Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Del masinos parsivarymo  (Skaityta 2441 kartus)

Neprisijungęs Pjuvis

• Įrašai: 155
    • Žiūrėti profilį
Del masinos parsivarymo
« Topic Start: 2011 Lapkričio 08, 21:48:06 »
Sveiki,masina yra Vilniuje  as pats gyvenu Jonavoje,masina yra be draudim ir be TA,nrejau paklaust gal kaip eitu suzasit su dokumentais ar dar kaip nors,nes man ja reikia parsivaryt bet bijau kad zaliukai manes nesustabdytu siaip atsitiktinai,o jei paristu patys zinot kas butu.Nes neturiu nei priekabutes kaip parsitemp tai tektu rizikuot,tai sakau gal kazkaip/kanors eitu suzaist,gal is savo patities turit kanors patart.dekui.

Neprisijungęs audi quatro

• Įrašai: 1495
    • Žiūrėti profilį
Re: Del masinos parsivarymo
« Atsakymas #1: 2011 Lapkričio 08, 22:06:17 »
lipdukus galiojancios TA uzklijuok ant valstybiniu numeriu ir zalia sviesa.ne vienus metus taip atvazinejas..rizika minimali..
« Paskutinį kartą keitė: 2011 Lapkričio 08, 22:09:18 sukūrė audi quatro »

Neprisijungęs Pjuvis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2: 2011 Lapkričio 08, 22:13:56 »
lipdukus galiojancios TA uzklijuok ant valstybiniu numeriu ir zalia sviesa.ne vienus metus taip atvazinejas..rizika minimali..
o jei paprasys pateikt dkumentus? "ir zalia sviesa" tai cia ta prasme?

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3: 2011 Lapkričio 08, 22:15:58 »
stabdo jei turi pagrindo,pirmas pagrindas yra lipdukai ant numeriu,kiti prasizengus kuomnors ;)neskaitant dar kai reidai buna..

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4: 2011 Lapkričio 09, 00:14:38 »

Is kur lipdukus gausi, dabar jie taip padaryti, kad nepazeides nenulupsi.

Neprisijungęs broodas

• Įrašai: 1354
    • Žiūrėti profilį

Neprisijungęs kodis

• Įrašai: 1427
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6: 2011 Lapkričio 09, 09:42:22 »
kazkur girdejau kad ir nekurie rajoniniai turi tokia iranga numerius ziuret. Ir tikrint del tech, draudimo, ar nenuvaryta...

Neprisijungęs Andrius91

• Įrašai: 439
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #7: 2011 Lapkričio 09, 09:43:27 »
Dėl draudimo tai gali apsidrausti mėnesiui, juk ne dramblį tekainuoja. O dėl TA ką pasiūlyt nežinau... :)

Neprisijungęs psychadelic

• Įrašai: 4834
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #8: 2011 Lapkričio 09, 10:35:17 »
Dėl draudimo tai gali apsidrausti mėnesiui, juk ne dramblį tekainuoja. O dėl TA ką pasiūlyt nežinau... :)

varai technikinę, nepraėjus duodą lapą, kad iki tos datos būtinai turi pereit. Kitaip sakant ~savaitę dėl technikinės policiją nesikabins, nes realiai tu "tvarkaisi trūkumus" :D

Neprisijungęs moochinazz

• Įrašai: 2571
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #9: 2011 Lapkričio 09, 12:29:23 »
na, tas lapas su trukumas neduoda teises vairuoti, anksciau dar galima budavo susitart jei pareigunai pagaudavo su sio lapu, o dabar - nelabai, ant lapo parasyta, kad masina techinskai netvarkinga, todel jos eksploatuot negalima, reiskiasi, noredamas ja remontuoti turi kraut ant traliuko ir vezt i servisa, va taip va yra

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #10: 2011 Lapkričio 09, 12:34:32 »
Nenukrypkit nuo temos, zmogus klausia kaip suzaisti, kad nereiketu visu tu technikiniu ir draudimu,  jus jam aiskinat ka jis ir pats zino. Kiek man teko matyti, tai daugiausia atsiveza kitus numerius nuo tokios masinos ir parsivaro. Kelis kartus maciau kaip vare, net nuo kito modelio visai numeriais. Bandyk rizikuoti, ar taip ar kitaip, jeigu sustabdys reikes pamoketi.

