Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Ebay.com  (Skaityta 189463 kartus)

Neprisijungęs bosko

• Įrašai: 617
    • Žiūrėti profilį
Re: Ebay.com
« Atsakymas #325: 2010 Spalio 05, 21:29:33 »
Jeigu kažkas pamenate, turėjau šiokių tokių problemų perkant iš eBay (esu rašęs šioje temoje).
Tačiau dabar vis pamatau prekių, kurias norėčiau įsigyti, tačiau neramu, ar tie patys anstoliai neužpuls.

Visgi, nurodysiu tikrą vardą ir pavardę (kažin ar kitaip galima, juk po to neatiduos kurjeris :D). t.y. bus tas pats kaip ir anksčiau. Tačiau tokiu pat vardu ir pavarde interneto platybėse esu radęs bent kelis Marius :)

Adresą jau nurodysiu - kitą, kuriame šiuo metu gyvenu, o ne tėvų (kaip anąkart).

Email'ą - taip pat kitą susikursiu.

Telefoną - irgi rasiu kokį kitą.

kas dar? ką dar susitvarkyti?

Paypal'u, kortelių nr, ar pan nebuvau ankščiau pateikęs... :V

Apie kokius anstolius cia kalba eina??  :V jei buy it now padarei ar lameijai aukciona ir nesumoki pardavejui pinigu berots per 7 darbo dienas tada jis tavo accauntui atidaro  open case'a. 
Poto ebay administracija raso tau laiska bla bla bla ir jei neturi itikinancios priezasties kodel nemoki pinigu gauni paprasciausia Ban'a savo accauntui

Neprisijungęs bosko

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #326: 2010 Spalio 05, 21:33:57 »
beje koks pardavejas turetu buti kiauras, kad issiustu prekes negaves apmokejimo is pirkejo.... (z)
Net pardavinejant prekes per ebay'u yra klausimas per kiek laiko issiusi preke nuo gauto apmokejimo dienos ...berots nuo 1iki 10 darbo dienu galima pasirinkti

Neprisijungęs ::: Marius :::

• Aš ne pikta menantis - aš pikta užsirašantis.
  • Įrašai: 4449
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #327: 2010 Spalio 05, 21:39:55 »
jei ir toliau taip "pirksi" tai gal geriau ir nesiregistruok,pakankamai už..sa kai stebi,bidini,kitas laimi,o paskui wineris nei perka nei ką,pas anglus tokius vadina Time Waster
ten sakyčiau buvo ne bidinimas, o buyitnow...
man pranešė, kol nepervesiu pinigų - tol prekė nebus siunčiama.
ir tai viskas. supratau kad mano turimos galimybės apmokėti yra netinkamos, todėl nieko nemokėjau. po kurio laiko - "mediafinanz" kreipimasis.
Šiuo atveju planuo pirkti ir baigti sandorį iki galo.
todėl norėčiau išsiaiškinti, ar dėl ankstesnių nesusipratimų busiu kibinamas.

Neprisijungęs bosko

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #328: 2010 Spalio 05, 21:41:47 »
jei ir toliau taip "pirksi" tai gal geriau ir nesiregistruok,pakankamai už..sa kai stebi,bidini,kitas laimi,o paskui wineris nei perka nei ką,pas anglus tokius vadina Time Waster
ten sakyčiau buvo ne bidinimas, o buyitnow...
man pranešė, kol nepervesiu pinigų - tol prekė nebus siunčiama.
ir tai viskas. supratau kad mano turimos galimybės apmokėti yra netinkamos, todėl nieko nemokėjau. po kurio laiko - "mediafinanz" kreipimasis.
Šiuo atveju planuo pirkti ir baigti sandorį iki galo.
todėl norėčiau išsiaiškinti, ar dėl ankstesnių nesusipratimų busiu kibinamas.
o tai eina prisiloginti i ta accaunta ?

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #329: 2010 Spalio 05, 21:52:04 »
aš jį išregistravau jau.

planuoju kurti naują.

bet visvien įdomu, ar neieško senų "probleminių" account'ų sąsajų su naujais.

Neprisijungęs psychadelic

• Įrašai: 4834
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #330: 2010 Spalio 05, 22:34:06 »
Na man buvo atvejis, kai paspaudžiau buy it now, bet po to pasirodo šitos dalies žmogui nereikėjo ir panašiai. Tai tiesiog parašiau pardavėjui žinutę, kad neišeina man čia taip ir taip. Tai kitą dieną atšaukė užsakymą ir tuo baigės ;)

Neprisijungęs orzo

• Įrašai: 4660
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #331: 2010 Spalio 05, 23:47:33 »
:-] pirmakart girdziu apie kazkokius antstolius is ebay. Esu pirkes ir nesumokejes, bet tuomet tikrai tiesiog neisejo sumoket, SEB suknises buvo kazka su Visa Virtuon. Parasiau pardavejui, kad sudas gaunasi ir tiek. Nei kazkokiu open case nei dar kazko.

