Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Del "tomcius" bano  (Skaityta 6467 kartus)

Neprisijungęs psychadelic

• Įrašai: 4834
    • Žiūrėti profilį
Re: Del "tomcius" bano
« Atsakymas #75: 2010 Vasario 18, 15:19:09 »
Apie kokius čia valdžių keitimus kalbat???? Atsimerkit!!!!!!! Tu gal Flex eisi tas pareigas sakykim prezidento ar pan? Garantuoju, kad čia krachas būtų, mirtis šitam klubui ir viskas kitkam ;) Taip kad nusileiskit ant žemės, vienas į kitą tolerantiškiau žiūrėkit ir viskas ;)
Netaikau čia niekam nieko asmeniškai, tiesiog pastaruoju metu labai padaugėjo gerklės perkandimo atvejų, o tas jau veikia daug ką. Toks jausmas, kad kovoti čia einam, o ne žinių semtis ;)

Niekur aš neisių, nieko neatstovausiu. Pabandžiau, užteko - ne man tokios pareigos and so on. Forume esu tik dėl kelių temų susijusių su mano auto ir bendrai apie techniką (nes man tai įdomu). Gerklės niekas niekam nekanda, tiesiog pasakiau, kad valdžia ne vien kaunietiška turėtų būt (nors gal tas ir neįmanoma šiuo pasirinktu momentu). Nes dabar iš šalies žiūrint, kad kas prieš kauną (kad ir dėl tų jobanų varžybų), tai priešas 4 life. Esmė mano buvo, kad bano trukmė tikrai nelogiška. Nu max mėnesį, bet kur čia 3.

Ir nereikia pulti ant manęs, nes tai paprasčiausia mano nuomonė, kurią turi tikrai ne vienas.

Neprisijungęs Biesas

• Įrašai: 4369
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #76: 2010 Vasario 18, 15:19:17 »
nera tikslo viesint kol nepasisake valdziu valdzia ir jai pritarinejantis :) kaip tau paciam atrodo ?  o ir siaip ne keista kad visus nakum siuncianciam jauneliui raso zmones ir praso isiaiskint? ir tai jau ne pirmas kartas...

" рыба гниет с головы"

Man dar Jaunelio pozicija patiko. Tikrai nesuprantu ka norejjai pasakyti. taip ir pasakiau. dabar iseina, kad intriga uzvelta ir viskas, nenoriu tuom tiket, kad taip yra. Tikiuosi laiko nera ir dar nedabrido iki sios temos....

o kokia mano pozicija  gali but ? as toli toli,buitis kitokia mano...issiaiskinkit pradziai tarpusavy virsui ko norit ir ko siekiat ir tada darykit tvarka,o del tomciaus buvau neabejingas nes tai  vienas is nedaugelio kuris pagelbejo uz aciu ir tiek...

viskas IMHO (mano subtyli nuomone)

Kalusiau konkreciai apie tavo posta tiesiog ir paprasiau maziau subtiliai isireiksti. na gal cia mano problemos yra, kad nesuprantu. Siaip virsui yra aisku kas ko nori ir kas ko siekia. Dabar belieka galvoti, kad norejai kaska suvelti ir ta padarei.

Neprisijungęs ~Romas~

• Įrašai: 2312
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #77: 2010 Vasario 18, 15:28:56 »
Kazkokia nesamone cia veliai kaikurie. Sekiau ta Krepsinio tema ir Tomcius gavo bana pelnytai. O cia tie kurie gina ji, tai tik nori ant valdzios pastums ir tiek. Neturi ka veikt ir tiek ;)

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
  • Įrašai: 7657
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #78: 2010 Vasario 18, 15:30:39 »
na jeigu aisku tada puiku,neturiu ka velt,jokio tikslo...nei vienai stovyklai nepriklausiau ir nepriklausau :) beto ne apie mane sita tema...

Neprisijungęs Biesas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #79: 2010 Vasario 18, 15:39:55 »
bet paaiskinti savo minciu eiga taip ir negali? nenori?

