Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: CE kategorija  (Skaityta 251793 kartus)

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
Re: CE kategorija
« Atsakymas #450: 2011 Lapkričio 20, 16:48:32 »
Sveiki... domiuosi Pradine Kvalifikacija kroviniams vežti .. girdėjau kad Telšiuose ja galima greit gauti... Gal kas pasakytumėt per kiek laiko tenais būtų galima įgyti ją kokia kaina .. pas ka kreiptis tenais ir kokia mokymo istaiga tenais adresas ir tlf nr... bučiau labai labai dėkingas... :))

Tai niekas nieko nepapasakos?  :V

UAB Romziga

Ten aš irgi tą kvalifikaciją laikiausi.

Neprisijungęs svolacius

• Įrašai: 1582
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #451: 2011 Lapkričio 23, 19:13:50 »
papasakok evaldai kaip ten ji laikoma? as norejau vaziuot jau laikytis bet nespejau.

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #452: 2011 Lapkričio 23, 19:20:43 »
Daug teorijos ir tiek. Po to bilietus išsprendi, tokį kaip rašto darbą pakeverzoji ir viskas. Aš eksternu laikiau :D

Neprisijungęs twinturbo

• Įrašai: 163
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #453: 2011 Lapkričio 27, 15:25:19 »
Daug teorijos ir tiek. Po to bilietus išsprendi, tokį kaip rašto darbą pakeverzoji ir viskas. Aš eksternu laikiau :D
o kaina?

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #454: 2011 Lapkričio 27, 15:56:19 »
1k lt

Neprisijungęs zawedxi

• Įrašai: 2791
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #455: 2011 Lapkričio 27, 23:22:47 »
1k lt

cia CE? nes man uz D daugiau uzsauke.

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #456: 2011 Lapkričio 28, 11:06:47 »
1k lt

1k lt

Èia kalbėjau apie vairuotojų pradinę kvalifikaciją. Man c d e, adr ir kvalifikacija gavosi ~5000lt. CDE 3000lt kursai, adr 600, kvalifikacija 1000, regitros egzai ir kuras dar nepamenu kiek.

Neprisijungęs zawedxi

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #457: 2011 Lapkričio 28, 16:22:23 »
1k lt

Èia kalbėjau apie vairuotojų pradinę kvalifikaciją. Man c d e, adr ir kvalifikacija gavosi ~5000lt. CDE 3000lt kursai, adr 600, kvalifikacija 1000, regitros egzai ir kuras dar nepamenu kiek.

as apie kvalifikacija rasiau. Tai atskirai CE ir D ar bendrai? nes man CE pasiule uz 500, o D uz 1500 ar gal tada nesusisnekejom su Adomu  8:8 :D
o ADR kam tau reikia?

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #458: 2011 Lapkričio 28, 17:33:09 »
A, ne taip supratau. Aš kvalifikaciją tik ant c ir e laikiau, d neėmiau. Tada kvalifikacija 1000lt kainavo man, dabar jau tikiu, kad atpigo, nes daug kas jau siūlo šitą reikalą.

Neprisijungęs audiofanas

• Įrašai: 853
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #459: 2011 Lapkričio 28, 17:41:04 »
tai gal tu C nuo seniau turi jei tik 500 sake...?

Neprisijungęs Bušma

• Įrašai: 409
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #460: 2011 Lapkričio 28, 17:57:16 »
o gal c pas juos laikeis,nes as kaiislaikiau,saviem kvalifikacija 1500lt kainavo,o kurie ne pas adoma teises laikes,tai 2000lt

Neprisijungęs zawedxi

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #461: 2011 Lapkričio 29, 00:02:55 »
tai gal tu C nuo seniau turi jei tik 500 sake...?

man ikist norejo, nes pas mane nuo 2008 CE

o gal c pas juos laikeis,nes as kaiislaikiau,saviem kvalifikacija 1500lt kainavo,o kurie ne pas adoma teises laikes,tai 2000lt

as istikimas Romziga'i BCDE ten laikytos. Viskas is 1mo kart, o CE susitvarkiau per 3sav. tai mane ten greit prakiso Adomas 5pravaziavimai ir sako:
-uzteks, varyk laikyk.
« Paskutinį kartą keitė: 2011 Lapkričio 29, 00:13:13 sukūrė zawedxi »

