Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Del "tomcius" bano  (Skaityta 6478 kartus)

Neprisijungęs Tom4s

• Įrašai: 6846
    • Žiūrėti profilį
Re: Del "tomcius" bano
« Atsakymas #50: 2010 Vasario 18, 11:28:33 »
na as matau, kad tu savo kaltes sioj pasikapojimo dvikovoj eilini kart neizvelgi, tad as pasisalinu, nes tai tiesiog bergzdzios rasliavos...
aš niekur neneigiau to, kad dalyvavau toje "diskusijoje", o jei tu to nesupranti, tai tiesiog nenori suprasti (neneigiau juk ir tai, kad mažvaikiškai pasielgdavau tai kame tu čia matai kažkokį neigimą iš mano pusės ?? :V)... Bet dar kartą pakartosiu: reikia jausti ir ribas, kurių peržengti negalima. Aš ribų tikrai neperžengiau, o tomcius jas peržengė. Pavaryti ant komandos galima ir net rekomenduotina kartas nuo karto, kritiką taip pat reikia mokėti priimti, bet kai pradedama varyti ant visko, kas susiję su Kaunu, tai jau psichologinės problemos. Tikiuosi dabar supranti ką norėjau pasakyti.

Neprisijungęs Tom4s

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #51: 2010 Vasario 18, 11:29:44 »
<..>
P.S. bajorai, bet tu vistiek grybą sugebi papjaut
nesupyk, bet tu jo tiek pjauni, kad kitiem dar toli...

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #52: 2010 Vasario 18, 11:40:09 »
Fleksai, tu cia del adapteriu ? :-] :-] :-] :-] :-] :-] Jetau .... :D Komedija... :D Mano issakyta nuomone yra is mano asmenines patirties, tad gali pasiusti negyvai ir ant manes ir Kauno, bet as nuomones neikeisiu, niekas nepraso ir taves to daryti... Bet vis tiek... cia del adapteriu komentaru? :-]

Koks dar lovys? Gal nori apsikeisti ir pabandyti is jo paesti? :-] O gal ne tau kalbeti, nes pats nuo minimalios valdzios pabegai? Nepyk, bet kazin ar tau reiktu moralus sakyti sia tema ;)

Neprisijungęs psychadelic

• Įrašai: 4834
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #53: 2010 Vasario 18, 11:50:04 »
Buvo kaip buvo, bet reikalas ne apie mane  ;) O apie jūsų neadekvatų vertinimą tomčiaus atveju.

Neprisijungęs Tom4s

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #54: 2010 Vasario 18, 11:51:33 »
Buvo kaip buvo, bet reikalas ne apie mane  ;) O apie jūsų neadekvatų vertinimą tomčiaus atveju.
kuom jis tau neadekvatus ??
Paskaityk postą, kur adresuota Arviui. Jis peržengė visas ribas postindamas video apie Kauną, kurį kažkokie idijotai sukūrė.

Neprisijungęs psychadelic

• Įrašai: 4834
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #55: 2010 Vasario 18, 11:55:06 »
Nu ir valio, ištrink postą, duok įspėjimą (geriau kitas žmogus tai darytų, nes tu tomai, nepyk, bet pernelyg greit užsidegi) ir tik po to, jei ir toliau savivaliauja tarkim, tas tomčius, tada gal skirk ban'ą keliom dienom , bet ne 3 mėnesiam  ;)

Neprisijungęs Biesas

• Įrašai: 4369
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #56: 2010 Vasario 18, 11:59:25 »
nera tikslo viesint kol nepasisake valdziu valdzia ir jai pritarinejantis :) kaip tau paciam atrodo ?  o ir siaip ne keista kad visus nakum siuncianciam jauneliui raso zmones ir praso isiaiskint? ir tai jau ne pirmas kartas...

" рыба гниет с головы"

Man dar Jaunelio pozicija patiko. Tikrai nesuprantu ka norejjai pasakyti. taip ir pasakiau. dabar iseina, kad intriga uzvelta ir viskas, nenoriu tuom tiket, kad taip yra. Tikiuosi laiko nera ir dar nedabrido iki sios temos....

