Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Draudimas  (Skaityta 12486 kartus)

Neprisijungęs kodis

• Įrašai: 1427
    • Žiūrėti profilį
Re: Draudimas
« Atsakymas #50: 2011 Sausio 31, 10:40:19 »
nuvaziuosi i ju servisa ir servise susitarsi, jie jau islaidas taip nusirasys kad tau primoket nieko nereikes.
Man ir aiskino LD kad mano bamperio apacia nubruzinta buvo, as atvaziavau i servisa ir sakiau nei lito neduosiu.
Padare jie viska ir kitur daugiau $ paime .

Ekspertas gal ir gerai, bet kai jie ten 200lt + reik laukt iki poros sav kol jie suskaiciuos menknekius, tai atsiprasau.

Nenorejau kurt atskiros temos, galvoju gal kas zino gerai sistema. Pries kokias 2-3 sav man pensininkas is BTA priekini sparna truputi ilenke ir truputeli pabraize bamperi sone. BTA vertintojas fotkindamas uzmate kazkoki sena ibrezima ant bamperio kitoj vietoj, todel sako kad uz dazyma mokes tik puse kainos. Ar taip turi buti?

Nes man atrodo, kad jis negali zinoti, kada tas "senas" ibrezimas atsirado, ar po avarijos ar pries, vertinimas bet kokiu atveju ivyko tik po 3 ar 4 dienu. Pagal tokia logika, jei as papildomai dar ir sparna dabar apgadinsiu, tai sakys kad ir uz sparna gausiu puse primesti is kisenes, ane? Tikiuosi suprantat ka norejau pasakyti.

Ir dar, sparno remontas (atlenkti, spakliuoti), dazymo ir bamperio 50% dazymo sumos, viso paskaiciavo 540 LT. Ar neturetu buti brangiau?

Masina Audi A6 2000m.