Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Ebay.com  (Skaityta 189337 kartus)

Neprisijungęs virsininkas88

• Įrašai: 2838
    • Žiūrėti profilį
Re: Ebay.com
« Atsakymas #900: 2013 Lapkričio 25, 22:29:24 »
Kaip patartumet is patirties "kariaut" su pardaveju, jei preke atsiunte nekokybiska?
Prekes verte iki 1 $ , siuntimas nieko nekainavo :V
o sunku nufotkint ir parašyt kad yra gros problem su preke?

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 18277
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #901: 2013 Lapkričio 26, 01:04:30 »
dėl vieno usd nesivarginčiau, pats susitaisyčiau arba išmeščiau

Neprisijungęs volume13

• Audi klubo prezidentas
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 19575
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #902: 2013 Lapkričio 26, 08:31:29 »

visiskai nesunku nufotkinti bei parasyti, tiesiog idomu kokie audi bendruomenes veiksmai tokiu atveju.(+)
Jei keliaujate po pasaulį, prisidėkite prie kolekcijos! :
Kolekcija

Neprisijungęs AudiFun3

• Įrašai: 645
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #903: 2013 Lapkričio 26, 08:54:04 »
visiskai nesunku nufotkinti bei parasyti, tiesiog idomu kokie audi bendruomenes veiksmai tokiu atveju.(+)

aš tai siųsčiau foto ir viskas. prieš kelias dienas ir man tokia situacija, tik truputi preke brangesne buvo, parašiau, atsiųs kitą, dabar laukiu :)

Neprisijungęs vabalaz

• Įrašai: 2839
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #904: 2013 Lapkričio 26, 10:40:27 »
žiūrėsim per kiek ateis baterija iš anglų. Užsisakiau trečiadienį (20d). Rašo kad apie gruodžio 4d turėtų būt pas mane jau.

na ką, baterija iš Angelijos jau pas mane. Atėjo per 6 dienas nuo užsakymo, įskaitant ir savaitgalį. Nesu dar taip greit gavęs siuntinio :D

Neprisijungęs byfo

• Įrašai: 1967
    • Žiūrėti profilį

Neprisijungęs Irklas

• Įrašai: 118
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #906: 2013 Lapkričio 26, 17:40:05 »
Sveiki.
Tokia situacija iškilo.
Per tris paras buvo parduota per ebay tam tikras kiekis daigtų neviršijant nei kiekio nei sumos limito 500$/10 items ( na bet jau arti ribos buvo)
Grįžus šiandien iš darbo radau staigmena, mano listingas buvo pašalintas as fraudulent  ir to pasekoje jau du pirkėjai nori refund, nors prekės jau išsiūstos ir tracking numberiai keliems iš pirkėju jau pateikti.

Ebay parašiau lauksiu atsakymo, bet gal jūs nusimanot kas kaip, kaip atsikurt listinga ir apsisaugot nuo tolesniu refundingo prašymu?

Neprisijungęs M G

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 6071
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #907: 2013 Lapkričio 26, 18:32:21 »
siunčiam iš lenkų be parkių

Neprisijungęs gataz

• Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 16827
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #908: 2013 Lapkričio 26, 20:02:34 »
Sveiki.
Tokia situacija iškilo.
Per tris paras buvo parduota per ebay tam tikras kiekis daigtų neviršijant nei kiekio nei sumos limito 500$/10 items ( na bet jau arti ribos buvo)
Grįžus šiandien iš darbo radau staigmena, mano listingas buvo pašalintas as fraudulent  ir to pasekoje jau du pirkėjai nori refund, nors prekės jau išsiūstos ir tracking numberiai keliems iš pirkėju jau pateikti.

Ebay parašiau lauksiu atsakymo, bet gal jūs nusimanot kas kaip, kaip atsikurt listinga ir apsisaugot nuo tolesniu refundingo prašymu?
Tarkis su ebay supportu.
Tesla Model 3 SR+ 239kw, '19
Audi V8 206kw, '91

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #909: 2013 Lapkričio 27, 09:07:52 »
o ebay negalima pardavin4t daugiau nei 10 items 500 usd per kažkiek laiko? kodėl?