Neprisijungęs vartotojas8

• Įrašai: 365
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #462: 2011 Lapkričio 29, 11:43:41 »
as istikimas Romziga'i BCDE ten laikytos. Viskas is 1mo kart, o CE susitvarkiau per 3sav. tai mane ten greit prakiso Adomas 5pravaziavimai ir sako:
-uzteks, varyk laikyk.

tie nedavazinejimai tai grynai kurui tik vogti. tipo,ai tu gerai vaziuoji,nebevark,eik eik laikyt,o uz tavo neisvazinetas valandas jis pasikoreguos skaitliuka ir i sona kuriuka... gal as ko nesuprantu,bet skaiciau sutartyje,kad laikant (mokinantis) C ir CE kat. vienu metu,reikia isvazineti 30 akademiniu valandu bendrai,t.y. po 15 ak. valandu kategorijai. tai gaunasi viso 15 vaziavimu po 2 akademines valandas (1.5 normalios valandos). mano atveju vaziavimas vyko 15 kartu,bet po 1 normalia valanda,kas iseitu vazinejimai po 1.33 akedimine valanda,kur priklausytu 2 ak.val. tai tas nuvogtas pusvalandis kazkur pradingsta. o vazinejanciu tai ne vienas  :D tai vien nuo manes nuvoge 15x0.67 (ak. val.) =10.05 ak. val. is 30 priklausanciu,kas normaliais skaiciais reikstu daugiau kaip 7 normalias valandas neisvazinejau. o,kad kuras plaukia i sona matosi jau vien delto,kad masinom pila kura beveik kasdien nedideliais kiekiais (bent kur as mokiaus),kur galetu pilnais pilti pvz i savaite karta ir aisku jie stengiasi vis prie kito mokinio pilti,kad nekiltu itarimas. prie manes gal buvo instruktorius (neapsivercia liezuvis ji taip pavadint  :D) per daug atsipalaidaves,tai degalineje filmuojant kamerom,pile tiesiai i kanistra..

del mokyklu tai galiu pasakyti tai,kad jos ten nieko neismoko,musu pliusas yra tas,kad mes nueinam turedami B kat. ir JAU zinome pakankamai gerai taisykles,mate eismo,nemazai pravazineje,patirtis eisme cia lemia daugiausia. jei sunkiai sekas vairuot,tai jokia mokykla neismokys. nenoriu prisikalbet,nes dar CE egzas laukia,bet C ir is pirmo karto issilaikiau, teorija is pirmo su viena klaida issilaikiau,bet tikrai ne todel,kad mokykla lb gerai parenge mane,atvirksciai mokykla papuole saraskino kontora,manau ,kad nuo saves cia viskas priklauso.

kas del tu profesines kvalifikacijos kursu,tai visur yra taip-jei laikais ja kur mokeisi vairuot,tai 1k,jei nori laikytis kvalifikacija,bet toje mokykloje nesimokei vairuot,tai 1.5k. cia visur taip.

tai va tep va..  :D
« Paskutinį kartą keitė: 2011 Lapkričio 29, 12:24:26 sukūrė vartotojas8 »

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #463: 2011 Lapkričio 29, 11:47:07 »
Aš kurą pyliau pats, o ir pyliau tik tiek, kiek važinėjau. Ir kiek žinau, tai visur taip. Kiek važiuoji, tiek kuro ir pili.