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #80: 2010 Vasario 18, 15:47:00 »
paprasta eiga,nematau ko nesuprast...valdzia neturi jokio respect'o ir pasitikejimo is dalyviu puses,o kiti kazkodel dar ir stumia jei neslapcia tai bent progai pasitaikius,sita tema viska puikiai atspindi manau...reik daugiau skirtingu zmoniu i virsu kelt,kad butu lygsvara,opozicija tipo :) laisve reikalauti demokratijos :)

Neprisijungęs kodis

• Įrašai: 1427
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #81: 2010 Vasario 18, 15:54:31 »
Nu ir prifloodinot tema, perskaicius galima padaryt tokia isvada, jei kas nors nepatinka, gi nieks nevercia cia but, yra kitu forumu auto tematika, yra audifanai ir performance ir t.t. raskit vieta kur zmones jus supras, kur rasit bendra kalba ir galesit dalintis ispudziais apie automobilius ir gyvenima.
o dabar kai vaiku darzelyje viskas vyksta... panele aukletoja is manes saldaini atime Petriukas... i kampa ji. -Jei ji i kampa tai kodel Jonukas dar ne kampe...
Gi cia forumas, su daugybe skirtingu nuomoniu, vienos niekada nebus, visi teisingi nebus, bet jei jau nerandi bendros kalbos su valdzia, tai kazkas negerai arba vienai arba kitai pusei. Nerandi, buk protingesnis, nesivelk i bereiksmes diskusijas, bendrauk apie automobilius, apie garaza isakyk savo nuomone... o ne flooduose, ar apie krepsini, tam pilna kitu saitu basketnews, krepsinis.net ir t.t.

Neprisijungęs Biesas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #82: 2010 Vasario 18, 15:54:59 »
dabar aiski minciu eiga. Kaip jus galvojete kas ka kelia ar nusodina? ar kas nors cia laikosi isikabines tos "valdzios" ir prie "lovio" neprileidzia? Visada kvieciama aktyviai dalyvauti veikloje ir t.t. ir pan.   Reikai kelt..... butu i kur kilti cia.  Norit / galit ka nors padaryti - visada prasom

Neprisijungęs Minde_

• Krikštatėvis
  • Įrašai: 1146
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #83: 2010 Vasario 18, 16:15:42 »
Skaiciau skaiciau, isiterpsiu ir as.Tomcius bana gavo ... jis vertas to bano 100%, bendravimo kultura ir kazkokios ribos turi but, ir kam si tvarka nepatinka yra alternatyvu (h)

Neprisijungęs gataz

• Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 16827
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #84: 2010 Vasario 18, 16:29:48 »
Sveikintina, kad pagaliau klubo valdyba emesi bent kazkokiu veiksmu, nes jau geri metai eina, kaip "klaviaturu virtuozai" tersia foruma ir kaip dabar matau tie patys, kurie nori kelti netvarka rekia del sio ban'o. Tiesa, nubaude cia irgi tik "ledkalnio virsune kysancia is vandens". Isvis nesuprantu kaip cia kaikurie gali pritart tokiems pokalbiams forume, nes tas tikrai nedaro garbes. O, kad tas asmuo kazkam padejo ar turi ziniu, tai nereikia ginti, zinios tikrai nesuteikia teises zemint kitu zmoniu, tuo labiau mes visi(nors kai kurie gal ir nevisai) cia susirinkom visai ne tuo tikslu...
Tesla Model 3 SR+ 239kw, '19
Audi V8 206kw, '91

Neprisijungęs V6

• Įrašai: 114
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #85: 2010 Vasario 18, 16:53:31 »
buvau ir as su tom4s diskutaves del forumo taisikliu jos nera tikslios (ir likom prie savo nuomoniu o gal reikejo skustis ?)
 o kad padarit tokias kad tiktu visur visiems ir visada - parasikim audiklubo baudzemaji kodeksa  :-]  (kolkas nei vienoi valstibei nera beprecedentinio, tobulo)

piramides virsui valdzia, bet visada atsiras tokiu kure nuo pamatu islups akmeni kad paleisti i virsune (neva ji niekam tikusi), bet pasiulius keistis vietom niekada nesutiks (klausimas kodel)

kagi pavasarine depresija jau puola  :D

tai tik mano nuomone, kaikam patiks, kaikam ne (o cia jau kiekvieno asmeninis reikalas)

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #86: 2010 Vasario 18, 17:36:25 »
paprasta eiga,nematau ko nesuprast...valdzia neturi jokio respect'o ir pasitikejimo is dalyviu puses,o kiti kazkodel dar ir stumia jei neslapcia tai bent progai pasitaikius,sita tema viska puikiai atspindi manau...reik daugiau skirtingu zmoniu i virsu kelt,kad butu lygsvara,opozicija tipo :) laisve reikalauti demokratijos :)

Ne kelt, o uztenka ateiti. Cia ne seimas, cia ne biznis, bapkes ir kazkoks kaifas. Cia pastovus nervu tasymai, ivairiu zmoniu priekabiai, moralizavimai ir sampratu destymai... Daug kas nori ateiti? Taip manai?