Neprisijungęs Pjuvis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #11: 2011 Lapkričio 09, 20:16:05 »
aina sau nezinau dabar net ka daryt,cia labai jau rizikingas dalykas,o is ku priekaba gaut net neisivaizduoju.Man atrodo rizikuosiu det numerius nuo savo golfo,jei sustabdytu patruliai tai gal iseitu praslyst jei pasakyciau kad pamirsau dkumentus namie aisku bauda vistiek gauciau bet minimaliai,bet stobal speju jei pasakyciau kad dokumentus palikau jie stobal i intika tuoj lystu i zetu numerius. bet tai kai gali mane suvartyt,as duodu jettos dokumentus su tam tikrais numeriais ir pan o ant masinos uzdeti visai kitoki,speju skaudziai atsilieptu man jei prigautu.O kas ten sako apsidrausk ir prasivaryk TA tai man paprasciausiai neapsimoka o ir tiek pinigu netureciu,o betkokiu atveju masina nebus vazinejama,ja perku kad daryt restouracija.
« Paskutinį kartą keitė: 2011 Lapkričio 09, 20:26:56 sukūrė Pjuvis »

Neprisijungęs Norvegas

• Įrašai: 2825
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #12: 2011 Lapkričio 09, 20:33:51 »
Daba sustabdzius uz kazka, visada patruliai pasiziuri y kompa arba susisiekia su centru, pasiklaust info, tai jei bus uzdeti netie nr ar lipalas uzmestas, manau dar skaudziau teks pamoket, nei susitarus ;)

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #13: 2011 Lapkričio 09, 21:14:35 »
aina sau nezinau dabar net ka daryt,cia labai jau rizikingas dalykas,o is ku priekaba gaut net neisivaizduoju.Man atrodo rizikuosiu det numerius nuo savo golfo,jei sustabdytu patruliai tai gal iseitu praslyst jei pasakyciau kad pamirsau dkumentus namie aisku bauda vistiek gauciau bet minimaliai,bet stobal speju jei pasakyciau kad dokumentus palikau jie stobal i intika tuoj lystu i zetu numerius. bet tai kai gali mane suvartyt,as duodu jettos dokumentus su tam tikrais numeriais ir pan o ant masinos uzdeti visai kitoki,speju skaudziai atsilieptu man jei prigautu.O kas ten sako apsidrausk ir prasivaryk TA tai man paprasciausiai neapsimoka o ir tiek pinigu netureciu,o betkokiu atveju masina nebus vazinejama,ja perku kad daryt restouracija.
[/quote
uz toki varianta bauda seniau buvo nuo keturiu stuku,teko tuom isitikint kai nuo vienos savo masinos perdejau ant kitos numerius,bo pameciau viena numeri,nes cia jau dokumentu klastojimas...
zodziu pasiemi fena pakaitini ir nulupi nuo tu numeriu lipdukus.o jei atgal ju neoresi klijuoti atgal,tai nueini i mientine,pasakei kad pavoge tavo lipdukus ir uz dyka arba uz simbolini mokesti pasiemi kitus ;)

Neprisijungęs Pjuvis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #14: 2011 Lapkričio 09, 21:30:27 »

uz toki varianta bauda seniau buvo nuo keturiu stuku,teko tuom isitikint kai nuo vienos savo masinos perdejau ant kitos numerius,bo pameciau viena numeri,nes cia jau dokumentu klastojimas...
zodziu pasiemi fena pakaitini ir nulupi nuo tu numeriu lipdukus.o jei atgal ju neoresi klijuoti atgal,tai nueini i mientine,pasakei kad pavoge tavo lipdukus ir uz dyka arba uz simbolini mokesti pasiemi kitus ;)
[/quote]
o tai jai mane siaip sustabdo policija tiesiog stovedama salikeleje,i papraso dokumentu,o faktas kad visada ju papraso,ka tada?

