Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Ebay.com  (Skaityta 192882 kartus)

Neprisijungęs gataz

• Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 16827
    • Žiūrėti profilį
Re: Ebay.com
« Atsakymas #100: 2009 Gegužės 22, 00:08:00 »
Kaip sita laiska suprast man, tipo viskas ok ir issiunte man preke???  ?!? 8:8

[ORDER ID:188104] Your eBay item has been shipped.    

Hi Your order has been passed over to our mailroom to process and ship, if all is well you should be receiving it shortly.
Please note your order may be held up, if

You have paid via Cheque - Your order will be dispatched once cheque has cleared

Your are outside the UK and have not paid international postage costs - You will be refunded and asked to pay again but with correct postage

Your order is above £50.00 and your delivery address is not verified. - You will be contacted to confirm your delivery address or find an alternative method of payment, this happens usually when you have chosen a different delivery address to the one registered to your credit card.

If all is well, You should be receiving it shortly.

Item title: Navicore Sirf Star III Bluetooth GPS Receiver FREE MAPS
Web Address: http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=260406841714
Item number: *************
Buyer User ID: ******
Seller User ID: *****
Total: £22.90

Once your item arrives in satisfactory condition, please leave feedback for me. I will do the same for you.

Thank you again!
Tesla Model 3 SR+ 239kw, '19
Audi V8 206kw, '91

Neprisijungęs orzo

• Įrašai: 4660
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #101: 2009 Gegužės 22, 00:48:35 »
o issiverst tingi? translate.google.com

flex

• Svečias
« Atsakymas #102: 2009 Gegužės 22, 01:41:10 »
Kažkokio mokesčio nesi sumokėjęs, tad tau grąžins babkes ir lieps susimokėt tvarkingai (įskaitant tarptautinį siuntimo mokestį) ir jei jie gaus tavo "čekį", tai visą gavno iššipins labai greit, o kol kas jie laukia tavo babkių  :D

Toliau rašo, kad nėra nurodytas tikslus tavo adresas, todėl tu būsi priverstas nurodyt adresą bei pasirinkt alternatyvų mokėjimo būdą (tipo taip dažniausiai būna, kai nurodai adresą kitokį, nei kur būna priskirtas išsiimant kortelę).

Žodžiu įdomiai tau čia :D
« Paskutinį kartą keitė: 2009 Gegužės 22, 01:44:03 sukūrė Albert »

Neprisijungęs dvdukas

• Įrašai: 269
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #103: 2009 Gegužės 22, 08:16:20 »
viskas cia gerai. O Albert, jei su anglu kalba striuka, tai nors kitu negasdink ;)
Pirmas sakinys: "
[ORDER ID:188104] Your eBay item has been shipped." Tavo daikciukas yra issiustas!
Toliau aiskina del kokiu priezasciu siuntimas galetu uztrukti: jei mokejai cekiu, jei esi uzienietis ir nesumokejai pasto islaidu, jei suma virsa 50 svarainiu ir tavo adresas nepatvirtintas.
Ir tradiciskai uzbaigia prasydami teigimo feedbacko.
Eilinis ebayerio laiskutis.
Gero apsipirkimo!

Neprisijungęs moxt

• Įrašai: 376
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #104: 2009 Gegužės 22, 08:19:14 »
cia automatinis laiskas.raso kad issiustas,"pastrigti" gali nebent del tolesniu priezasciu,jei...adresas nepatvirtintas,jei cekiu mokejai(lauktu kol issigrynins),ir t.t.  (h) kazkas aplenke su atsakymu  :-]

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
  • Įrašai: 13709
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #105: 2009 Gegužės 22, 08:44:14 »
būtų per paypal mokėta, tai dispute galima būt pradėt, o dabar tai.... tik viltis bereikia

Neprisijungęs gataz

• Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #106: 2009 Gegužės 22, 11:21:00 »
būtų per paypal mokėta, tai dispute galima būt pradėt, o dabar tai.... tik viltis bereikia
Tai as per pay pal ir sumokejau. Parasiau email jiem ar tipo viskas ok tai jokio atsakymo :D nors selleris varda gera turi. Tai man dabar tik laukt prekes?
Audi V8 206kw, '91

Neprisijungęs Brutas

• Įrašai: 8627
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #107: 2009 Gegužės 22, 16:53:36 »
wiskas ok.. tawo siuntinukas jau issiustas, tik kadangi nesi is UK tia jie neapmoka mokesciu kurie gali but tiakomi musu salyje. Bet turetu wiskas but ok nes UK yra Europos sajungoi ti anei pvm nei muito det neturetu.