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
  • Įrašai: 13709
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #57: 2010 Vasario 18, 12:00:24 »
BANas liks galioti už naudotą leksiką, bano priežastis: 3.11 punktas.
.. na ir kas gi tai per punktas  ?!?  skaitom:
3.11 Forume, paisant tolerancijos ir pagarbos principų, negalima į šuns dienas dėti vieno ar kito produkto, asmens, automobilio, modelio, markės ir t.t. juolab neturint akivaizdžių įrodymų, teiginių, faktinių sulyginimų su tos pačios srities ar lygio produkcija. Terminai "nevalit", "gyvūnas" ir panašūs, vertinant autotransporto priemones, šiame forume nevartotini ir draudžiami, tad turėkite patys savigarbos kritikuodami kitus.

tai jei jau taip, tai ne vieną pasireiškusį šitoje temoje reik uždaryt  ;)  o jei dar plačiau pažiūrėt, tai vajėėėė vajėėėėė  ff ff

Neprisijungęs Tom4s

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #58: 2010 Vasario 18, 12:00:34 »
Nu ir valio, ištrink postą, duok įspėjimą (geriau kitas žmogus tai darytų, nes tu tomai, nepyk, bet pernelyg greit užsidegi) ir tik po to, jei ir toliau savivaliauja tarkim, tas tomčius, tada gal skirk ban'ą keliom dienom , bet ne 3 mėnesiam  ;)
tai jau buvo daryta. Buvo ir pirmasis banas. Tada buvo savaitei, jei gerai pamenu. Šiuo atveju tomcius nepasimokė, vėl darė tą patį, tik jau peržengė į antrą level'į. Nei pirmo, nei antro bano aš nedėjau, nes neturiu tam teisės (h)

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #59: 2010 Vasario 18, 12:02:04 »
Ir vis tiek moralizuoji ir ieskai tiesos (kaip visada nezinodamas situacijos)... Kalbam konkreciai:

1- Nepaisyti zodiniai ispejimai
2- 2010 Sausis 13 skirtas pirmas BAN 3 dienoms
3- Nepaisyti zodiniai ispejimai
4- 2010 Vasaris 11 skirtas 90 dienu apribojimas su atimta teise TIK rasyti postus.
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Vasario 18, 12:07:06 sukūrė Bajoras »

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #60: 2010 Vasario 18, 12:08:32 »
BANas liks galioti už naudotą leksiką, bano priežastis: 3.11 punktas.
.. na ir kas gi tai per punktas  ?!?  skaitom:
3.11 Forume, paisant tolerancijos ir pagarbos principų, negalima į šuns dienas dėti vieno ar kito produkto, asmens, automobilio, modelio, markės ir t.t. juolab neturint akivaizdžių įrodymų, teiginių, faktinių sulyginimų su tos pačios srities ar lygio produkcija. Terminai "nevalit", "gyvūnas" ir panašūs, vertinant autotransporto priemones, šiame forume nevartotini ir draudžiami, tad turėkite patys savigarbos kritikuodami kitus.

tai jei jau taip, tai ne vieną pasireiškusį šitoje temoje reik uždaryt  ;)  o jei dar plačiau pažiūrėt, tai vajėėėė vajėėėėė  ff ff
Yra du budai: istrinti sia taisykle ir leisti viska plaukti belekaip ir be tolerancijos ribojimu (tai siulai?) arba patobulinti si punkta, nes sutinku, jis nera tobulas ir formuluote galetu buti tikslesne (ka pasiulysi?)

Aciu uz konkreciai pagalba is anksto :)

Neprisijungęs Arvis

• Įrašai: 4984
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #61: 2010 Vasario 18, 12:16:07 »
o gal kad niekam nekiltu problemu ir viskas butu sprendziama civilizuotai bei objektyviai, padarykim balsavima. kokie rezultatai bus, tegul taip ir buna. ta prasme visu forumo dalyviu, ne vien valdzios..

Neprisijungęs JR

• Įrašai: 581
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #62: 2010 Vasario 18, 12:26:55 »
Etikos komisijos reikia  :P Išrinktumėtė Audimakakiną ir viskas  (h)
Manau būtų norinčių į komisiją iš šios temos dalyvių.

