Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Draudimas  (Skaityta 12460 kartus)

Neprisijungęs Oizo

• Įrašai: 1405
    • Žiūrėti profilį
Re: Draudimas
« Atsakymas #25: 2011 Sausio 17, 19:51:51 »
Vienam pažįstamam jas nupūtė, tai 9000lt atmojavo :D
juokas per asaras, bet poto kiek jam draudimas pabrango dar paklausk :D ir jei pabrangsta, tai visose kompanijose.

Neprisijungęs dalyviz

• Įrašai: 1263
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #26: 2011 Sausio 17, 20:20:54 »
o nuo kada kasko brangsta jei ne del tavo kaltes zala padaryta? :)

Neprisijungęs Oizo

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #27: 2011 Sausio 17, 20:50:23 »
o nuo kada kasko brangsta jei ne del tavo kaltes zala padaryta? :)
tai nesvarbu, nuostalingumas lieka. draudimo kompanija nuostolingai tikrai nedirbs, viska pasiskaiciuoja.

Neprisijungęs Akatsaki

• Kauno miestas
  • Įrašai: 972
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #28: 2011 Sausio 17, 21:08:30 »
Nedrauskit BTA Kasko NEDRAUSKIT. BTA VISAD SU SAVAIS PRIKOLAIS !!!!

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #29: 2011 Sausio 17, 21:23:57 »
juokas per asaras, bet poto kiek jam draudimas pabrango dar paklausk :D ir jei pabrangsta, tai visose kompanijose.

Nu blin, irgi š tada, o tai kam tas casko, jei kas man ką pavagia, kodėl aš turiu nukentėti dvigubai? :V Ir detalių nėr, ir draudimas pabrangsta ir t.t.t.t. :V

Neprisijungęs Dariuxxxassss

• Lietuvių kalbos darkytojas
  • Klubo garbės narys
  • *
  • Įrašai: 3773
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #30: 2011 Sausio 17, 21:29:57 »
na sitas klausimas manau daugeliui ia idomus kaip ira istikruju  :V

Neprisijungęs gataz

• Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 16827
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #31: 2011 Sausio 17, 21:31:12 »
O ka jau nebeduoda tau pinigu masinai perpust?
Tesla Model 3 SR+ 239kw, '19
Audi V8 206kw, '91

Neprisijungęs gataz

• Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #32: 2011 Sausio 17, 21:33:19 »
jir jei pabrangsta, tai visose kompanijose.
Cia visaip buna, buna, kad ir normalia kaina ismeta po ismokos kitoje kompanijoje.
Audi V8 206kw, '91

Neprisijungęs Akatsaki

• Kauno miestas
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #33: 2011 Sausio 17, 21:38:48 »

Viska, davė sutvarkė dabar kaip nauja...

Tik...

Aš už BTA Kasko draudimą mokėjau pusę sumos, nuvariau auto nustatyti žalai viskas, ok surašė sumą davė servisu lapą nuvariau su servisu sutariau kada priims, viskas ok nuvariau, auto ten kelis šimtelius dar už savo norėta dalį kad perupustu davaiu, pasiėmiau auto kaip nauja. Kitą dieną iš serviso skambina, atvažiuok čia įmokos nesumokėjai ir t.t.. Atvarau į servisą, dar servisas pats sako, ant 1000 lt mes apsigavome, pamiršome jūsų primokėti ir t.t tai sakau čia ne mano kaltė, tai sutarėm kad man tik 130 Lt primokėti reikės, ir servisas sakė kuo greičiau sumokėti draudimui įmoka, nes bta be įmokėtos įmokos neišmokės servisui visos sumos, tai iseina bta dar mane prisirisa vienai imokai. Gerai del tos imokos paskambinu BTA, sakau as cia nenoriu moket ir t.t nes man auto jau Lietuvos draudime kainauos 1000lt metam apsidraust, bta kazkaip geranoriskai atsake nereikia jums moketi pinigu ir fsio. Tai jei darysit kokia makles su bta del treciuju asmenu zalos tai reikia visad pirma paskambint policijai, svarbu skambutis būtų nes kitaip 5 proc. sumos išmoka. O man čia dar labai viskas gerai gavosi :)

Neprisijungęs Oizo

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #34: 2011 Sausio 17, 21:53:56 »

Nu blin, irgi š tada, o tai kam tas casko, jei kas man ką pavagia, kodėl aš turiu nukentėti dvigubai? :V Ir detalių nėr, ir draudimas pabrangsta ir t.t.t.t. :V
tai nesakau kad pabrangs tiek kiek ismoka, bet dalinai pabrangtu. o kasko vistiek apsimoka, jis vistiek tiek nepabrangtu kiek tau kompensuotu visiska praradima ar kitas smulkmes.

