Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Del masinos parsivarymo  (Skaityta 2446 kartus)

Neprisijungęs audi quatro

• Įrašai: 1495
    • Žiūrėti profilį
Re: Del masinos parsivarymo
« Topic Start: 2011 Lapkričio 09, 21:14:35 »
aina sau nezinau dabar net ka daryt,cia labai jau rizikingas dalykas,o is ku priekaba gaut net neisivaizduoju.Man atrodo rizikuosiu det numerius nuo savo golfo,jei sustabdytu patruliai tai gal iseitu praslyst jei pasakyciau kad pamirsau dkumentus namie aisku bauda vistiek gauciau bet minimaliai,bet stobal speju jei pasakyciau kad dokumentus palikau jie stobal i intika tuoj lystu i zetu numerius. bet tai kai gali mane suvartyt,as duodu jettos dokumentus su tam tikrais numeriais ir pan o ant masinos uzdeti visai kitoki,speju skaudziai atsilieptu man jei prigautu.O kas ten sako apsidrausk ir prasivaryk TA tai man paprasciausiai neapsimoka o ir tiek pinigu netureciu,o betkokiu atveju masina nebus vazinejama,ja perku kad daryt restouracija.
[/quote
uz toki varianta bauda seniau buvo nuo keturiu stuku,teko tuom isitikint kai nuo vienos savo masinos perdejau ant kitos numerius,bo pameciau viena numeri,nes cia jau dokumentu klastojimas...
zodziu pasiemi fena pakaitini ir nulupi nuo tu numeriu lipdukus.o jei atgal ju neoresi klijuoti atgal,tai nueini i mientine,pasakei kad pavoge tavo lipdukus ir uz dyka arba uz simbolini mokesti pasiemi kitus ;)