Neprisijungęs Tom4s

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #63: 2010 Vasario 18, 12:28:04 »
o gal kad niekam nekiltu problemu ir viskas butu sprendziama civilizuotai bei objektyviai, padarykim balsavima. kokie rezultatai bus, tegul taip ir buna. ta prasme visu forumo dalyviu, ne vien valdzios..
apie kokį balsavimą čia eina kalba ??
Ar vertas bano tomcius ?? Ar užbaninti kartu ir mane ??
Jei tau ir flexxxui taip skauda, kad užbanintas tomcius, o aš ne, tegu banina ir mane, nes taip pat dalyvavau toje diskusijoje, tačiau aš neperžengiau jokių ribų, o jis tai padarė. Deja, bet tu, flexxxas ir kai kas dar to nemato dėl asmeninių antipatijų mano atžvilgiu. Tai visai normalu, bet kelti forume dėl to tokį kipišą yra kvaila. Žmogus buvo vertas bano, jis jį gavo. Nejaugi dabar dėl kiekvieno, kuris pradės rašinėti, kad Kaunas gaidžių miestas ir gaus baną, bus kuriama tema "Kodėl tas ir tas gavo baną??" :V Neatrodo Jums tai kvaila ?? Kartais man tikrai atrodo, kad kai kam reikėtų labiau gyventi realybėje, nei forume (h)
Sėkmės organizuojant revoliucijas (y) Jei nuo to jums bus lengviau galima baninti ir mane, problemos dėl to nedarysiu tikrai (-)

Neprisijungęs Arvis

• Įrašai: 4984
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #64: 2010 Vasario 18, 12:32:06 »
baigiu diskusija, nes tikrai tapo bereikalingu laiko gaisimu.

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #65: 2010 Vasario 18, 12:43:34 »
Etikos komisijos reikia
Kad cia spraga - faktas akivaizdus is kurio manau netolimoje ateityje teks pasimokyti.

Neprisijungęs offroad

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 6902
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #66: 2010 Vasario 18, 13:02:43 »
Etikos komisijos reikia
Kad cia spraga - faktas akivaizdus is kurio manau netolimoje ateityje teks pasimokyti.

ja butinai turi sudaryti atstovai is didziuju forume aktyviu miestu, taip pat skirtingu auto klasiu savininkai ir gal po lygiai vaikinu ir merginu, kad kuo labiau isvengti ivairiapusiu diskriminaciju ir saliskumo.

Neprisijungęs Biesas

• Įrašai: 4369
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #67: 2010 Vasario 18, 13:32:41 »
taip ir visus siuos aktyvius zmones butu labai malonu matyti tarp klubo nariu, kurie tiesiogiai dalyvautu ir klubo veikloje, ne vien tik forume.

Neprisijungęs Lucifer

• Įrašai: 4708
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #68: 2010 Vasario 18, 13:40:03 »
Su bausmemis yra taip, kad nedidele bausme privercia susimastyti, o didele is susimastymo pereina i pykti kersta ir blogus norus ;) Siame forume as dalyvauju del didelio kiekio techniniu ziniu, bet cia vis daugeja gyvenimisku diskusiju, kurios tik padeda "gyventi" viename forume nenarsant po ivairius puslapius, tik nepamanykit, kad as pries tai nusistates ;) Nemanau, kad forume reikalinga kazkokia etikos komisija ar zandarai su botagais. Forumo normaliam gyvavimui reikalingas draugiskas bendravimas ir nebutina ieskoti forumo taisykliu, taisykles yra visur, nors ir nevisos uzrasytos, bet zmones ju laikosi del bendru susitarimu. Nemanau, kad reikia kiekviena mokyti ir aiskinti, kaip ir ka yra daryti negerai, uztektu kad kiekvienas budamas blogos nuotaikos nekistu jos i foruma, rastu kitoki budu issilieti. Sio forumo vadovybei esu dekingas, kad rupinasi sio forumo gyvimu, man is ju tiek uztenka ir nesmagu matyti kaip forumieciai iesko forumo vadovybeje mokytoju, policininku ar tevu, juk suauge esame ir savimi pasirupinti galime ir patys ;) Su mano nuomone sutikti nereikia, tiesiog gyvenkime draugiskai ir sportu domekimes del teikiamo malonumo, o ne del emociju isliejimo varianto ;)

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #69: 2010 Vasario 18, 13:47:48 »
Etikos klausimai - cia platesne tema kurie lies ir klubo istatus, narius, foruma taipogi.

