Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Ebay.com  (Skaityta 189114 kartus)

Neprisijungęs moochinazz

• Įrašai: 2571
    • Žiūrėti profilį
Re: Ebay.com
« Atsakymas #875: 2013 Lapkričio 21, 18:04:29 »
na, paaiskejo, kad dhl express sius, tai manau kazkiek greiciau bus :)

Neprisijungęs ::: Marius :::

• Aš ne pikta menantis - aš pikta užsirašantis.
  • Įrašai: 4449
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #876: 2013 Lapkričio 23, 19:42:10 »
na, paaiskejo, kad dhl express sius, tai manau kazkiek greiciau bus :)
DHL express'u manau ilgiau 3d.d. neturėtų užtrukti. Jeigu virš 5-10kg tada dar gal būti žemės transportu (pigiau), tai tada gal apie savaitę.

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #877: 2013 Lapkričio 23, 20:18:19 »
Jau kelinta prekė neatkeliauja pirkta per ebay.
Prekės sąlyginai nebrangios, panašiai iki 15usb.

Kiek šansų, kad pardavėjas neišsiunčia ir ieško durnių kurie nepaspaus OPEN CASE ir taip "uždarbiauja"?

Jeigu visgi pradingo siuntos keliavimo metu - ką (apart siuntimo su tracking number'iu) galima dar padaryti?

Buvo reikalas, kai kelias siuntas pristatė į gretimą namą: mano nr 39-35, o pristatė į 35-35, užrašyta ant siuntinio mano adresas, tai dėl to parašiau skundą į lietuvos paštą. Žadėjo susitvarkyti (H-).

Nes jau vargina nuolat sėdėti ir čekinti, kas  kur kada išsiusta, kada apmokėta ir t.t. Jeigu refundinta - ar įkrito pinigai į PAYPAL. Taip porą sandėrių šią vararą pra**sau, pasidariau apie $20 nuostolio... :-{
Galu gale nenagrinėjau PAYPAL ir visa VIRTUON mokesčių už kiekvieną transakciją (žinau tik kad paypalas verčia didesniu savo naudai santykiu)... turiu omeny: apmoku > grąžina pinigus neatvykus prekei > atvykus po laiko vėl sumoku... ar nesigauna brangiau nei viskas būtų OK iškart?
« Paskutinį kartą keitė: 2013 Lapkričio 23, 20:23:57 sukūrė ::: Marius ::: »

Neprisijungęs audi quatro

• Įrašai: 1495
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #878: 2013 Lapkričio 23, 22:43:10 »
man irgi neateina preke is kinijos jau pusantro menesio,tai padariau open case,ir kad money back.tai pardavejas parase kad jei sutinku issius kita siunta su FAST DELIVERY ir jei gausiu abidvi prekes tai viena bus kaip dovana.tai atrasiau kad gerai.ar tai realu kad siustu  kita siunta,ar tik akis dumia kad laika pratemptu?

Neprisijungęs T-max

• Įrašai: 1714
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #879: 2013 Lapkričio 23, 22:58:51 »
As jau pora kartu taip pasimoviau kai china pasiule kita atsiust,nei karto negavau.Laikas praeina ir nebegali open case atidaryt.Beje sian irgi uzvedziau,pirkimas buvo Spalio 14,limitas bent seniau buvo 45 dienos ir paskui jau basta.

Neprisijungęs audi quatro

• Įrašai: 1495
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #880: 2013 Lapkričio 23, 23:02:19 »
bet case jau atidaryta,tai pasiule jisai kad atsius per 2-3 savaites.o byla galioja iki gruodzio 22,tai jauciu rasau as jam kad jei negausiu iki to laiko tada money back bus.

