Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: CE kategorija  (Skaityta 248166 kartus)

Neprisijungęs maruse79

• Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 2273
    • Žiūrėti profilį
Re: CE kategorija
« Atsakymas #1100: 2013 Gegužės 09, 21:19:05 »
 Blyn man 99m D nedave nes truko tik keliu men iki 21

Neprisijungęs zawedxi

• Įrašai: 2791
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1101: 2013 Gegužės 09, 23:29:45 »
As buvau issilaikes tik per ta 95koda uzmirsau atsiimt metu laikotarpy ir nuplauke :E
Oi dabar nervotas vazineju kai tokia nesamone per veidrodzius tenka matyt :E :facepalm:

Neprisijungęs vartotojas8

• Įrašai: 365
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1102: 2013 Gegužės 10, 09:15:36 »
centraase tai vanduo palyginus,jei gautum traktorine  :facepalm: :%-} :-] as ir nlb patenkintas,nutrenke mane i skandinavus,kur nesu plaukes nei su keltu,nei buves norvegijos muitinej  :E zodziu gryba papjausiu normaliai  :goodboy: beje dar mazai bebutu,tai dar ir saibine masina dave,savsiem p*** bus  :D

Neprisijungęs Dariuxxxassss

• Lietuvių kalbos darkytojas
  • Klubo garbės narys
  • *
  • Įrašai: 3773
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1103: 2013 Gegužės 10, 11:14:25 »
uzuojauta tau , as sakiau su saibine gyvenime nebevaziuosiu , viena syki suvazevau ir gana , gryzau su juodom saibom, vienas paziurejo is senu vairuotoju ir pasake , sakes tau butu , jai butu pajeme lenkai , tai blogai uzrases , tai dar kaskokia nesamone padaryta :D

Neprisijungęs zawedxi

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1104: 2013 Gegužės 10, 21:52:07 »
Su saibom ner blogai jei vietoj sukies, galima pasikoreguot reikala  :-) tik zudo tas sekimas, laiku istraukt reise :-]
Pildosi nesudetingai, tik jei nera vairavimo taimer'io tada galvos skausmas jei vaziuoji kokiam kamsty greit laikas baigiasi :)

Sitai 1asei jau pakankamai daug vietos reikia, o 2viasei dar reiktu daugiau, bet dazniausiai 2ases splintuojamos. Siaip tik gan patogu kai trupini reikia pataisyt, bet gala jaust LABAI sunku ypac jei jokio orientyro ar seselio nera :-)

Neprisijungęs zawedxi

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1105: 2013 Gegužės 10, 21:53:50 »
I tema :D

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1106: 2013 Gegužės 10, 22:24:28 »
ATvežė trinkeles su nefiksuojama dviaše, na priekinė ašis sukinėjasi. Vargo žmogus, kol nesukrito. Tada atkabinom priekabą, su savo lengvąja ištraukiau ją ant kelio, jis tada ramiai išvažiavo ir prisikabino. Visa tai truko tik dvi valandas :bedantis:

Neprisijungęs Karolis080

• Įrašai: 5466
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1107: 2013 Gegužės 10, 22:36:23 »
Liaudis, gal galit draugiskai apsviest, tai tarkim dabar kad ta CE issilaikyt, man pirma reik issilaikyt C ? Ns teturiu B.
Paskui: Kas ta C1E ar kaip ji ten ?
P.S. Bet prakaitelio tai speju kaip reikiant reik paliet kad issilaikyt tas teiseles, cia blyn ne masina rulint  :D

• Klubo garbės narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1108: 2013 Gegužės 10, 22:38:03 »
dabar jai turi 21m galima iskarto mokykloje mokintis C E kategorijas , tik regitroje pirma turesi islaikyti C pravazevima paskui E pravazevima tu laikytis jau nereikes c1

Neprisijungęs zawedxi

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1109: 2013 Gegužės 10, 22:53:29 »
ATvežė trinkeles su nefiksuojama dviaše, na priekinė ašis sukinėjasi. Vargo žmogus, kol nesukrito. Tada atkabinom priekabą, su savo lengvąja ištraukiau ją ant kelio, jis tada ramiai išvažiavo ir prisikabino. Visa tai truko tik dvi valandas :bedantis:
Na su ta turi gerai pasigaut ja ir nepaleist, jei biski praziopsojai RAGAS, uzsiknisi ff
As su traktoriu kaime varinedavau su ziedine dviase ir niekad nesplintavau tai kas is senu traktoristu pamatydavo kad galima nesplintuota galu privaryt kur reikia, tai budavo apake. Nes tie net su splintuota vargdavo :D

Neprisijungęs Tserber

• Įrašai: 2348
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1110: 2013 Gegužės 10, 23:01:27 »
Liaudis, gal galit draugiskai apsviest, tai tarkim dabar kad ta CE issilaikyt, man pirma reik issilaikyt C ? Ns teturiu B.
Paskui: Kas ta C1E ar kaip ji ten ?
P.S. Bet prakaitelio tai speju kaip reikiant reik paliet kad issilaikyt tas teiseles, cia blyn ne masina rulint  :D

atima daug laiko ir finigu, o parulint regitroj nieko baisaus nera, realiai buna daug baisesniu situaciju :D

Neprisijungęs kiesza

• Įrašai: 297
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1111: 2013 Gegužės 10, 23:02:26 »
Na su ta turi gerai pasigaut ja ir nepaleist, jei biski praziopsojai RAGAS, uzsiknisi ff
As su traktoriu kaime varinedavau su ziedine dviase ir niekad nesplintavau tai kas is senu traktoristu pamatydavo kad galima nesplintuota galu privaryt kur reikia, tai budavo apake. Nes tie net su splintuota vargdavo :D
O jeigu 2 nesplintuotos priekabos? :D

