Citata iš: dogas 2009 Gegužės 12, 09:58:56 Citata iš: Amigos 2009 Gegužės 12, 08:13:40 Citata iš: dogas 2009 Gegužės 11, 21:01:56 kartais siuntejai nieko deti jie gi negali atsakyt uz musu ''auksto lygio'' pasto paslaugas.....jai nori isitikint kad pardavejas issiunte paprasyk cekio....na paprasiau as jo, kad atsiustu cekius.. bet man jis jau pries tai parase, kad refund.. tai manau nematysiu nei cekiu nei batu.. gerai kad nors gavai refund o ne-sorry your item has been lost tai dar negavau refundo.. tik jis parase, kad ale darom refund.. as jam parasiau, o tai gal turi cekius, jeigu neturi tada darom refund.. tai laukiu atsakymo.. tengu net nebando daryti lost.. nors pastebejau, kad feedbackuose yra paliktas neutral atsiliepimas apie tuos pacius batus.. kad nepasieke adresato..
Citata iš: Amigos 2009 Gegužės 12, 08:13:40 Citata iš: dogas 2009 Gegužės 11, 21:01:56 kartais siuntejai nieko deti jie gi negali atsakyt uz musu ''auksto lygio'' pasto paslaugas.....jai nori isitikint kad pardavejas issiunte paprasyk cekio....na paprasiau as jo, kad atsiustu cekius.. bet man jis jau pries tai parase, kad refund.. tai manau nematysiu nei cekiu nei batu.. gerai kad nors gavai refund o ne-sorry your item has been lost
Citata iš: dogas 2009 Gegužės 11, 21:01:56 kartais siuntejai nieko deti jie gi negali atsakyt uz musu ''auksto lygio'' pasto paslaugas.....jai nori isitikint kad pardavejas issiunte paprasyk cekio....na paprasiau as jo, kad atsiustu cekius.. bet man jis jau pries tai parase, kad refund.. tai manau nematysiu nei cekiu nei batu..
kartais siuntejai nieko deti jie gi negali atsakyt uz musu ''auksto lygio'' pasto paslaugas.....jai nori isitikint kad pardavejas issiunte paprasyk cekio....