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #881: 2013 Lapkričio 23, 23:18:58 »
taip, man irgi pakaitalai niekada neatvykdavo. Todėl pradėjau rinktis refund (pinigų grąžinimą). Yra buvę istorijų, kai besiaiškinant su pardavėju paskutinėmis užsitęsia diskusija, aš bylos neuždarau, pereina į ebay ClientService sprendimo galią. Buvo atvejis - gavau prekę, atidariau bylą, atsiuntė pakaitalą, irgi sugadintą... manęs eBay CS sprendimas netenkino: siūlė siųsti atgal abi prekes ir tada bus atiduoti pinigai. Čia manau pardavėjai irgi suvokia tokias subtylybes, kad pirkėjui, ypač perkant <$10 retai kada apsimoka siųsti atgal (tuo labiau į Kiniją)...

Neprisijungęs AudiFun3

• Įrašai: 645
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #882: 2013 Lapkričio 24, 17:03:37 »
Sveiki, iš ebay gavau prekę, telefonui coverį. Jis yra sulūžęs, ir išlūžusios dalies nėra, tai manau paštas nekaltas. Kaip man dabar elgtis? Rašyt pardavėjui, ar nieko gero nesitikėt? Mokėta buvo nedaug, apie 5 svarus.

Neprisijungęs vabalaz

• Įrašai: 2839
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #883: 2013 Lapkričio 24, 17:19:21 »
rašyk pardavėjui, nusiųsk foto ir greičiausiai kad grąžins pinigus. Na bent man, tai visada su jais eina susitart. Arba tik ant tokių papuolu, kur kad negaut neigiamo įvertinimo, padaro viską :D kelis kartus net ir praėjus 45 dienoms, grąžino pinigus.

Neprisijungęs AudiFun3

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #884: 2013 Lapkričio 24, 17:41:22 »
rašyk pardavėjui, nusiųsk foto ir greičiausiai kad grąžins pinigus. Na bent man, tai visada su jais eina susitart. Arba tik ant tokių papuolu, kur kad negaut neigiamo įvertinimo, padaro viską :D kelis kartus net ir praėjus 45 dienoms, grąžino pinigus.
Parašiau. Nusiunčiau nuotraukas. Lauksiu atsakymo :)

Neprisijungęs T-max

• Įrašai: 1714
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #885: 2013 Lapkričio 24, 21:32:01 »
Visokiu ju pasitaiko,kazkada printerio kasete UK pirkau,ispakuoju,kasete visa spalvom apsipylus ir uzdziuvus,bet pats siuntinio ipakavimas sausutelis ir be spalvu,o anglas vistiek putojosi kad cia atseit paste apgadino,sutraiske ir jokie sakymai nepadejo,kad jei paste butu sutraiske tai ir ipakavimas butu permirkes...negative feedback ir money back su tokiais.
O kur dabar laukiu is China tai po case atidarymo sian atrase kad pagal trackinga spalio 21 isskrido is China,tipo iki cia gali eit 30-45 dienas,paprase dar palaukt,palauksiu :) tik klijentai nerimauja  ff

Neprisijungęs AudiFun3

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #886: 2013 Lapkričio 24, 21:47:16 »
Man tai viskas gerai. Atsiųs naują :D
(Thank you so much for purchasing from us.
I am very sorry about that.  As I see from the pictures package is not damaged.
I'll send new one tomorrow. But please try to find manual online or youtube video how to install correctly flip cover case.) Taip supratau, kad jis netiki jog atsiuntė sugadintą, kad parašė pasidomėt, kaip uždėt tą cover'į :)

Neprisijungęs lin32

• Įrašai: 1310
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #887: 2013 Lapkričio 24, 22:02:35 »
Nu is kinijos ilgai dabar eina man buvo isiunte spalio 8 tai gavau lapkricio 20

Neprisijungęs leo1

• Įrašai: 851
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #888: 2013 Lapkričio 24, 22:15:14 »
jo as jau apie menesi laukiu prekes is ebay led juosta 5m. visdar nesulaukiu... :-]
siandien uzsisakiau htc desire 500 imaute paciam telefonuo pigiai, bet tikiuos ateis, raso kad iki gruodzio 12ateis, bet labai nesitikiu gauti :D

