tiesiog pastaruoju metu labai padaugėjo gerklės perkandimo atvejų, o tas jau veikia daug ką. Toks jausmas, kad kovoti čia einam, o ne žinių semtis
aha, ir istikruju sitas reikalas jau nusibodo iki kaulu. Jau koks pusmetis akivaizdziai forume vienas kita suest nori
. Anksciau bent jau taip viesai nebudavo, ar as cia tiktai kazka praleizdavau
. Kartais ir pats pamastau, nu gi galiu ir neskaityt as tu visu nesamoniu - nu bet i akis lenda. Manau ir man ne vienam taip. Kaip vos ne tema taip pykciai. Ir kuo daugiau zmoniu tai matys tuo daugiau paskalu bus. Audiklube taip ir taip anaip ir kitaip, tas toks tas anoks ir poto kaip sugedes telefons. Mano manymu - reikia tokius reikalus kaip imanoma greiciau rist.
Mano manymu del Tomciaus. Nepazystu as jo, nezinau, kas jis toks, padejo jis kam ar nepadejo, bet tas kad jis apie kaip jus sakot, kad jis labai ismano ten kazka - tai jam privilegijos varyt unt miesto manau nesuteikia, kad jis cia kazkam yra padejas. Mano manymu atlygi gavo teisinga, tuo labiau pries tai buvo, kaip cia buvo rasyta, ispetas. O jei jis geras zmogus - susiras ji ir be sio forumo kol bano laikotarpis pasibaigs.
Mano manymu del Tom4as. nu ka as zinau, nu nepazystu ir jo as beveik galima sakyt. Nu bet bent jis jau unt kito miesto lyg ir nevare kases temoj. O vietoj ju abieju tai as isvis nebuciau velesis del tokiu menkniekiu kaip "kaseeee". Matyt as ne lietuvis
ir kai vyrai azuolai vienas budamas beveik 40m kitas biskiu maziau, bet manau jau galva ant peciu uzsiaugines ir sitaip bendraut.... nu ka as zinau
P.S. kazkaip man cia viskas panaseja i koki tai teisma.... nu kazkaip gal negrazu. Jau vien sita tema yra - nesamone manyciau, ir dar labiau kirsinanti.
P.s.s. postrungauju cia ir kartu juokas paeme, nu kam cia idomu dabar ka as cia kazkoks raslevoju. Nei mane kas pazysta, nei as cia kazka perdauk pazytu ir va pagalvoju, kaip butu jei as tokia tema buciau uzvedys....
jei supratot link kur suku