Neprisijungęs Oizo

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #35: 2011 Sausio 17, 21:56:15 »

Tik...

Aš už BTA Kasko draudimą mokėjau pusę sumos, nuvariau auto nustatyti žalai viskas, ok surašė sumą davė servisu lapą nuvariau su servisu sutariau kada priims, viskas ok nuvariau, auto ten kelis šimtelius dar už savo norėta dalį kad perupustu davaiu, pasiėmiau auto kaip nauja. Kitą dieną iš serviso skambina, atvažiuok čia įmokos nesumokėjai ir t.t.. Atvarau į servisą, dar servisas pats sako, ant 1000 lt mes apsigavome, pamiršome jūsų primokėti ir t.t tai sakau čia ne mano kaltė, tai sutarėm kad man tik 130 Lt primokėti reikės, ir servisas sakė kuo greičiau sumokėti draudimui įmoka, nes bta be įmokėtos įmokos neišmokės servisui visos sumos, tai iseina bta dar mane prisirisa vienai imokai. Gerai del tos imokos paskambinu BTA, sakau as cia nenoriu moket ir t.t nes man auto jau Lietuvos draudime kainauos 1000lt metam apsidraust, bta kazkaip geranoriskai atsake nereikia jums moketi pinigu ir fsio. Tai jei darysit kokia makles su bta del treciuju asmenu zalos tai reikia visad pirma paskambint policijai, svarbu skambutis būtų nes kitaip 5 proc. sumos išmoka. O man čia dar labai viskas gerai gavosi :)
ir kiek tau visas tas malonumas atisejo? na va, toks ir buvai pries tai, naivus, dziaukis kad viskas gerai baigesi  :) be to, jie taves negali ipareigoti kitiems metams draustis pas juos, cia tavo pasirinkimas.

Neprisijungęs Akatsaki

• Kauno miestas
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #36: 2011 Sausio 17, 21:59:59 »

Tik...

ir kiek tau visas tas malonumas atisejo? na va, toks ir buvai pries tai, naivus, dziaukis kad viskas gerai baigesi  :) be to, jie taves negali ipareigoti kitiems metams draustis pas juos, cia tavo pasirinkimas.

Taip jei servisas būtų knises protą ir jei reiktu bta sumokėti imoką viso malonumas būtų 1800 Lt. Bet gerai čia išėjo, tame servise tėvo bent tris kartus mašina tvarkė, tai maloniai šnekėjo ir viską suderinom. O šeip iš draudimo čia bta tik su tokiais prikolais.

Na bet kaip praktiškai uždyką ne dėl savo kaltės galėjau auto apsitvarkyt tai labai gerai :)

Neprisijungęs PREZIDENTAS

• Įrašai: 3831
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #37: 2011 Sausio 18, 09:26:19 »
tai va.. krasta auto sako kad kaina blizguciu su parktronikais ir laidais 6800 Lt. sroto kaina 1500-2000 Lt. tai kiek draudimas sumoketu kas gali pasakyt?

Neprisijungęs Dariuxxxassss

• Lietuvių kalbos darkytojas
  • Klubo garbės narys
  • *
  • Įrašai: 3773
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #38: 2011 Sausio 18, 09:38:24 »
nu viduriuka tai manau , kad tikrai turetu ismoketi  :V

Neprisijungęs m3f15

• Įrašai: 214
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #39: 2011 Sausio 18, 11:09:16 »
jeigu tiek kainuoja tai bbd, bijok kur ir masina palikt:)

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #40: 2011 Sausio 18, 11:15:40 »
tai uz tai ir susirupinau ar verta bijot, ar dzin jei ir nunertu.

Neprisijungęs mariuskm

• Įrašai: 728
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #41: 2011 Sausio 18, 11:57:46 »
Visada verta bijot jei neturi su kuo normaliai šnekėtis draudime, priešingu atveju jie bet kokiu atveju norės mokėt kuo mažiau, čia jau aiškus dalykas.

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #42: 2011 Sausio 18, 12:09:32 »
noret ir galet skirtingi dalykai

Neprisijungęs mariuskm

• Įrašai: 728
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #43: 2011 Sausio 18, 12:13:19 »
noret ir galet skirtingi dalykai
Na jeigu toks jau įsitikines tai neverta tada ir bijot nieko, deja realybė kitokia yra.