Neprisijungęs AudiFun3

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #889: 2013 Lapkričio 24, 22:43:13 »
jo as jau apie menesi laukiu prekes is ebay led juosta 5m. visdar nesulaukiu... :-]
siandien uzsisakiau htc desire 500 imaute paciam telefonuo pigiai, bet tikiuos ateis, raso kad iki gruodzio 12ateis, bet labai nesitikiu gauti :D
Iš ebay per pusmtety pirkau koki 10 ar daugiau siuntinukų, ir tfu tfu tfu kolkas visus gavau, tik va, ne visi sveiki :D

Neprisijungęs slashas

• Įrašai: 8255
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #890: 2013 Lapkričio 24, 22:45:37 »
Iš ebay.co.uk ateina per 3-5 darbo dienas, plius muitų nereikia mokėti ;)

Neprisijungęs AudiFun3

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #891: 2013 Lapkričio 24, 22:58:29 »
Iš kur žinai, kad nereikia muitų? Ir šiaip esu pastebėjas tokį dalyką, perkant prekę iš bet kur, jei moki už jos siuntimą, tai visada prekė ateina greitą, ir be jokių nesamonių :) O kur free shipping'as tai ir reikia laukt mėnesuką ar daugiau :)

Neprisijungęs slashas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #892: 2013 Lapkričio 24, 23:15:46 »
Uk juk europos sąjungoje, tarp europos šalių prekyba bemuitė ;)

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 18277
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #893: 2013 Lapkričio 24, 23:21:54 »
co.uk yra puslapio interfeisas, per ten galima rasti visus, viso pasaulio pardavėjus, tiesiog pirmenybė ir kiti antriniai dalykai yra susiję su UK. Aš, pasduodamas daiktą iš vakarų europos manau listinčiau jį .de arba co.uk nes tai yra kažkiek arčiau tiesos nei .com

Neprisijungęs slashas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #894: 2013 Lapkričio 24, 23:27:12 »
Tai žiūrėk iš kur siunčia, negi sunku? Honkonga manau nuo kokio londono atskiri?

Neprisijungęs vabalaz

• Įrašai: 2839
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #895: 2013 Lapkričio 24, 23:30:04 »

žiūrėsim per kiek ateis baterija iš anglų. Užsisakiau trečiadienį (20d). Rašo kad apie gruodžio 4d turėtų būt pas mane jau.

O dėl siuntinių iš kinijos, tai ką turiu užsisakęs, nelabai tikiuosi gaut šiais metais. Jau prieš gerą mėnesį vienas pardavėjas rašė, kad dabar tas laikotarpis,kada nežmoniškai daug siuntinių. Todėl ir vėluot gali, ir pasimest ir t.t.

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 18277
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #896: 2013 Lapkričio 24, 23:42:10 »
Tai žiūrėk iš kur siunčia, negi sunku? Honkonga manau nuo kokio londono atskiri?
jei čia man sakai tai aš ebay ne pirmus metus naudojuos, žinau, tik sakau kad puslapio adresu .co.uk nereik aklai pasitikėt

Neprisijungęs ViliusD

• Įrašai: 326
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #897: 2013 Lapkričio 25, 01:24:08 »
Gal jum ir keistas klausimas pasirodys bet, kur tuos mokescius reik susimoket? Paste kai gauni ar kaip? Neteko niekada susidurt  :think:   :bedantis: :bedantis:

Neprisijungęs M G

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 6071
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #898: 2013 Lapkričio 25, 01:24:38 »
pašte, atsiimant, grynais

Neprisijungęs volume13

• Audi klubo prezidentas
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 19574
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #899: 2013 Lapkričio 25, 21:16:35 »
Kaip patartumet is patirties "kariaut" su pardaveju, jei preke atsiunte nekokybiska?
Prekes verte iki 1 $ , siuntimas nieko nekainavo :V
Jei keliaujate po pasaulį, prisidėkite prie kolekcijos! :
Kolekcija