Neprisijungęs zawedxi

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #464: 2011 Lapkričio 30, 03:21:34 »
-uzteks, varyk laikyk.

tie nedavazinejimai tai grynai kurui tik vogti. tipo,ai tu gerai vaziuoji,nebevark,eik eik laikyt,o uz tavo neisvazinetas valandas jis pasikoreguos skaitliuka ir i sona kuriuka... gal as ko nesuprantu,bet skaiciau sutartyje,kad laikant (mokinantis) C ir CE kat. vienu metu,reikia isvazineti 30 akademiniu valandu bendrai,t.y. po 15 ak. valandu kategorijai. tai gaunasi viso 15 vaziavimu po 2 akademines valandas (1.5 normalios valandos). mano atveju vaziavimas vyko 15 kartu,bet po 1 normalia valanda,kas iseitu vazinejimai po 1.33 akedimine valanda,kur priklausytu 2 ak.val. tai tas nuvogtas pusvalandis kazkur pradingsta. o vazinejanciu tai ne vienas  :D tai vien nuo manes nuvoge 15x0.67 (ak. val.) =10.05 ak. val. is 30 priklausanciu,kas normaliais skaiciais reikstu daugiau kaip 7 normalias valandas neisvazinejau. o,kad kuras plaukia i sona matosi jau vien delto,kad masinom pila kura beveik kasdien nedideliais kiekiais (bent kur as mokiaus),kur galetu pilnais pilti pvz i savaite karta ir aisku jie stengiasi vis prie kito mokinio pilti,kad nekiltu itarimas. prie manes gal buvo instruktorius (neapsivercia liezuvis ji taip pavadint  :D) per daug atsipalaidaves,tai degalineje filmuojant kamerom,pile tiesiai i kanistra..

del mokyklu tai galiu pasakyti tai,kad jos ten nieko neismoko,musu pliusas yra tas,kad mes nueinam turedami B kat. ir JAU zinome pakankamai gerai taisykles,mate eismo,nemazai pravazineje,patirtis eisme cia lemia daugiausia. jei sunkiai sekas vairuot,tai jokia mokykla neismokys. nenoriu prisikalbet,nes dar CE egzas laukia,bet C ir is pirmo karto issilaikiau, teorija is pirmo su viena klaida issilaikiau,bet tikrai ne todel,kad mokykla lb gerai parenge mane,atvirksciai mokykla papuole saraskino kontora,manau ,kad nuo saves cia viskas priklauso.

kas del tu profesines kvalifikacijos kursu,tai visur yra taip-jei laikais ja kur mokeisi vairuot,tai 1k,jei nori laikytis kvalifikacija,bet toje mokykloje nesimokei vairuot,tai 1.5k. cia visur taip.

tai va tep va..  :D

viskas aisku su tuo, visi norim gyvent kitu saskaita, kai kam iseina kai kas kita(us) islaiko, kiekvienam pagal sugebejimus :)
man tai 1500 uzsauke mano mokykla.
« Paskutinį kartą keitė: 2011 Lapkričio 30, 03:24:46 sukūrė zawedxi »

Neprisijungęs zawedxi

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #465: 2011 Lapkričio 30, 03:23:50 »
Aš kurą pyliau pats, o ir pyliau tik tiek, kiek važinėjau. Ir kiek žinau, tai visur taip. Kiek važiuoji, tiek kuro ir pili.

o kaip cia taip? tai kiek kursai bekainavo?
tai tipo su kanistra atvarydavai i pravaziavimus? :D :D :-]

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #466: 2011 Lapkričio 30, 15:14:07 »

o kaip cia taip? tai kiek kursai bekainavo?
tai tipo su kanistra atvarydavai i pravaziavimus? :D :D :-]

Nu tai mašinoje atveždavau. O ką? Daug kas taip darė :) Arba į degalinę varai, arba pats pili, jei gauni kur pigiau.

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #467: 2011 Lapkričio 30, 21:35:30 »
Nu tai mašinoje atveždavau. O ką? Daug kas taip darė :) Arba į degalinę varai, arba pats pili, jei gauni kur pigiau.

pirma karta girdziu,kad kas savo kura veztu/piltu ar pirktu degalineje. as uz C ir CE kursus sumokejau 2.2k ir uz ta kaina gavau teorijos paskaitas ir "30" valandu vaziavimu. ne cento nedaviau ir neprase kurui,maistui.. ar dar kam. kuras, laikant bet kokia kategorija, jau yra iskaiciuotas i kursu kaina.

kaip matau tu sumokejai ta pati (jei buciau emes ir D,kursai man butu 3.1k),tai tada nesamone gautusi,kursu kaina ta pati mums,bet tau dar kura duoti reikejo  (!?) nesirisa man cia niekaip. abejoju ar atsiras cia nors vienas,kuris pirko ar dave dar savo kura.