Neprisijungęs Amigos

• OOOO
  • Įrašai: 2365
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #108: 2009 Gegužės 22, 18:09:16 »
wiskas ok.. tawo siuntinukas jau issiustas, tik kadangi nesi is UK tia jie neapmoka mokesciu kurie gali but tiakomi musu salyje. Bet turetu wiskas but ok nes UK yra Europos sajungoi ti anei pvm nei muito det neturetu.
o musu salyje ir netaikomi jokie mokesciai is Uk :) EU

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #109: 2009 Gegužės 22, 22:21:49 »
Tai as per pay pal ir sumokejau. Parasiau email jiem ar tipo viskas ok tai jokio atsakymo :D nors selleris varda gera turi. Tai man dabar tik laukt prekes?
nu ir kas kad jis gerą vardą turi, gal ta prekė ir ne dėl jo kaltės nedaeis iki tavęs, ir ką tu paskui darysi ??
po prekės apmokėjimo yra duotas terminas ar tai 30 ar 45 dienos kol gali pradėti dispute, pasižiūrėk taisykles, aš dabar tiksliai nepamenu.
man va ką tik irgi taip buvo su preke iš UK, žiūriu jau beveik mėnuo, o jos nėra, rašinėjuos su pardavėju - viskas gražu, tik kad prekė
išsiūsta jis nieko negalėjo parodyt, tada mėnesiui baigiantis po apmokėjimo pradėjau PayPal'e dispute, iš kart atrašė, kad jau išsiuntęs pakartotinai
bet praėjus dar trim savaitėm, kaip nėra prekės taip nėra, ir jis pats padarė refund'ą be jokio mano prašymo - tagi kokios išvados peršasi ??
man labai įvairios ir man tie feedback'ai jo !!

Neprisijungęs ACQ

• Įrašai: 326
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #110: 2009 Gegužės 22, 22:46:56 »
is UK nebeapsimoka siustis. Stringa siuntos daznai

Neprisijungęs dohc16v

• Įrašai: 955
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #111: 2009 Gegužės 22, 22:55:26 »
kaip ir sake kartais labai prastai buna veika uk pastas buna kad prekes lietai kelauja ,jai jis ne siuntu tarniba pasinaudojo o pasto paslaugom tai buna kad siuntinis kelauja 2-4 savaiciu laikotarpiu, pac buvau suto susidures.o del fedback jai prekeivio reputacija 100% tai jis tikrai neapgaus ,ar grazins pinigus jai kas atsitiks, as ir buvau dauk kartu pirkes is ebay kolkas viskas tfu tfu viskas tvarkingai. cia buna kad kaikure prikeivai nelabai nori siust i letuva kad tos prekes dinksta paslaptingai kartais, musu dar sektek pastas prastas,gerau nauotis siuntiniu tarnibomis DHL ar kokiom kitom .

Neprisijungęs ::: Marius :::

• Aš ne pikta menantis - aš pikta užsirašantis.
  • Įrašai: 4449
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #112: 2009 Gegužės 23, 06:13:55 »
O klausimas, apie parsisiuntimo variantus:

Kas apmoka uz persiuntima? siuntejas ar gavejas?
Kokiomis kompanijomis teko naudotis ir kaip rezultatai?
Kaip skiriasi kainos? Manyciau DHL TNT UPS FedEx turetu buti gana panasios, tik pasto mazesni ikainiai. Tiesa?
DPD (Bizpak) pristatineja?

