Su bausmemis yra taip, kad nedidele bausme privercia susimastyti, o didele is susimastymo pereina i pykti kersta ir blogus norus
Siame forume as dalyvauju del didelio kiekio techniniu ziniu, bet cia vis daugeja gyvenimisku diskusiju, kurios tik padeda "gyventi" viename forume nenarsant po ivairius puslapius, tik nepamanykit, kad as pries tai nusistates
Nemanau, kad forume reikalinga kazkokia etikos komisija ar zandarai su botagais. Forumo normaliam gyvavimui reikalingas draugiskas bendravimas ir nebutina ieskoti forumo taisykliu, taisykles yra visur, nors ir nevisos uzrasytos, bet zmones ju laikosi del bendru susitarimu. Nemanau, kad reikia kiekviena mokyti ir aiskinti, kaip ir ka yra daryti negerai, uztektu kad kiekvienas budamas blogos nuotaikos nekistu jos i foruma, rastu kitoki budu issilieti. Sio forumo vadovybei esu dekingas, kad rupinasi sio forumo gyvimu, man is ju tiek uztenka ir nesmagu matyti kaip forumieciai iesko forumo vadovybeje mokytoju, policininku ar tevu, juk suauge esame ir savimi pasirupinti galime ir patys
Su mano nuomone sutikti nereikia, tiesiog gyvenkime draugiskai ir sportu domekimes del teikiamo malonumo, o ne del emociju isliejimo varianto