O kad pagal varda ir pavarde kazkas atseks kas toks esi, tai cia is fantastikos srities, juolab uz 10 euru vertes niekala.

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #332: 2010 Spalio 06, 11:29:43 »
jau nutylo, nurimo, gal beveik 2metai tyli, tačiau įdomu užmiršo apskritai, ar laukia manęs vėl pasirodant :D
kažkaip neprikolas man mokėti 50eur už orą :)

Neprisijungęs psychadelic

• Įrašai: 4834
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #333: 2010 Spalio 06, 12:11:32 »
jau nutylo, nurimo, gal beveik 2metai tyli, tačiau įdomu užmiršo apskritai, ar laukia manęs vėl pasirodant :D
kažkaip neprikolas man mokėti 50eur už orą :)

Niekas ten nieko nedarys. ebay tass pats, kas forumas. Negi dabar dėl kalendorių pvz turėtų valdybą anstoliam paduoti tuos žmonės, kurie pasirašė, kad perka, bet realiai dingo :D

Su ebay tas pats, tau tiesiog account'ą ištrins ir kortelę užblokuos. Tad problemų nematau, pasiimi kitą kortelę arba su  ta pačia bandai paypal'e regintis ir iš naujo į ebay papulti.

Neprisijungęs gataz

• Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 16827
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #334: 2010 Gruodžio 01, 01:35:05 »
Tesla Model 3 SR+ 239kw, '19
Audi V8 206kw, '91

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 18277
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #335: 2010 Gruodžio 01, 01:43:56 »
tai kad viskas su juo gerai, lenkas, su ok feedbacku..

Neprisijungęs gataz

• Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #336: 2010 Gruodžio 01, 01:50:22 »
tai kad viskas su juo gerai, lenkas, su ok feedbacku..
Na kaip sellerio jo tik vienas feedbackas... Visi like atsiliepimai tai tik kaip buyerio.
Audi V8 206kw, '91

Neprisijungęs broodas

• Įrašai: 1354
    • Žiūrėti profilį

Neprisijungęs gataz

• Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #338: 2010 Gruodžio 01, 09:09:16 »
Na patarkite truputi, jusu nuomone verta rizikuot su siuo pardaveju? :V http://cgi.ebay.co.uk/HTC-HD2-BRAND-NEW-FASTEST-PROC-FREE-WORLWIDE-SHIPPING-/170570877957?pt=LH_DefaultDomain_212&hash=item27b6d10c05

Jokiais budais nepirk !!!!!
Man cia pirmas toks atvejis kai dvejoju :) Bet vis del to per paypal sumokesiu, tai gal neapstums labai.
Audi V8 206kw, '91

Neprisijungęs broodas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #339: 2010 Gruodžio 01, 09:10:13 »
Na patarkite truputi, jusu nuomone verta rizikuot su siuo pardaveju? :V http://cgi.ebay.co.uk/HTC-HD2-BRAND-NEW-FASTEST-PROC-FREE-WORLWIDE-SHIPPING-/170570877957?pt=LH_DefaultDomain_212&hash=item27b6d10c05

Man cia pirmas toks atvejis kai dvejoju :) Bet vis del to per paypal sumokesiu, tai gal neapstums labai.

Pasigailesi pamatysi  :)

Neprisijungęs gataz

• Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #340: 2010 Gruodžio 01, 09:19:44 »

Pasigailesi pamatysi  :)
O argumentuotai? Nes kolkas visada pavykdavo issuust pinigus per paypal jei kas negerai.
Audi V8 206kw, '91

Neprisijungęs broodas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #341: 2010 Gruodžio 01, 09:30:23 »
Gausi bulviu maisa kuris svers tiek pat kiek tavo norimas telefonas :) dabar suaktyvejo lenkai (visi sukasi kaip gali) matai akauntas senai buvo nenaudojamas ir daugiausia ten pirko feedback nesunku susirinkt.... Dar itarima kelia kad Buy it now ir turi daugiau nei 10 itemu. Gaila tema uzdarbis.lt istrinta kaip zmogus is lenko laptopa pirko ir kas nutiko ir ne jam vienam. Sakai atgausi pinigus, cia nera 100% garantijos...

1. Jei jis neissiuncia prekes tu po 30 dienu su juo kontaktini ir rasai kad jos negavai jis taves atsipraso ir sako issiusiu dar karta ir atseit jis vel issiuncia kurios turi laukti vel 30 dienu ir galiausiai praejus 60 dienu tu nebegali iskelti case ( iki 45 dienu)
2. Kaip ir buvo issiunte bulviu zmogui su tracking numeriu ir panasiai zmogus nusieme pinigusiskarto kai tik gavo, kai gavai bulbiu aisku rasai paypal, bet paypal nevisada grazina pinigus jei pardavejas buna juos isgrynines (faktas). Taip kad gali liktu su labai brangiom bulvem ar metalo lakstu.

