kas del navi,tai man labiausiai patiko navi su igo programa. labai daug informacijos,rodo nusukimu numerius,kryptis,zenklus,parkingus ir daug dar kitko. vaziuoju vokieciai-danai,tai atsiveziau savo garmina 205w su naujausiu europos zemelapiu,tai dar karta nuvyle mane garminas,jau lietuvoje man jis nepatiko,o vokieciuose isvis kosmaras. info mazai,sunku kartais suprasti i kuri nusukima sukti,rodo tik kelio numeri,bet nerodo krypties (miesto),kas vokieciuose ytin aktualu,nes buna situaciju,kai garminas rodo pvz "uz 200 metru sukite i desine i A7 kelia". nusuki i ta nusukima,o ten du keliai A7 vienas salia kito i skirtingas kryptis eina,vienas i A7 flensburga,kitas A7 hanoveri ir nebezinai i kuri kelia vaziuoti. su igo tokiu problemu nebuna,ten is karto rodo pvz A7 flensburg kryptis. ir daug tokiu situaciju buvo,tai savo garmina i pavesi iskart padejau,isbandziau dvi kolegu navi su igo,kitokio nenoriu,gryzes is reiso tik su igo imsiu. asmeniskai garminas lb nepatiko tiek Lietuvoje su topo,tiek uz sienos su EU mapais,gal tie garminai,kur grynai furom,gal ir geri,bet paprasti,tai menkaverciai pagalbininkai. o navi kinietis ar ne,jokio skirtumo,esme programa,kas is to garmino,jei geras prietaisas,bet programos prastos.
dar pabaigai kelios foto is reiso
sutikau musu klubieti turbut

o cia,gero savaitinio