Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Del "tomcius" bano  (Skaityta 6309 kartus)

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
  • Įrašai: 7657
    • Žiūrėti profilį
Del "tomcius" bano
« Topic Start: 2010 Vasario 17, 13:36:10 »
Taigi noreciau pakelt tema del sio zmogaus ban'o kurio priezastys kaip ir nebuvo paviesintos ir paaiskintos,nors valdybai tai priklausytu padaryt pirmiausiu ruoztu...

is savo puses noreciau pasakyt kad zmogus naudingas kiek forume kiek klube del savo techniniu ziniu bei naudingu patarimu,man jis yra tikrai pagelbejes ir ne karta,kitiem manau taip pat

siulau nuimt ban'a,nes zmogus pailsejo,suprato ir pripazino savo klaidas...

bendraujam  (h)

Neprisijungęs Arvis

• Įrašai: 4984
    • Žiūrėti profilį
Re: Del "tomcius" bano
« Atsakymas #1: 2010 Vasario 17, 13:37:29 »
gal gali imest visa tai del ko buvo uzkabintas banas?

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2: 2010 Vasario 17, 13:40:48 »
as manau kad tai turi padaryt tas kas paskyre ban'a,mano ziniomis viskas prasidejo nuo cia  http://www.audiklubas.com/forumas/index.php/topic,22822.1260.html

siaip gaut ban'a autoklubo forume del krepsinio temos yra siek tiek juokinga,nemanot  ? :)

Neprisijungęs JR

• Įrašai: 581
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3: 2010 Vasario 17, 13:48:16 »
Kituose forumuose pranešama už ką skiriami įspėjimai, banai ir t.t.
Gal ir čia yra tokios tradicijos?

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4: 2010 Vasario 17, 13:49:35 »
kaip matau nera :) man paciam keista save "advokato" vaidmeni matyt....

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5: 2010 Vasario 17, 13:51:39 »
Na žinai, čia tikrai ne vienas jis kaltas, Tom4s tikrai ne ką mažiau čia irgi toje temoje mažvaikiavo.
O dėl bano, tai sutinku, tikrai daug žinių apie automatus turintis žmogus, tikrai yra daugiau žmonių, kuriuos palyginus su juo, reiktų seniai užbananinti...

Neprisijungęs Biesas

• Įrašai: 4369
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6: 2010 Vasario 17, 14:00:43 »
pasiskaiciau... na banas tai ne del krepsinio temos buvo skirtas. tikria isismarkaves jau buvo. ir kaip supratau, kad jau buvo gaves savaite atostogu nuo forumo?

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #7: 2010 Vasario 17, 14:01:58 »
as nieko nezinau taip pat kaip ir tu

sita tema jau 3 metai neliesta kiek matau

http://www.audiklubas.com/forumas/index.php/board,52.0.html

Neprisijungęs Biesas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #8: 2010 Vasario 17, 14:04:26 »
nu ne, koreguota 2009-11-20 :D

Neprisijungęs Biesas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #9: 2010 Vasario 17, 14:05:20 »
paziuresiu profili, siaip ten buna irasoma bano priezastis

Neprisijungęs Arvis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #10: 2010 Vasario 17, 14:05:33 »
Evaldai, Tom4s niekada nebuna kaltas... visi kiti tik turi bendravimo sutrikimu, psichologiniu problemu ir pan... jo nuomone visada teisingiausia buna, ir kas keisciausia, kad zmogus visai nesupranta ir nepriima kritikos. Nors kaip matosi, kam yra naudojama valdzia... tu man nepatikai - pist banas... musu nuomones nesutampa - banas... as manau, kad kirst bana vien uz asmeninius nesutarimus yra mazu maziausia juokinga. O tomcius tikrai daug ir naudingos informacijos yra suteikes, visada normaliai bendraujantis.
P.S. nenustebsiu jei uz sia zinute ir mane isbanins :D

Neprisijungęs Biesas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #11: 2010 Vasario 17, 14:09:30 »
na tom4s neturi teisiu banint. o kas liecia tomciu tai va paviesinu:

Priezastis: Chamiskas bendravimas, skiriamas antras BAN
Ban will expire after: 84 days

