu - ką (apart siuntimo su tracking number'iu) galima dar padaryti?

Buvo reikalas, kai kelias siuntas pristatė į gretimą namą: mano nr 39-35, o pristatė į 35-35, užrašyta ant siuntinio mano adresas, tai dėl to parašiau skundą į lietuvos paštą. Žadėjo susitvarkyti (H-).

Nes jau vargina nuolat sėdėti ir čekinti, kas  kur kada išsiusta, kada apmokėta ir t.t. Jeigu refundinta - ar įkrito pinigai į PAYPAL. Taip porą sandėrių šią vararą pra**sau, pasidariau apie $20 nuostolio... :-{
Galu gale nenagrinėjau PAYPAL ir visa VIRTUON mokesčių už kiekvieną transakciją (žinau tik kad paypalas verčia didesniu savo naudai santykiu)... turiu omeny: apmoku > grąžina pinigus neatvykus prekei > atvykus po laiko vėl sumoku... ar nesigauna brangiau nei viskas būtų OK iškart?
reikia nustatyti kad ne paypalas vertu pinigus, o tavo bankas, tada gaunasi mažesni vertimo mokesčiai, bet jie vistiek aišku yra ir jei tau gražina ir tu dar syki sumoki tai kažkiek centų turi nuotolio ir tiek pat bankas turi pelno

man irgi neateina preke is kinijos jau pusantro menesio,tai padariau open case,ir kad money back.tai pardavejas parase kad jei sutinku issius kita siunta su FAST DELIVERY ir jei gausiu abidvi prekes tai viena bus kaip dovana.tai atrasiau kad gerai.ar tai realu kad siustu  kita siunta,ar tik akis dumia kad laika pratemptu?
neuždaryk open case kol negausi to kito, o jei nespės iki to laiko tada primygtinai reikalauk gražinimo

Iš ebay.co.uk ateina per 3-5 darbo dienas, plius muitų nereikia mokėti ;)
tik problema tame, kad daugelis bijo siųsti į LT, nes lietuviai kai gauna pareiškia, kad negavo arba blogai kasnors ir bando gražintis pinigus
« Paskutinį kartą keitė: 2013 Lapkričio 27, 14:10:34 sukūrė ArasCL »