Citata iš: gataz 2009 Gegužės 28, 23:28:41 Citata iš: psychadelic 2009 Gegužės 28, 23:25:07 Citata iš: gataz 2009 Gegužės 28, 18:38:44 Kaip suprast nematai reikalo labai rupintis? Jei as perku tai reiskia preke man reikalinga, kaip galiu nesirupint.lolike. Matas ką norėjo pasakyt, kad čia tokia ta vertė to GPS'o (tik ryškiai už shippingą permokėjai ). Tad seki terminus, per 4 savaites negavai - disputas ir viskas. O tu genijau suprask, kad man DAIGTAS reikalingas o ne pinigai, kita savaite planavau daug isvyku tai man reikia juo pasinaudot, o ne kad laukt belenkiek.O tu tikiesi, kad gaves trackinga greičiau gausi prekę?
Citata iš: psychadelic 2009 Gegužės 28, 23:25:07 Citata iš: gataz 2009 Gegužės 28, 18:38:44 Kaip suprast nematai reikalo labai rupintis? Jei as perku tai reiskia preke man reikalinga, kaip galiu nesirupint.lolike. Matas ką norėjo pasakyt, kad čia tokia ta vertė to GPS'o (tik ryškiai už shippingą permokėjai ). Tad seki terminus, per 4 savaites negavai - disputas ir viskas. O tu genijau suprask, kad man DAIGTAS reikalingas o ne pinigai, kita savaite planavau daug isvyku tai man reikia juo pasinaudot, o ne kad laukt belenkiek.
Citata iš: gataz 2009 Gegužės 28, 18:38:44 Kaip suprast nematai reikalo labai rupintis? Jei as perku tai reiskia preke man reikalinga, kaip galiu nesirupint.lolike. Matas ką norėjo pasakyt, kad čia tokia ta vertė to GPS'o (tik ryškiai už shippingą permokėjai ). Tad seki terminus, per 4 savaites negavai - disputas ir viskas.
Kaip suprast nematai reikalo labai rupintis? Jei as perku tai reiskia preke man reikalinga, kaip galiu nesirupint.
Citata iš: gataz 2009 Gegužės 28, 23:40:45 Citata iš: Brutas 2009 Gegužės 28, 23:38:26 Citata iš: Matas 2009 Gegužės 28, 23:04:15 Jei negausi pakelsi vėja ir viskas. Aš pirkau prekę už 1500lt ir kažkaip nemačiau reikalo kiekviena diena bėgti ir žiūrėti kuriam oro uoste jau yra. Arba gaunu arba ne.tau dar nieko.. pas mane wienu metu susikloste taip kad uz ~7k lt prakiu uzsakyta buwo.. speka a rmiegojau ramiai naktim? Didmenine prekyba jau uzsiimi? Cia gal kartais kai ta kolektoriu kazkam pirkai? nea.. cia buwo rimtensiu prekiu
Citata iš: Brutas 2009 Gegužės 28, 23:38:26 Citata iš: Matas 2009 Gegužės 28, 23:04:15 Jei negausi pakelsi vėja ir viskas. Aš pirkau prekę už 1500lt ir kažkaip nemačiau reikalo kiekviena diena bėgti ir žiūrėti kuriam oro uoste jau yra. Arba gaunu arba ne.tau dar nieko.. pas mane wienu metu susikloste taip kad uz ~7k lt prakiu uzsakyta buwo.. speka a rmiegojau ramiai naktim? Didmenine prekyba jau uzsiimi? Cia gal kartais kai ta kolektoriu kazkam pirkai?
Citata iš: Matas 2009 Gegužės 28, 23:04:15 Jei negausi pakelsi vėja ir viskas. Aš pirkau prekę už 1500lt ir kažkaip nemačiau reikalo kiekviena diena bėgti ir žiūrėti kuriam oro uoste jau yra. Arba gaunu arba ne.tau dar nieko.. pas mane wienu metu susikloste taip kad uz ~7k lt prakiu uzsakyta buwo.. speka a rmiegojau ramiai naktim?
Jei negausi pakelsi vėja ir viskas. Aš pirkau prekę už 1500lt ir kažkaip nemačiau reikalo kiekviena diena bėgti ir žiūrėti kuriam oro uoste jau yra. Arba gaunu arba ne.
Citata iš: psychadelic 2009 Gegužės 28, 23:36:54 Pasijautei užkalbintas? nori kad pasijausciau? tada tu pasijausi nuskriaustas.. snekek su delnu..p.s 3.11 Forume, paisant tolerancijos ir pagarbos principų, negalima į šuns dienas dėti vieno ar kito produkto, asmens, automobilio, modelio, markės ir t.t. juolab neturint akivaizdžių įrodymų, teiginių, faktinių sulyginimų su tos pačios srities ar lygio produkcija. Terminai "nevalit", "gyvūnas" ir panašūs, vertinant autotransporto priemones, šiame forume nevartotini ir draudžiami, tad turėkite patys savigarbos kritikuodami kitus.paskutiny kart pakartoju, suskleisk ziaunas
Pasijautei užkalbintas?
neispudingas tas royalis zaprastas pashtas tik pawadinimas krutas
gal kas esate anuliave laimejimus? Idumu ar taikomi kokie mokesciai uz tokia paslauga?
kokie dar anuliawimai? nupirkai preke, nesumokejai, gauni byla, aisku ja pralaimi, gauni strike, dar wienas pasikartojantis strike eini is ebajaus nusibaust ir su sawo duomenimis wisam laikui banas geras selleris pasitaike kad iseme statymus
Citata iš: Brutas 2009 Birželio 04, 08:01:41 kokie dar anuliawimai? nupirkai preke, nesumokejai, gauni byla, aisku ja pralaimi, gauni strike, dar wienas pasikartojantis strike eini is ebajaus nusibaust ir su sawo duomenimis wisam laikui banas geras selleris pasitaike kad iseme statymusaukcionas nebuvo pasibaiges, jei anuliavo statyma
pasibaiges ar nepasibaiges nieko nereiskia.. apstatei.. anuliuot nebegalima.. todle ir sakau kad selleris gera spasitaike.. zinau atweju kai netycia pastatai bezaisdamas su staytmo programom automatinem.. ir fsio.. priwalai pirkt jei nenori gaut bylos
as su muitine aiskinausi wisus tuos dalykus.. jei siuncia firma-asmeniui, tia atrodo iki 75lt prekes wertes neapmokestinama, jei asmuo-asmeniui tai iki 160lt neapmokestinama.. o betkokia preke, kad ir siunciama "AS A GIFT", turi sawo werte tkuri turi but iwardijama Lietuwos muitinei jei ji uzkliuwa