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #15: 2011 Lapkričio 09, 21:35:27 »
nestovek salikelei tada ;Dkodel jie turetu taves prasyt tu dokumentu jei stovi salikelei ir ten kur galima stovet,a? :)

Neprisijungęs Norvegas

• Įrašai: 2825
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #16: 2011 Lapkričio 09, 21:38:38 »
nestovek salikelei tada ;Dkodel jie turetu taves prasyt tu dokumentu jei stovi salikelei ir ten kur galima stovet,a? :)

Tai kad jie beveik visada taip stovi, kur negalima stovet :D. O del tu lipduku perklijavimo, tai ir kaip pasiseks. Svogeris jau puse matu isvis be TA lipduko vazineja, nors TA galiojanti ir ne karto nestabde, nes vaziuojant pareigunai is masinos patikrina numerius ;)
« Paskutinį kartą keitė: 2011 Lapkričio 09, 21:42:12 sukūrė Norvegas »

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #17: 2011 Lapkričio 09, 21:45:13 »
Normaliai važiuok ir niekas nesikabins. Vienas draugelis jau kokie 3 metai be TA važinėja ir nieko, jau apie kitus jo mėgiamus daryti pažeidimus nebekalbu :)

Neprisijungęs Pjuvis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #18: 2011 Lapkričio 09, 22:42:30 »
ne taip supratai,as apie mentus stovincius kalbejau. nu kad ie mane pries pora men paprasciausiai vaziujant sustabde,iskart liepe pust,patikrino dokus-viskas tvarkoj ir paleido. nei virsijau greiti nei ka,tiesiog siaip va juk buna stabdo.

Neprisijungęs GedasQ

• Įrašai: 2515
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #19: 2011 Lapkričio 09, 22:47:54 »
Kazkaip nerandu informacijos internete taciau yra tokia sistema sumontuota policijos masinose prodrive ar kazkaip panasiai vadinasi, nepamenu, Pareigunai gali sau laisvai svilpauti gatveje, masina pati skanuoja valstybinius numerius ir tikrina duomenu bazese, jeigu bus uz ka, jie pasivys tave ir tikrai nepaglostys :)
Temos autoriui siulyciau issinuomoti traliuka jei turi kategorija tampymui ir nereiks valstybes remti baudomis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #20: 2011 Lapkričio 09, 22:51:36 »
ne taip supratai,as apie mentus stovincius kalbejau. nu kad ie mane pries pora men paprasciausiai vaziujant sustabde,iskart liepe pust,patikrino dokus-viskas tvarkoj ir paleido. nei virsijau greiti nei ka,tiesiog siaip va juk buna stabdo.
nedaskaiciau,jau supratau ;)

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #21: 2011 Lapkričio 09, 22:52:59 »
Vaziuok vakare, kokia 18-19 val. jau nieko nesimato, bet ir dar ne velu, didelis srautas automobiliu ,rizikos maziau, jei sustabdys sumokesi 50-100 lt, vis tiek maziau nei traliukui, o gal nesustabdys, dar geriau.

Neprisijungęs ignaras

• Įrašai: 1536
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #22: 2011 Lapkričio 10, 15:53:29 »
per daug siki i kelnes , zmones zole masinoj veziojasi ir vaziuoja  , o cia del ta kazkokio , blogiausiu atveju susimokesi ten kaip sake koki 50-100lt , o sansas kad sustabdys tai ...

Neprisijungęs Pjuvis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #23: 2011 Lapkričio 11, 21:43:19 »
per daug siki i kelnes , zmones zole masinoj veziojasi ir vaziuoja  , o cia del ta kazkokio , blogiausiu atveju susimokesi ten kaip sake koki 50-100lt , o sansas kad sustabdys tai ...
masina be TA,be draudimo ir su vasarinem padangom,ir tu sakai sustabdzius uzkisi 50-100lt? Tu gal nejuokauk,bepiga butu tokias baudas moket,tai cia niekas nesidraustu ir ta nevarytu.

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #24: 2011 Lapkričio 11, 21:45:55 »
masina be TA,be draudimo ir su vasarinem padangom,ir tu sakai sustabdzius uzkisi 50-100lt? Tu gal nejuokauk,bepiga butu tokias baudas moket,tai cia niekas nesidraustu ir ta nevarytu.

Baudos nesisumuoja, 100 tikrai uzteks, nebent pataikysi ant reido ir tai jeigu pima karta tik puse kainos.