O tai daryti jam apsimoka nusiperki kokio zmogaus acc(kad ir uz 50$) ir padarai toki aukciona ir kol zmones supras kad scamas praeis apie 30 dienu per kurias gali pasidaryti pinigelio :)

Taip ir su laptopais ten buvo zmogus lauke siuntinio ir mate kaip sellerio feedbackai raudonavo nuo negative feedbacku :) kol galiausiai gavo i pasto dezute laiskeli kad nueitu pasimti siuntinio gryzes namo viduj rado bulviu....

Aisku cia tau sprest, nepresu as savo nuomones niekam, tiesiog pasakiau ka as manau, cia tavo pinigai taip sakant "It's up to you"  :)

Neprisijungęs gataz

• Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #342: 2010 Gruodžio 01, 10:42:26 »
Jo, bulviu nenoreciau gauti :D na reikes ziureti gal kazka Lietuvoje :)
Audi V8 206kw, '91

Neprisijungęs Tom4s

• Įrašai: 6846
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #343: 2010 Gruodžio 02, 17:08:09 »
o gal kas gali HD2 automobilinį laikiklį parsiųsti ?? :V (v)

Neprisijungęs Tomashokas

• Įrašai: 1746
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #344: 2010 Gruodžio 02, 19:42:13 »
galiu,kitos savaitės savaitgalį maunu į LT,bet yra rizikos kad iki to laiko gali neateit prekės,nors šiandien 2 gavau per ebay nupirktas sekmadienį

dėl lenko pardavėjo tai parašai žinutę,kad pats esi PL ir nori pasiimti prekę pats,tai jei pardavėjas sutinka tada kaip ne aferistas jis,o jei tik su siuntimu parduoda visko gali būti... nors UK būna kartais kokią nesamonę pardavinėja visai šalia (10-15km) o už siuntimą nori kokius £10,parašau žinutę,kad norėčiau pats pasiimti,tai nesutinka,tipo dėl saugumo nepardavinėja iš namų,tik per paštą,bet feedbackai rodo kad tai normalus pardavėjas,vnž visko pasitaiko...

Neprisijungęs gataz

• Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #345: 2010 Gruodžio 02, 23:24:20 »
o gal kas gali HD2 automobilinį laikiklį parsiųsti ?? :V (v)
As jau netinku? :)
Audi V8 206kw, '91

Neprisijungęs Tom4s

• Įrašai: 6846
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #346: 2010 Gruodžio 03, 10:12:16 »
tinki (+)

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #347: 2010 Gruodžio 04, 01:50:59 »
Reikia patarimų, nes nerandu sėkmingai reikiamos informacijos. :V

Kokius veiksmus reikia atlikti (claim, dispute, negative feedback), jeigu atsiuntė ne tai, kas buvo reklamuojama?

Su pardavėju jau rašausi, bet įtardamas kad gali bandyti stumti laiką gražiai rašydamas kas keletą dienų - norėčiau sužinoti per kiek laiko ir ką turėčiau atlikti - kad nelikti ant ledo ;)

Neprisijungęs Tomashokas

• Įrašai: 1746
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #348: 2010 Gruodžio 04, 02:20:03 »
negatyve turi 60 parų nuo pirkimo

paypal claim 45 paros

jei š mala tai rašai ebay skundą,kad visus susirašinėjimus jis matytų ir išsaugotų,jei toliau bando vartytis rašai paypalui,vėlgi nuo parašymo jau paypalas mato jūsų bendravimą,šiaip žiūrint ko tu nori,man atsiūstų ne tai ką pirkau tai siunčiu registruotu laišku atgal,reikalauju atlygint tai ką sumokėjau pirkdamas + mano pašto išlaidos,čekio kopiją prisegu,tiek žinių,bet kiekvienas atvejis individualus...

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #349: 2010 Gruodžio 04, 10:01:30 »
taip, mane domina normali, veikianti prekė.

Neesu tikras, bet nežinodamas visų savo galimybių - įvairius atvejus permastau.
Parašiau kad gavau seną ir vos beveikiančią prekę.
už kelių dienų atrašė, atsiprašydamas kad taip gavosi, pripažindamas kad turi būti naudota, bet normaliai veikianti. pasiteiravo ar norėčiau gauti kitą prekę...
atrašiau, kad norėčiau, bei pasiteiravau ar turėsiu mokėti už abi...
kol kas tyla... Gal čia normaliai, bet gali būti kad į akis malonus - o už akių laukia kol praeis mano laikas ir teks bet kokiu atveju už šudeliaką sumokėti.