Neprisijungęs zawedxi

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1112: 2013 Gegužės 10, 23:09:53 »
O jeigu 2 nesplintuotos priekabos? :D
2ieju nera teke matyt kad kas stumtu atgal nes ten jau butu tikras ''GEMO rojus'' :D

Neprisijungęs Karolis080

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1113: 2013 Gegužės 11, 00:20:17 »
atima daug laiko ir finigu, o parulint regitroj nieko baisaus nera, realiai buna daug baisesniu situaciju :D
Nu karoc, kai pagaliau atsiras laiko i mm prileksiu pasnekesim ta tema, ir tu ir dariuksas nuejot tuos kryziaus keliaus tai zinot :D Nes siaip yra viena kita mintis bandyt

• Klubo garbės narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1114: 2013 Gegužės 11, 00:47:07 »
visai smagu buvo tuo keliu varyti , tik kolpasiekiau jo gala , viskas atsistojo ~5500lt :D:D:D:D

Neprisijungęs zawedxi

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1115: 2013 Gegužės 11, 00:56:37 »
Svarbiau po to gera baranka su darbdaviu gaut, kad sudo nemaltu :-)

• Klubo garbės narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1116: 2013 Gegužės 11, 09:51:35 »
na del sito reikalo , tai tikrai esi teisus :D

Neprisijungęs STIOPKAS

• Įrašai: 52
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1117: 2013 Gegužės 14, 20:13:12 »
Nera stebuklas dviase nesplintuojama, reikia tik suprast kur vaira sukt, visiskai antraip nei dziumbrine, pries pus treciu metu ispaikiau kategorijas ir pradejau dirbt, iskart gavau tokia priekaba. Pradzioi atrode, kaip stebuklas, bet snd kasdienybe, jau ir pats ne viena kolega ismokiau stumdytis...

Neprisijungęs vytiokx

• Įrašai: 2365
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1118: 2013 Gegužės 27, 11:27:33 »
Sveiki norejau pasidometi del siu kategoriju.Kadangi man yra 22metai tai man laikyt c1 jau nereiktu,o galeciau is kart laikyt C arba CE? kadangi man prireike traktoristo teisiu ,o labiausia reikia tr2 tai galvoju kiek imanoma dabar rinktis teisiu ir gal kada gyvenima ju tikrai prireiks,nes kaip ju prireikia tai tada pasirodo kad ju neturi :) kadangi nuo 2009 rugsejo men su b kategorija gali vairuoti tr1 iki 60kw,o su c1,c,ce ir t.t gali vairuoti tr1,tr2 nuo 60kw iki...,sz ir kita,tai galvoju ,kad man nezaist su tais traktorininko pazymejimais ir iskart bandyt laikytis c arba ce ir su sios teisem galeciau vazinet tiek su tr1,tr2 sz( kombaina ir kita) kaip jus y tai? :-)

Neprisijungęs owas

• Įrašai: 2952
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1119: 2013 Gegužės 27, 14:29:39 »
Tada užtektu C, bet su CE galėtum tampyti daug ką, bet truputi brangiau kainuos kursai. Aš rinkčiausi C, CE.

Neprisijungęs vytiokx

• Įrašai: 2365
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1120: 2013 Gegužės 27, 16:30:17 »
tai as irgi galvoju apie CE,bet kartu tada turi laikyt ir C kategorija,nes kiek domejausi ir cia skaiciau tai teorinis egzaminas vienas,o vairavimo yra 2 :) pirma pravaziuoji su C kategorija,o paskui kabini ir vaziuoji su CE :) bet geriau daugiau sumoket ir turet  tai ko reikia iskart negu zaistis paskui vel :) bet dabar siandien skambinausi y raseinius tai viena kategorija traktorininko 130lt,tai sakiau reiks visas tris tada prie to pacio issilaikyt ir gal kada pravest gyvenime ir tada ziuret CE :)

• Klubo garbės narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1121: 2013 Birželio 01, 12:10:34 »
su ce kategorija jau gali ir dzondiriu vairuoti ;)

su B kategorije gali vairuoti belarusa tik be turbinos , tai traktorininko laikytis kaip ir nelabai verta :V

nebent ta kur jau savaeige melioracijos kaip ji ten vadinasi sita tik reikia berods laikytis dabar nebeatcimenu gerai :V

Neprisijungęs maruse79

• Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 2273
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1122: 2013 Birželio 02, 01:31:52 »
su ce kategorija jau gali ir dzondiriu vairuoti ;)

su B kategorije gali vairuoti belarusa tik be turbinos , tai traktorininko laikytis kaip ir nelabai verta :V

nebent ta kur jau savaeige melioracijos kaip ji ten vadinasi sita tik reikia berods laikytis dabar nebeatcimenu gerai :V
Ei ei, tai kodel as visas traktorininko turiu tada? Tik a ir e nieks nesiule kazkaip i komplekta :-D

• Klubo garbės narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1123: 2013 Birželio 02, 18:31:03 »
tai mariukai sita reikala nebuvo dar , kai tu laikeisi traktorininko teises :D

Neprisijungęs Karolis080

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1124: 2013 Birželio 02, 20:45:49 »
Reik blyn man eit laikytis, dariuksas arba marius pamokysit leksiu i as  :V :D :D