Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: chromavimas  (Skaityta 3487 kartus)

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
Re: chromavimas
« Atsakymas #25: 2015 Balandžio 16, 20:19:43 »
Priklausomai nuo ratlankio dangos ir smėliavimas priklauso. Jeigu sluoksis ir po juo dideli oksidacijos židiniai, valo labai grubiai ir po to špakliuojasi visas ratlankis. Dabar jau tokiu atveju ne špakliuoja,o dažo storu sluoksniu milteliniu būdų, paskui sušveičia ir ant viršaus dažo paprastais dažais.

Neprisijungęs Lucifer

• Įrašai: 4708
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #26: 2015 Balandžio 16, 20:29:01 »
yra purskiamas spaklius yra fileris... jei dazant su milteliniu, po to paprastai (kaikurie originaliai taip ir buna dazyti) tai i 30€ uz vieno rato paruosima-dazyma manau nebetilpsi, tad viskas ir i kaina remiasi ;)

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #27: 2015 Balandžio 16, 20:49:41 »
yra purskiamas spaklius yra fileris... jei dazant su milteliniu, po to paprastai (kaikurie originaliai taip ir buna dazyti) tai i 30€ uz vieno rato paruosima-dazyma manau nebetilpsi, tad viskas ir i kaina remiasi ;)

Apie kaina taip, nesidomėjau kiek kainuotų, bet špakliavimas (-), atsibostų pūsti ir po to šveisti

Neprisijungęs Lucifer

• Įrašai: 4708
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #28: 2015 Balandžio 16, 20:54:06 »
kiek teko reikalu su ratais tureti, tai visada uztekdavo grunto-filerio, cia kritiniam atvejui nebent spaklius purskiamas, tikriai geriau nei su spakliuote visus ratus nuteplioti :-]

Neprisijungęs volume13

• Audi klubo prezidentas
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 19568
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #29: 2015 Balandžio 16, 22:59:33 »
Mano nuotraukoje pateikti ratai, ty, chromas yra pakankamai giliai pazeisti korozijos (z)
Jei keliaujate po pasaulį, prisidėkite prie kolekcijos! :
Kolekcija