Neteisiu as nei vieno nei kito ir savo nuomone pasilaikau sau, taciu arviui noreciau papriestarauti - tipo jeigu as geras zmogus (siuo atveju turi tech ziniu) - tai galiu ir girtas vairuoti ir panasius bespredielus rengti. mano nuomone ne (kalbu is principo, kad negalima tokiomis nuostatomis vadovautis).
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Vasario 17, 14:12:39 sukūrė Biesas »

Neprisijungęs gataz

• Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 16827
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #12: 2010 Vasario 17, 14:10:01 »
Cia realiai reikia tik kad Tom4s nematytu Tomciaus ir atvirksciai... tada sita forumo dalis netaptu kvailu apsizodziavimu. Kazkaip lengvai vienas kita provokuoja.
tai kad jį užignorinęs esu, bet jis į akis lenda per PM, siuntinėja email'us ir panašiai... Sakyčiau jam jau psichologinės problemos prasidėjo, kai Rytas liko už borto TOP16. P.S. Jam užkliūnu ne viena tik aš, bet visi, kas nors ką nors teigiamo gali pasakyti apie Žalgirį arba neigiamo apie Rytą... Liga jau jam, sunki ir stadija ligos...  :/
siaip tomcius ne vienam man pagelbejes yra...
Ir ką gi tai turėtų reikšti, jei jis nesugeba bendrauti normaliai ?? :V

tai kad jį užignorinęs esu, bet jis į akis lenda per PM, siuntinėja email'us ir panašiai... Sakyčiau jam jau psichologinės problemos prasidėjo, kai Rytas liko už borto TOP16. P.S. Jam užkliūnu ne viena tik aš, bet visi, kas nors ką nors teigiamo gali pasakyti apie Žalgirį arba neigiamo apie Rytą... Liga jau jam, sunki ir stadija ligos...  :/

Tokiu atveju cia jau blogiau, nes realiai is normalios diskusijos nusirita iki delfio komentatoriu lygio uzgauliojimu.
Del sios priezasties darau isvadas. Asmeniskai pries "tomčius" nieko neturiu, taciau del bendravimo etikos daromos isvados ilgesniam laikui.
Gal Jauneli jis zmogus ir geras, nepazystu, taciau tai nera priezastis tokiam bendravimui.
Tesla Model 3 SR+ 239kw, '19
Audi V8 206kw, '91

Neprisijungęs Arvis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #13: 2010 Vasario 17, 14:15:14 »
Biesai, kalba ne apie tai... as kalbu apie tai, kad jei kyla problemos tarp dvieju zmoniu, jas issprendi asmeniskai, ir lygiom teisem. O ne taip, kad tu man nepatikai - tau banas...

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
  • Įrašai: 13709
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #14: 2010 Vasario 17, 14:16:22 »
Tom4s niekada nebuna kaltas... visi kiti tik turi bendravimo sutrikimu, psichologiniu problemu ir pan... jo nuomone visada teisingiausia buna, ir kas keisciausia, kad zmogus visai nesupranta ir nepriima kritikos.
na kad žmogus turi nuomonę ir ji jam atrodo teisingiausia, tai kas čia smerktino, juk niekam tai netrukdo,
bet va kad mėgsta laaabai dažnai kartoti kad .. visi kiti tik turi bendravimo sutrikimu, psichologiniu problemu ir pan... tai aš seniai siūliau padaryti tokį kaip balsavimą, nu normaliai, nuoširdžiai, dėl įdomumo, kad jam tipo priminti, kiek forumo dalyvių jis buvo apibūdinęs tokiais epitetais, nes man jis sakė, kad TIK mane taip apibūdino, nes TIK aš toks :s .. bet deja mano pasiūlymas laaabai greitai padarė dingau  :D
P.S. šioje temoje apie krepšinį matyt du pagrindiniai veikėjai - ir abu jie lygut lygutėliai savo bendravimo manieromis, tai kodėl rezultatas toks
visiškai skirtingas ? a ?

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #15: 2010 Vasario 17, 14:16:30 »
cia tas pats kas as,gedis ir dm :D bet kazkodel niekas nieko nebanina...vienzo...del krepsinio ban'us dalint yra lempa visiska...