Neprisijungęs gataz

• Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #113: 2009 Gegužės 23, 06:48:57 »
nu ir kas kad jis gerą vardą turi, gal ta prekė ir ne dėl jo kaltės nedaeis iki tavęs, ir ką tu paskui darysi ??
po prekės apmokėjimo yra duotas terminas ar tai 30 ar 45 dienos kol gali pradėti dispute, pasižiūrėk taisykles, aš dabar tiksliai nepamenu.
man va ką tik irgi taip buvo su preke iš UK, žiūriu jau beveik mėnuo, o jos nėra, rašinėjuos su pardavėju - viskas gražu, tik kad prekė
išsiūsta jis nieko negalėjo parodyt, tada mėnesiui baigiantis po apmokėjimo pradėjau PayPal'e dispute, iš kart atrašė, kad jau išsiuntęs pakartotinai
bet praėjus dar trim savaitėm, kaip nėra prekės taip nėra, ir jis pats padarė refund'ą be jokio mano prašymo - tagi kokios išvados peršasi ??
man labai įvairios ir dzin man tie feedback'ai jo !!
Na mano atveju tik savaite praejo, palauksiu dar...
Audi V8 206kw, '91

Neprisijungęs gataz

• Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #114: 2009 Gegužės 26, 18:02:49 »
Nupirkau preke praita sekmadieni, kiek laiko man dar jos laukt siulot? :V
Audi V8 206kw, '91

Neprisijungęs Brutas

• Įrašai: 8627
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #115: 2009 Gegužės 26, 18:52:16 »
dauguma pardaweju pilnai eina i kalbas del siuntimo pwz per EMS..  tikrai greitai ta siuntu tarnyba dirba.. jei siutiesi brangia preke, tai paprso pora jauru daugiau uz siuntima ir fsio.. bet buni ramus..

Neprisijungęs gataz

• Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #116: 2009 Gegužės 26, 21:43:33 »
Matai, esme, kad papuoliau turbut an kazkokios firmeles, atsakineja pats kompas i laikus, nieks ten neklause per kur siust tau ir panasiai :)
Audi V8 206kw, '91

Neprisijungęs dvdukas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #117: 2009 Gegužės 27, 08:22:44 »
Jei kas kelia abejoniu pries pirkdamas viska isiaiskini su pardavejo ir vsio...
per 3 metus pastovaus pirkinejimo, buvo tik vienas atvejis, kai ne te nukeliavo ir atsisakiau tos prekes, ir atgavau pinigus.
Zinoma yra ten ir apgaviku, bet siaip niekas apgaut nenori.

Neprisijungęs gataz

• Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #118: 2009 Gegužės 27, 13:28:06 »
O kokiu budu galima atgauti pinigus?
Audi V8 206kw, '91

Neprisijungęs dvdukas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #119: 2009 Gegužės 27, 14:05:23 »
kai moki paypal, gali iskelt disputa... pries tai patarciau subendraut su pardaveju ir isiaiskint kaip kas.

Neprisijungęs gataz

• Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #120: 2009 Gegužės 27, 15:54:03 »
O kaip vyksta pats dispute'as? Kokiom salygom grazinami pinigai?
Audi V8 206kw, '91

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį

Neprisijungęs gataz

• Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #122: 2009 Gegužės 27, 22:16:45 »
Siaip pavyko susisiekti su pardaveju, sake atsius tracking number, tai kaip supratau numeriukas su kurio galiu stebet kaip keliauja preke :)
Audi V8 206kw, '91

Neprisijungęs likido

• Įrašai: 549
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #123: 2009 Gegužės 27, 22:21:18 »
Siaip pavyko susisiekti su pardaveju, sake atsius tracking number, tai kaip supratau numeriukas su kurio galiu stebet kaip keliauja preke :)

na ziurek, jei per men prekes negausi, kelk disputa.

Neprisijungęs gataz

• Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #124: 2009 Gegužės 27, 22:33:02 »

na ziurek, jei per men prekes negausi, kelk disputa.
Tai jei atsius tracking'a tai viskas OK bus :)
Audi V8 206kw, '91