Neprisijungęs dalyviz

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #44: 2011 Sausio 18, 20:22:56 »
tai va.. krasta auto sako kad kaina blizguciu su parktronikais ir laidais 6800 Lt. sroto kaina 1500-2000 Lt. tai kiek draudimas sumoketu kas gali pasakyt?

jei is krastos originala imsi 6800-37%nusidevejimas = 4284 (2516 + francize gausi susimoket)
jamant is sroto gausi susimoket francize, nezn kiek ten pas tave 300-400..

Neprisijungęs bananas

• Įrašai: 26
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #45: 2011 Sausio 29, 17:34:49 »
Nenorejau kurt atskiros temos, galvoju gal kas zino gerai sistema. Pries kokias 2-3 sav man pensininkas is BTA priekini sparna truputi ilenke ir truputeli pabraize bamperi sone. BTA vertintojas fotkindamas uzmate kazkoki sena ibrezima ant bamperio kitoj vietoj, todel sako kad uz dazyma mokes tik puse kainos. Ar taip turi buti?

Nes man atrodo, kad jis negali zinoti, kada tas "senas" ibrezimas atsirado, ar po avarijos ar pries, vertinimas bet kokiu atveju ivyko tik po 3 ar 4 dienu. Pagal tokia logika, jei as papildomai dar ir sparna dabar apgadinsiu, tai sakys kad ir uz sparna gausiu puse primesti is kisenes, ane? Tikiuosi suprantat ka norejau pasakyti.

Ir dar, sparno remontas (atlenkti, spakliuoti), dazymo ir bamperio 50% dazymo sumos, viso paskaiciavo 540 LT. Ar neturetu buti brangiau?

Masina Audi A6 2000m.

Neprisijungęs Wer3w0lf

• Įrašai: 1220
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #46: 2011 Sausio 29, 18:21:15 »
Nenorejau kurt atskiros temos, galvoju gal kas zino gerai sistema. Pries kokias 2-3 sav man pensininkas is BTA priekini sparna truputi ilenke ir truputeli pabraize bamperi sone. BTA vertintojas fotkindamas uzmate kazkoki sena ibrezima ant bamperio kitoj vietoj, todel sako kad uz dazyma mokes tik puse kainos. Ar taip turi buti?

Nes man atrodo, kad jis negali zinoti, kada tas "senas" ibrezimas atsirado, ar po avarijos ar pries, vertinimas bet kokiu atveju ivyko tik po 3 ar 4 dienu. Pagal tokia logika, jei as papildomai dar ir sparna dabar apgadinsiu, tai sakys kad ir uz sparna gausiu puse primesti is kisenes, ane? Tikiuosi suprantat ka norejau pasakyti.

Ir dar, sparno remontas (atlenkti, spakliuoti), dazymo ir bamperio 50% dazymo sumos, viso paskaiciavo 540 LT. Ar neturetu buti brangiau?

Masina Audi A6 2000m.

O negalima sutart, kad jie paliktu ta "sena" ibrezima ?? :D Nesamone ir nelogishka... Tai neimk pinigu, o atiduok servisui - lai su juo tariasi...

Neprisijungęs gataz

• Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #47: 2011 Sausio 29, 18:29:43 »

Masina Audi A6 2000m.
Nesileisk apgaunamas, geriau kreipkis i nepriklausomus ekspertus ;) Arba tada jau atiduok i ju servis, kad sutvarkytu.
Audi V8 206kw, '91

Neprisijungęs bananas

• Įrašai: 26
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #48: 2011 Sausio 29, 20:27:22 »
Tai kad man ir varant i ju serviza, vistiek reiktu moketi 150 Lt uz bamperio dazyma  :D tipo todel, kad kazkur yra senas ibrezimas...

Apie eksperta irgi turejau minti, tik kazin kiek jie kainuoja? Gali buti taip kad labiau apsimokes pasiimti tuos 540 pinigu ir sukandus dantis apsivardziuojant iseiti.

P.S. o sutarti tai net nespejau, jis iskart nusifotkino ir isejo kitu fotkint. Tai dabar kazkaip abejoju ar iseitu kazka derinti tar. Tuolabiau kad po paskutinio skambucio mes nebelabai gerai sutariam
« Paskutinį kartą keitė: 2011 Sausio 29, 20:29:55 sukūrė bananas »

Neprisijungęs dalyviz

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #49: 2011 Sausio 30, 13:39:34 »
aik pas nepriklausomus, kapeikas cia tau duoda tas draudimas...