Neprisijungęs gataz

• Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #910: 2013 Lapkričio 27, 09:36:10 »
o ebay negalima pardavin4t daugiau nei 10 items 500 usd per kažkiek laiko? kodėl?
per menesi toks limitas naujiem selleriam.
Audi V8 206kw, '91

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #911: 2013 Lapkričio 27, 09:40:45 »
a, ok tada, aš registruotas gal prieš 7 metus :D

Neprisijungęs ErikasRO

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 1503
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #912: 2013 Lapkričio 27, 10:24:24 »
a, ok tada, aš registruotas gal prieš 7 metus :D

kiek as anksciau domejausi, tai toks limitas yra ale paprastiems vartotojams, jei nori daugiau parduot per menesi, tada reikia upgradint savo useri, t.y. susimoket kazkoki mokesti ir tapt top seller ar kazkaip panasiai uzvadinta.

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #913: 2013 Lapkričio 27, 10:42:18 »
aa supratau, nu dėkui už info, vistiek kelias smulkmenas tepardavinėsiu, neturėčiau viršyt limito

Neprisijungęs ArasCL

• Įrašai: 7063
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #914: 2013 Lapkričio 27, 13:51:42 »
Jau kelinta prekė neatkeliauja pirkta per ebay.
Prekės sąlyginai nebrangios, panašiai iki 15usb.

Kiek šansų, kad pardavėjas neišsiunčia ir ieško durnių kurie nepaspaus OPEN CASE ir taip "uždarbiauja"?

Jeigu visgi pradingo siuntos keliavimo metu - ką (apart siuntimo su tracking number'iu) galima dar padaryti?

Buvo reikalas, kai kelias siuntas pristatė į gretimą namą: mano nr 39-35, o pristatė į 35-35, užrašyta ant siuntinio mano adresas, tai dėl to parašiau skundą į lietuvos paštą. Žadėjo susitvarkyti (H-).

Nes jau vargina nuolat sėdėti ir čekinti, kas  kur kada išsiusta, kada apmokėta ir t.t. Jeigu refundinta - ar įkrito pinigai į PAYPAL. Taip porą sandėrių šią vararą pra**sau, pasidariau apie $20 nuostolio... :-{
Galu gale nenagrinėjau PAYPAL ir visa VIRTUON mokesčių už kiekvieną transakciją (žinau tik kad paypalas verčia didesniu savo naudai santykiu)... turiu omeny: apmoku > grąžina pinigus neatvykus prekei > atvykus po laiko vėl sumoku... ar nesigauna brangiau nei viskas būtų OK iškart?
reikia nustatyti kad ne paypalas vertu pinigus, o tavo bankas, tada gaunasi mažesni vertimo mokesčiai, bet jie vistiek aišku yra ir jei tau gražina ir tu dar syki sumoki tai kažkiek centų turi nuotolio ir tiek pat bankas turi pelno

man irgi neateina preke is kinijos jau pusantro menesio,tai padariau open case,ir kad money back.tai pardavejas parase kad jei sutinku issius kita siunta su FAST DELIVERY ir jei gausiu abidvi prekes tai viena bus kaip dovana.tai atrasiau kad gerai.ar tai realu kad siustu  kita siunta,ar tik akis dumia kad laika pratemptu?
neuždaryk open case kol negausi to kito, o jei nespės iki to laiko tada primygtinai reikalauk gražinimo

Iš ebay.co.uk ateina per 3-5 darbo dienas, plius muitų nereikia mokėti ;)
tik problema tame, kad daugelis bijo siųsti į LT, nes lietuviai kai gauna pareiškia, kad negavo arba blogai kasnors ir bando gražintis pinigus
« Paskutinį kartą keitė: 2013 Lapkričio 27, 14:10:34 sukūrė ArasCL »