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
  • Įrašai: 7657
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #70: 2010 Vasario 18, 14:15:58 »
nera tikslo viesint kol nepasisake valdziu valdzia ir jai pritarinejantis :) kaip tau paciam atrodo ?  o ir siaip ne keista kad visus nakum siuncianciam jauneliui raso zmones ir praso isiaiskint? ir tai jau ne pirmas kartas...

" рыба гниет с головы"

Man dar Jaunelio pozicija patiko. Tikrai nesuprantu ka norejjai pasakyti. taip ir pasakiau. dabar iseina, kad intriga uzvelta ir viskas, nenoriu tuom tiket, kad taip yra. Tikiuosi laiko nera ir dar nedabrido iki sios temos....

o kokia mano pozicija  gali but ? as toli toli,buitis kitokia mano...issiaiskinkit pradziai tarpusavy virsui ko norit ir ko siekiat ir tada darykit tvarka,o del tomciaus buvau neabejingas nes tai  vienas is nedaugelio kuris pagelbejo uz aciu ir tiek...

viskas IMHO (mano subtyli nuomone)

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #71: 2010 Vasario 18, 14:23:36 »
taip ir visus siuos aktyvius zmones butu labai malonu matyti tarp klubo nariu, kurie tiesiogiai dalyvautu ir klubo veikloje, ne vien tik forume.

Èia manau tik laiko klausimas, tik labai gaila, kad atstumas kai kuriuos žmones baido :E

Neprisijungęs Tserber

• Įrašai: 2348
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #72: 2010 Vasario 18, 14:53:57 »
Niekas manęs nenuskriaudė, o pykčiai ant bajoro iš tų laikų, kai svaigo apie "adapterius". Bet ne dėl to čia susirinkom. Tiesiog turit valdžios ir pernelyg išsikėlėt į dausas, nemokat adekvačiai vertinti kitų, o tuo pačiu ir savo veiksmų. Esant tokiai situacijai reiktų keisti valdžią, bet, aišku, kas čia keis. Kas prie lovio, tas spardysis iki galo, tsakant  :D tomčius gal ir pavarė ką nors, bet tai negi niekam nebūna? Banus dalindami kaip ledus vasara nieko nepešite. Aišku, taisyklės yra taisyklės, nors jos ir kai kuriuos atrodo buvo sugalvotos apsivartojus "ratų" ar kitų neleistinų medikamentų.

Rišu aš šitą diskusiją, nes su VALDŽIA ginčytis tai tas pats, kas su šake prieš greituminį traukinį kapotis.

P.S. bajorai, bet tu vistiek grybą sugebi papjaut

Gal ir yra tiesos, bet pasakyk tu man, kuris miestas turi tiek nariu ir apsijims visa atsakomybe uz kluba ? :) su tokiais norais reiktu atsargiai, kad pakeitus valdzia nesigautu kokie audifanai :))

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #73: 2010 Vasario 18, 14:58:28 »
Apie kokius čia valdžių keitimus kalbat???? Atsimerkit!!!!!!! Tu gal Flex eisi tas pareigas sakykim prezidento ar pan? Garantuoju, kad čia krachas būtų, mirtis šitam klubui ir viskas kitkam ;) Taip kad nusileiskit ant žemės, vienas į kitą tolerantiškiau žiūrėkit ir viskas ;)
Netaikau čia niekam nieko asmeniškai, tiesiog pastaruoju metu labai padaugėjo gerklės perkandimo atvejų, o tas jau veikia daug ką. Toks jausmas, kad kovoti čia einam, o ne žinių semtis ;)
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Vasario 18, 15:02:00 sukūrė Evaldas »

Neprisijungęs Tserber

• Įrašai: 2348
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #74: 2010 Vasario 18, 15:00:05 »
nu va, evaldas gal kiek vaizdziau paaiskino :)