Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Del "tomcius" bano  (Skaityta 6303 kartus)

Neprisijungęs Arvis

• Įrašai: 4984
    • Žiūrėti profilį
Re: Del "tomcius" bano
« Atsakymas #25: 2010 Vasario 18, 08:44:48 »
Evaldai, Tom4s niekada nebuna kaltas... visi kiti tik turi bendravimo sutrikimu, psichologiniu problemu ir pan... jo nuomone visada teisingiausia buna, ir kas keisciausia, kad zmogus visai nesupranta ir nepriima kritikos. Nors kaip matosi, kam yra naudojama valdzia... tu man nepatikai - pist banas... musu nuomones nesutampa - banas... as manau, kad kirst bana vien uz asmeninius nesutarimus yra mazu maziausia juokinga. O tomcius tikrai daug ir naudingos informacijos yra suteikes, visada normaliai bendraujantis.
P.S. nenustebsiu jei uz sia zinute ir mane isbanins :D
kartais tu sugebi bendrauti normaliai, bet mano pacituotas postas tai juokingas. Tarkime, kad tu man asmeniškai nepatinki, tai jau senai tavęs nebūtų forume, bet dar vis esi, nesipjauna kartais šis sakinys su tavo parašyta "logika" ?? ;)

nu matai... ant legendos as nestumiau :D kas zino kaip butu pasibaige  :-] joke ;)
ir aplamai, man labai keista ziuret, kaip zmones taip liguistai serga tarkim uz kase, as cia tiek apie tomciu, tiek apie Tom4s... cia turiu galvoj liguistai, t.y. su izeidinejimais ir pan.. kogero niekada nesuprasiu tokio elgesio. Mano nuomone sioj pasikapojimu dvikovoj kaltos abi puses. Tik man kliuna tai, kad viena puse turinti teises, o kita tik forumo dalyvis, ir reziume, kieno pusej valdzia, tas sausas lipa is balos...
Tuo labiau kaip buvo mineta, jog tai yra daugiau techninis forumas, o tokios diskusijos kaip kase ar pasimatuokim pimpaliukais yra antraeilis dalykas....
P.S. i reitingu kelima nepretenduoju, nestatau saves i nuskriaustojo padeti, tiesiog i visa sia situacija ziuriu is salies, ir esu nesaliskas.