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #468: 2011 Lapkričio 30, 21:44:37 »
Sąmonė ar nesąmonė, bet sakau kaip buvo. Bent pas mus tokia sistema, nežinau, gal kitur kitaip. Kursų kaina yra, plius moki už pravažiavimus, kiek reikia. Aš padariau kelis ir ėjau laikyti, nemačiau prasmės ten stumdytis be reikalo.

Neprisijungęs zawedxi

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #469: 2011 Gruodžio 01, 00:30:41 »
Sąmonė ar nesąmonė, bet sakau kaip buvo. Bent pas mus tokia sistema, nežinau, gal kitur kitaip. Kursų kaina yra, plius moki už pravažiavimus, kiek reikia. Aš padariau kelis ir ėjau laikyti, nemačiau prasmės ten stumdytis be reikalo.

Cia Romziga? :O
As pernai D uz 8-900 tiksliai nepamenu kursai ir 10pravaziavimu priklause po 1.5h.

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #470: 2011 Gruodžio 01, 08:35:56 »
Ne, aš romzigoje tik kvalifikaciją laikiausi.

Neprisijungęs audiofanas

• Įrašai: 853
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #471: 2011 Gruodžio 01, 14:52:55 »
idomi tvarka toj mokykloj tada...kas kiek nori tas tiek vaziuoja:D

Neprisijungęs Bušma

• Įrašai: 409
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #472: 2011 Gruodžio 01, 15:19:44 »
as laikiau romzigoj,uz c ir ce kategorijas sumokejau 2100 ir jokiu papildomu mokejimu ir kuro pylinejimui nereikejo :)

Neprisijungęs pauliusxp

• Įrašai: 16
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #473: 2011 Gruodžio 01, 23:26:12 »
na as pagaliau c ir CE islaikiau panevezyje.. C tai kaip sulengva pralekiau pro miesta,o ce is antro karto,pirma karta susimoviau su priekabos kabinimu,dislius i kabinimo masinos skyle kai ilenda, neisoko tas kaistis,ir nepastebejau as to,nors zinojau kad reikia patikrinti:) ir man tos dvi kategorijos kainavo 1800lt,palyginus nedaug, bet mokomoji masina su mazesne priekaba negu regitros:) db reikes eiti link 95kodo :)
« Paskutinį kartą keitė: 2011 Gruodžio 01, 23:29:53 sukūrė pauliusxp »

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #474: 2011 Gruodžio 02, 12:36:54 »
na as pagaliau c ir CE islaikiau panevezyje.. C tai kaip sulengva pralekiau pro miesta,o ce is antro karto,pirma karta susimoviau su priekabos kabinimu,dislius i kabinimo masinos skyle kai ilenda, neisoko tas kaistis,ir nepastebejau as to,nors zinojau kad reikia patikrinti:) ir man tos dvi kategorijos kainavo 1800lt,palyginus nedaug, bet mokomoji masina su mazesne priekaba negu regitros:) db reikes eiti link 95kodo :)

as uz savaites laikysiu CE,buvau kelis kart nuvaziaves iki regitros paziuret CE egzu,tai nemazai neisvaziuoja is aiksteles,su priekabos kabinimu pagrinde praeina daugelis,bet ziuriu su stumimu i garaza sunkiai kitiem,pagrindines klaidos,kad perdaug leidzia priekabai uzsimesti ir tada lipa per keglius ja lygindami. su vienu nuejau pakalbeti,kai pasibaige egzas po priekabos kabinimo,tai ir neuzsifiksavo priekaba,truputi vistiek reikia smugio,jei lygiai ramiai pristumi,neuzsifiksuoja tas kaistis.