Neprisijungęs Biesas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #16: 2010 Vasario 17, 14:19:14 »
vat idomu kas uzbanino. as sakau, kad abejoju, jog tai padare Tom4s. Uz nepatikima tikrai "neetiska" (jeigu galima taip apsakyti)  baninti. visgi yra siokios tokios taisykles...... kiek as paskaiciau ta susikabinima, manau buvo pasielgta teisingai. visgi ne pirmas kartas, na ir konflikto energija is tomčiaus puses ejo. na cia mano nuomone. Be to tomčius grys i foruma . banas trim menesiam.

Neprisijungęs Arvis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #17: 2010 Vasario 17, 14:26:49 »
Biesai, konfliko energijos nematom kas buvo parasyta per PM ir pan... nes kai man teko aiskintis su juom tuos mano bendravimo sutrikimus ir psichologines problemas, viskas staigiai persikele i pm... taigi cia kaip ir politika... per tv parodoma ne viskas kas yra is tikro ;)

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #18: 2010 Vasario 17, 14:30:19 »
cia tas pats kas as,gedis ir dm :D bet kazkodel niekas nieko nebanina...vienzo...del krepsinio ban'us dalint yra lempa visiska...
o, priminei  :D a kodėl ištrynėt tiek naudingos info iš temos apie D3 rakto pririšimą, kuri buvo pateikta per Valentino dieną ??
ir man įdomu už kokį 'nusižengimą'  :D galima būtų mane išbaninti ?

Neprisijungęs Biesas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #19: 2010 Vasario 17, 14:32:24 »
gali buti..... na tikiuosi tas kuris banino situacija zinojo. Tiesiog noreciau akcentuoti du dalykus:

*banas ne uz krepsini, o del bendravimo;
*jeigu esi geras zmogus - atsakomybe uz prasizengimus nemazeja.

Neprisijungęs Biesas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #20: 2010 Vasario 17, 14:34:22 »
o, priminei  :D a kodėl ištrynėt tiek naudingos info iš temos apie D3 rakto pririšimą, kuri buvo pateikta per Valentino dieną ??
ir man įdomu už kokį 'nusižengimą'  :D galima būtų mane išbaninti ?

Leisiu sau pajuokauti - Gedi tu turi tech. ziniu ir tuom esi ne vienam padejes. taigi taves banint negalima :D tu kaip Bondas - turi licenzija zudyti :D
o dabar as tave paseksiu - neduok die kur nors ne oki koda irasysi ar kokia smulkmena praleisi - bus ispejamasis 30 d banas :D
Tikiuosi teisingai suprasit juoka ir neprisidarysit visokiu isvadu. taip pat nieko izeist nenorejau ar tuo labiau ikast.
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Vasario 17, 14:36:04 sukūrė Biesas »

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #21: 2010 Vasario 17, 14:47:24 »
va man tas įdomiausia, kad kai ką labai užknisa ir kai kas labai nervuojasi, kai pateikiamas patarimas kaip geriau daryti, netgi su detalių kodais, ir net kur jas pigiausia nusipirkt  :) Nerealus lietuviškumo pavyzdys... arba kažkas sudėtingiau  :P

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #22: 2010 Vasario 17, 14:49:15 »
o, priminei  :D a kodėl ištrynėt tiek naudingos info iš temos apie D3 rakto pririšimą, kuri buvo pateikta per Valentino dieną ??
ir man įdomu už kokį 'nusižengimą'  :D galima būtų mane išbaninti ?

visi perskaite,tikiuos pazvenge ir istryniau,nes buvo O.T

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #23: 2010 Vasario 17, 14:50:53 »
gali buti..... na tikiuosi tas kuris banino situacija zinojo. Tiesiog noreciau akcentuoti du dalykus:

*banas ne uz krepsini, o del bendravimo;
*jeigu esi geras zmogus - atsakomybe uz prasizengimus nemazeja.

jei viena esi pasiuntes nakum ir 10 yra padejes ir normaliai bendraves,tai kas tada ?

ne geras zmogus,o realiai pagelbejes savo techniniu ziniu pagalba,man pvz yra iprotis jei klausimas apie automata - tuoj ateis tomcius ir isaiskins,nes apart jo forume niekas taip nesigaudo dezese...beto zmogus ne pirmus metus forume esa...

ir man mail'a parase...

Neprisijungęs Biesas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #24: 2010 Vasario 17, 15:06:53 »
Na kad jau Jauneli jau "apsiemiai" - manau viesink maila. manau, jeigu isvados yra padarytos viska galima ispresti.