Neprisijungęs volume13

• Audi klubo prezidentas
  • Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #915: 2013 Lapkričio 27, 22:01:58 »
Ka dazniausiai darote , jei issiunte "claim for good" pardavejui su foto kelias dienas nesulaukiate jokio atsakymo?
Kolekcija

Neprisijungęs gataz

• Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #916: 2013 Lapkričio 27, 22:38:26 »
Ka dazniausiai darote , jei issiunte "claim for good" pardavejui su foto kelias dienas nesulaukiate jokio atsakymo?
viskam yra terminai, svarbiausia ju nepraziopsot, pardavejui irgi turi buti tam tikras laikas per kuri turi atsakyt
Audi V8 206kw, '91

Neprisijungęs ErikasRO

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 1503
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #917: 2013 Lapkričio 28, 11:05:06 »
viskam yra terminai, svarbiausia ju nepraziopsot, pardavejui irgi turi buti tam tikras laikas per kuri turi atsakyt

jei neklystu terminas yra 2 dienos pardavejui atsakyti i tavo zinute, jei neatsako kelk triuksma per ebay(open case), o tada jau yra grieztesni terminai iki kada jis turi sureaguoti, jei nesureaguoja, pripazista ji kaltu ir jis privalo grazinti $ ;)

Neprisijungęs Audi110kw

• Įrašai: 2367
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #918: 2013 Lapkričio 29, 17:45:14 »
Nebutinai dvi dienos, kartais buna kad selleris uzsideda statusa atostogos ar isvykes ir tiek, juk visi zmones juda siais laikais (h) bet neatsako kreipiesi i ebay supporta tada jie iesko..

Neprisijungęs volume13

• Audi klubo prezidentas
  • Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #919: 2013 Gruodžio 02, 13:14:22 »
Ka toliau daryti gavus toki atsakyma? :V
"Dear friend , I am sorry to hear that u are not satisfied with the goods u got .In that case ,we can replace the goods for u ,please do not worry ,we will deal with it at once ,after send it ,will tell u the tracking no . Any other problems ,please contact us by email . Best regards Coco "
Kolekcija

Neprisijungęs Audi110kw

• Įrašai: 2367
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #920: 2013 Gruodžio 02, 13:18:40 »
Nu o kas cia neaisku? atsius nauja :D

Neprisijungęs T-max

• Įrašai: 1714
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #921: 2013 Gruodžio 02, 22:05:12 »
bb jie sius,atmazas,vel lauksi menesi kai visi terminai pasibaigs ir liksi ant ledo...

Neprisijungęs ecstasy

• Įrašai: 1010
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #922: 2013 Gruodžio 02, 22:34:29 »
Kiek aš ka perku tik viena karta man buvo zapadlo kai pirkau i china, bet ir tai ten buvo ne per ebay. O kas liečia ebay jei prekės negaunu per jau gan ilga laika parašau jiems ir man prekė siunčiama nauja. Yra buve ir tokiu baeriu kai lauki menesi ir daugiau is china susiderini su jais kad nera prekes dar jie pasako kad issius nauja ir po kazkiek laiko gaunu ir pirma uzsakyma ir dar veliau ir ju naujai issiusta :] Jeigu negaunat prekes jau ilga laika o normaliai ta preke turejo buti atkeliavusi rasykit jiems issius is naujo, nes lyg ir viska mato pats ebay ka zmones sneka jei butu apgavimai, kad zmogus perka kazka ir daznai negauna tai cia butu isdurinejimas gal jis visai nera issiuntes, tai cia lyg ir pardavejo reikalas kas perka turi gauti savo preke :]

Neprisijungęs M G

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 6071
    • Žiūrėti profilį

Neprisijungęs auris-t

• Įrašai: 167
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #924: 2013 Gruodžio 03, 02:59:02 »
sveiki.gal kas galėtų parsiusti.skolingas nelikčiau http://www.digikey.com/product-search/en?keywords=M1N10FB11G