Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Del "tomcius" bano  (Skaityta 6511 kartus)

Neprisijungęs psychadelic

• Įrašai: 4834
    • Žiūrėti profilį
Re: Del "tomcius" bano
« Atsakymas #75: 2010 Vasario 18, 15:19:09 »
Apie kokius čia valdžių keitimus kalbat???? Atsimerkit!!!!!!! Tu gal Flex eisi tas pareigas sakykim prezidento ar pan? Garantuoju, kad čia krachas būtų, mirtis šitam klubui ir viskas kitkam ;) Taip kad nusileiskit ant žemės, vienas į kitą tolerantiškiau žiūrėkit ir viskas ;)
Netaikau čia niekam nieko asmeniškai, tiesiog pastaruoju metu labai padaugėjo gerklės perkandimo atvejų, o tas jau veikia daug ką. Toks jausmas, kad kovoti čia einam, o ne žinių semtis ;)

Niekur aš neisių, nieko neatstovausiu. Pabandžiau, užteko - ne man tokios pareigos and so on. Forume esu tik dėl kelių temų susijusių su mano auto ir bendrai apie techniką (nes man tai įdomu). Gerklės niekas niekam nekanda, tiesiog pasakiau, kad valdžia ne vien kaunietiška turėtų būt (nors gal tas ir neįmanoma šiuo pasirinktu momentu). Nes dabar iš šalies žiūrint, kad kas prieš kauną (kad ir dėl tų jobanų varžybų), tai priešas 4 life. Esmė mano buvo, kad bano trukmė tikrai nelogiška. Nu max mėnesį, bet kur čia 3.

Ir nereikia pulti ant manęs, nes tai paprasčiausia mano nuomonė, kurią turi tikrai ne vienas.