Kaunas,Vilnius,Siauliai kad ir kalabybiskis - zmoniu rimtu yra visur, o kad Kaunas vis dar nepasiunte visu juus nafik ir nespjove i si foruma - man asmeniskai dziugu, nes tokiu pofik keliu daug kas patrauke. Juk lengviau viska mesti nei cia su jumis rasinetis, jaustis kaltu ir t.t.

Tikrai tiki kad totali laisve ir demokratija duos teigiamu rezultatu? Netikiu jauneli kad taip manai, tikrai netikiu...

Neprisijungęs abc

• Įrašai: 544
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #87: 2010 Vasario 18, 18:43:24 »
Manau, kad "tomcius" bana gavo tikrai pelnytai, tik gal mano akim ziurint kiek ilgokai, manyciua menesio butu pakake, na bet cia ne man sprest.
 O seip tai tikrai sitas forumas labai normalus ir zmones kaip ir daug maz susirinke normalus, tai ir nereiktu paverst foruma siukslynu. Jei visi laisvai isliesim savo pykti del kazkokio mazmazio ant kito forume, tai patys pagalvokit kas cia per bardelis bus. Ir tikrai foruma tvarkantys zmones stengiasi, kad cia neuzsilaikytu "kalediniu egluciu" myletojai ar kazkokie fanai (man sis zodis kazkaip kvailai skamba), nes jei nesistengtu, tai manau daugelis is Jusu cia ir nesilankytu. O ar Kaunas ar Vilnius ar dar koks kitas miestas, kaimas ar miestelis tai man visai jokios reiksmes neturi.
Na dabar truputi kaip sakant ne i tema - man nepatinka, kaip skyrelyje parduodu kartais atsirandantys kvaili komentarai del dideles kainos. Kaina nustato kas parduoda, jei tu perki siulyk tau priimtina kaina, ar jei nesusilaikai parasyk, kad kaina per didele, bet dazniausia buna taip, kad tie kurie net neketina pirkti, uzgauliai issisaipo is pardavejo, manau, kad i tokiu reiketu ziureti zymiai griesciau.

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #88: 2010 Vasario 18, 19:07:28 »

Ne kelt, o uztenka ateiti. Cia ne seimas, cia ne biznis, bapkes ir kazkoks kaifas. Cia pastovus nervu tasymai, ivairiu zmoniu priekabiai, moralizavimai ir sampratu destymai... Daug kas nori ateiti? Taip manai?

Kaunas,Vilnius,Siauliai kad ir kalabybiskis - zmoniu rimtu yra visur, o kad Kaunas vis dar nepasiunte visu juus nafik ir nespjove i si foruma - man asmeniskai dziugu, nes tokiu pofik keliu daug kas patrauke. Juk lengviau viska mesti nei cia su jumis rasinetis, jaustis kaltu ir t.t.

Tikrai tiki kad totali laisve ir demokratija duos teigiamu rezultatu? Netikiu jauneli kad taip manai, tikrai netikiu...

as uz diktatura,bet aiskia,tiksliai apibrezta,galiojanti visiems vienodai ir visada...pats sedziu tokiam forume kur negalima netgi nuorodos det arba uzsimint apie tam tikra servisa ir pan...tik uz toki dalyka visom 5 galunem :D

Neprisijungęs Biesas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #89: 2010 Vasario 18, 19:28:10 »
viena is skelbimu lentos atsiradimo priezasciu, kad galetu visi skelbtis ir t.t. forumas nuo verslo darymo butu kuo puikiausiai atskirtas. forumas liktu fiziniams asmenims su savo fizinimes problemomis bei fiziniais daiktu pardavinejimais, ne verslui.

Neprisijungęs offroad

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 6902
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #90: 2010 Vasario 18, 19:44:23 »
viena is skelbimu lentos atsiradimo priezasciu, kad galetu visi skelbtis ir t.t. forumas nuo verslo darymo butu kuo puikiausiai atskirtas. forumas liktu fiziniams asmenims su savo fizinimes problemomis bei fiziniais daiktu pardavinejimais, ne verslui.

(y)

