nu manau kazkiek gal ir teisingai sneki benitto ,o kazkiek ir nea...visu pirma as ir pries alchogoli ,o ypac dar sedimas prie vairo isgerus... kiek dbr paklausau tai labiausia pacanai kalti,o kad patys patruliai kiek zmoniu turi ir dar su kokiu stazu vazineji tai niekam tai neidomu...antras palyginimas jok esi eilinis pilietis ir jei neturi litu tai tada aisku ir buni be teisiu,bet jei esi toks kaip pakso sunus tai nebaisus ir 33 nuobaudos uz grieti uz kurias jam senai turejo atimt teises,bet jis dar vis vazineja ir tu man pasakyk tai kur cia teisybe???
tot prav u kavo bolse prav ;( tokia jau skaudi tiesa ;( kuo zinomesnis zmogus, kuo daugiau kisenej slamanciu, tuo daugiau gali nusizengti ir nebusi nubaustas, o eilinis, kuris padaro smulku nusizeminga buna vos ne su zemes ir visu meslu suestas... ir kazkodel laikas bega, bet niekas nesikeicia...
o tau linkiu atgauti teises ir eksploatuoti jas protingai be blogu pasekmiu
isvis benitto ar tu cia tik taip sneki ar zinai situs istatymus ,nes sneki tai jau kaip mano seneliai
nezinau istatymu susijusiu su teisiu atemimu ir grazinimu, tik zinau, kad neturint stazo jas dabartiniu metu labai lengva prarasti. per paskutinius 7metus stengiuosi nenusizengti grubiai keliu eismo taisyklems ir neprarasti teisiu, nes jos man reikalingos. o sneku kaip senelis, nes jau virs 30m man
o su teisemis jau 12m vazinejuosi