Nedrauskit BTA Kasko NEDRAUSKIT. BTA VISAD SU SAVAIS PRIKOLAIS
!!
O ka jau nebeduoda tau pinigu masinai perpust?
Viska, davė sutvarkė dabar kaip nauja...
Tik...
Aš už BTA Kasko draudimą mokėjau pusę sumos, nuvariau auto nustatyti žalai viskas, ok surašė sumą davė servisu lapą nuvariau su servisu sutariau kada priims, viskas ok nuvariau, auto ten kelis šimtelius dar už savo norėta dalį kad perupustu davaiu, pasiėmiau auto kaip nauja. Kitą dieną iš serviso skambina, atvažiuok čia įmokos nesumokėjai ir t.t.. Atvarau į servisą, dar servisas pats sako, ant 1000 lt mes apsigavome, pamiršome jūsų primokėti ir t.t tai sakau čia ne mano kaltė, tai sutarėm kad man tik 130 Lt primokėti reikės, ir servisas sakė kuo greičiau sumokėti draudimui įmoka, nes bta be įmokėtos įmokos neišmokės servisui visos sumos, tai iseina bta dar mane prisirisa vienai imokai. Gerai del tos imokos paskambinu BTA, sakau as cia nenoriu moket ir t.t nes man auto jau Lietuvos draudime kainauos 1000lt metam apsidraust, bta kazkaip geranoriskai atsake nereikia jums moketi pinigu ir fsio. Tai jei darysit kokia makles su bta del treciuju asmenu zalos tai reikia visad pirma paskambint policijai, svarbu skambutis būtų nes kitaip 5 proc. sumos išmoka. O man čia dar labai viskas gerai gavosi
![šypsena :)](http://www.audiklubas.com/forumas/Smileys/3rdpty/smile1.gif)