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
  • Įrašai: 13709
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #91: 2010 Vasario 18, 21:33:29 »
BANas liks galioti už naudotą leksiką, bano priežastis: 3.11 punktas.
.. na ir kas gi tai per punktas  ?!?  skaitom:
3.11 Forume, paisant tolerancijos ir pagarbos principų, negalima į šuns dienas dėti vieno ar kito produkto, asmens, automobilio, modelio, markės ir t.t. juolab neturint akivaizdžių įrodymų, teiginių, faktinių sulyginimų su tos pačios srities ar lygio produkcija. Terminai "nevalit", "gyvūnas" ir panašūs, vertinant autotransporto priemones, šiame forume nevartotini ir draudžiami, tad turėkite patys savigarbos kritikuodami kitus.
tai jei jau taip, tai ne vieną pasireiškusį šitoje temoje reik uždaryt  ;)  o jei dar plačiau pažiūrėt, tai vajėėėė vajėėėėė  ff ff
Yra du budai: istrinti sia taisykle ir leisti viska plaukti belekaip ir be tolerancijos ribojimu (tai siulai?) arba patobulinti si punkta, nes sutinku, jis nera tobulas ir formuluote galetu buti tikslesne (ka pasiulysi?)
Aciu uz konkreciai pagalba is anksto :)
aš manau aiškiai išsisreiškiau jau, ir ne tik aš, kad jei yra sugalvoti punktai, taisyklės ir t.t., tai jas reikia taikyti visiems vienodai ,
ko visiškai nesimato, ir žinoma daug kam tai nepatinka ir užkliūva.
Ką daryt su šituo punktu ir ne tik su šituo - ne man spręst ir siųlyti, aš kalbu tik apie tai kaip jūs vadovautės tuom ką turit
patys sugalvoję.

Neprisijungęs Efkito

• Įrašai: 2346
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #92: 2010 Vasario 18, 22:01:03 »
tiesiog pastaruoju metu labai padaugėjo gerklės perkandimo atvejų, o tas jau veikia daug ką. Toks jausmas, kad kovoti čia einam, o ne žinių semtis ;)

aha, ir istikruju sitas reikalas jau nusibodo iki kaulu. Jau koks pusmetis akivaizdziai forume vienas kita suest nori  (z) . Anksciau bent jau taip viesai nebudavo, ar as cia tiktai kazka praleizdavau  :V . Kartais ir pats pamastau, nu gi galiu ir neskaityt as tu visu nesamoniu - nu bet i akis lenda. Manau ir man ne vienam taip.  Kaip vos ne tema taip pykciai. Ir kuo daugiau zmoniu tai matys tuo daugiau paskalu bus. Audiklube taip ir taip anaip ir kitaip, tas toks tas anoks ir poto kaip sugedes telefons. Mano manymu - reikia tokius reikalus kaip imanoma greiciau rist.

Mano manymu del Tomciaus. Nepazystu as jo, nezinau, kas jis toks, padejo jis kam ar nepadejo, bet tas kad jis apie kaip jus sakot, kad jis labai ismano ten kazka - tai jam privilegijos varyt unt miesto manau nesuteikia, kad jis cia kazkam yra padejas. Mano manymu atlygi gavo teisinga, tuo labiau pries tai buvo, kaip cia buvo rasyta, ispetas. O jei jis geras zmogus - susiras ji ir be sio forumo kol bano laikotarpis pasibaigs.
 Mano manymu del Tom4as. nu ka as zinau, nu nepazystu ir jo as beveik galima sakyt. Nu bet bent jis jau unt kito miesto lyg ir nevare kases temoj. O vietoj ju abieju tai as isvis nebuciau velesis del tokiu menkniekiu kaip "kaseeee". Matyt as ne lietuvis :D ir kai vyrai azuolai vienas budamas beveik 40m kitas biskiu maziau, bet manau jau galva ant peciu uzsiaugines ir sitaip bendraut.... nu ka as zinau  :V

P.S. kazkaip man cia viskas panaseja i koki tai teisma.... nu kazkaip gal negrazu. Jau vien sita tema yra - nesamone manyciau, ir dar labiau kirsinanti.
P.s.s. postrungauju cia ir kartu juokas paeme, nu kam cia idomu dabar ka as cia kazkoks raslevoju. Nei mane kas pazysta, nei as cia kazka perdauk pazytu ir va pagalvoju, kaip butu  jei as tokia tema buciau uzvedys.... :D :D jei supratot link kur suku :D
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Vasario 18, 22:03:24 sukūrė Efkito »

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #93: 2010 Vasario 18, 22:30:26 »
Manau nepriestarausite, kad tuom sia tema galime ir baigti.
Butu smagu kad panasius klausimus pradzioje civilizuociau sprestume, o ne nuo viesu teismu ir moralizavimu.
Dekui uz isakytas klaidas, su laiku I tai atsizvelgsime.
Bukit mieli, nekelkite forumo neigiamos karmos, ji uzkreciama, o su laiku ir patiems taps nebesmagu cia buti.
Na o jei ateity turite minciu bei ideju ir norite jas igyvendinti - durys jums visada buvo praviros.

Gero vakaro (y)

Neprisijungęs Biesas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #94: 2010 Vasario 18, 22:31:37 »
Bajorai - durys atviros, o ne praviros :D :D