Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: CE kategorija  (Skaityta 251621 kartus)

Neprisijungęs Dariuxxxassss

• Lietuvių kalbos darkytojas
  • Klubo garbės narys
  • *
  • Įrašai: 3773
    • Žiūrėti profilį
Re: CE kategorija
« Atsakymas #325: 2011 Birželio 12, 20:55:09 »
aisku dekui uz info  ;)  na rytoj leksiu turbut pas pazystama pasneketi del darbo , ir ziuresim , ar reikia tos kortos ar ne  :D

Neprisijungęs ignaras

• Įrašai: 1536
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #326: 2011 Birželio 14, 17:14:05 »
tai cia kaip suprantu  visi issilaiko ce ir varo furistais arba tralistais padirbt uz padoru atlyginima ?  :)

• Klubo garbės narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #327: 2011 Birželio 14, 18:09:34 »
na taip  ;)  na sendiena buvau del darbo uzsukes pasneketi , tai pradine kvalifikacija butina  (+) (+) , o as norejau padirbti ir paskui pradeti ja laikytis , bet taip niekas nenori leisti  (-) tai vat teks jieskoti kur istoti mokintis  :D 

na sendiena uzsisakiau korta jau , tai atsejo 200lt :D

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #328: 2011 Birželio 14, 18:38:12 »
na taip  ;)  na sendiena buvau del darbo uzsukes pasneketi , tai pradine kvalifikacija butina  (+) (+) , o as norejau padirbti ir paskui pradeti ja laikytis , bet taip niekas nenori leisti  (-) tai vat teks jieskoti kur istoti mokintis  :D 

na sendiena uzsisakiau korta jau , tai atsejo 200lt :D

Turbūt juokauji? Jei užsisakei, tai skaityk 200lt kaip į užpakalį. Pirma turėjai kvalifikaciją gauti, tada tik kortą išsiimti.

• Klubo garbės narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #329: 2011 Birželio 14, 20:07:59 »
nu ir pasakyk kodel taip jau bus ka ?

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #330: 2011 Birželio 14, 21:52:10 »

Aš jau aiškiai pasakiau. Vairuotojo korta ir teisės turi būti su vienu serijos nr, t.y. tavo korta bus negaliojanti, jei neatitiks duomenys. Kai išsilaikysi kvalifikaciją, tau keisis teisės vėl, taippat ir visi numeriai ant jų ir t.t.

Neprisijungęs sensejus

• Įrašai: 337
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #331: 2011 Birželio 14, 22:53:23 »

Aš jau aiškiai pasakiau. Vairuotojo korta ir teisės turi būti su vienu serijos nr, t.y. tavo korta bus negaliojanti, jei neatitiks duomenys. Kai išsilaikysi kvalifikaciją, tau keisis teisės vėl, taippat ir visi numeriai ant jų ir t.t.
jo, jo, jis cia teisingai kalba  :V

Neprisijungęs sensejus

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #332: 2011 Birželio 15, 16:24:35 »
Nu tai Siauliuose  tikrai nupirkta nauja priekaba? Ar gal jau isvaziavo kur nors kitur?  :-]

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #333: 2011 Birželio 15, 17:21:21 »
Nu tai Siauliuose  tikrai nupirkta nauja priekaba? Ar gal jau isvaziavo kur nors kitur?  :-]

Jei gerai mačiau, tai Šiaulių priekaba pas mus sukiojasi

• Klubo garbės narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #334: 2011 Birželio 15, 17:24:02 »
gali ir nekeisti tu teisiu  ;) , paprasciausiai veziokis dokumenta , kad baigiai kvalifikacija ir viskas  ;)

Neprisijungęs sensejus

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #335: 2011 Birželio 15, 17:44:21 »
gali ir nekeisti tu teisiu  ;) , paprasciausiai veziokis dokumenta , kad baigiai kvalifikacija ir viskas  ;)
Dariau, pasidomek, kad po to negautum premijos :D Nu tai gavai jau darba ar ne?

• Klubo garbės narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #336: 2011 Birželio 15, 17:47:06 »
na jug turi dokumenta irodanti , kad tu baigiai tuos kursus ir to uztenka , o kad nereiketu veziotis tu poperiu delto ir keiciamasi teises , kad irasytu koda  ;)

na o del darbo tai tik kvalifikacijos reikia , be juos nelabai nori prijimti , o seip tai ja tik islaikau ir darbas yra  ;)

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #337: 2011 Birželio 15, 18:00:36 »
na jug turi dokumenta irodanti , kad tu baigiai tuos kursus ir to uztenka , o kad nereiketu veziotis tu poperiu delto ir keiciamasi teises , kad irasytu koda  ;)

Čia pats sugalvojai ar klausei vkti? Visų pirma - turi viskas būti pagal įstatymą. Niekur nenurodyta, kad gali vežiotis paklodę - kursų baigimo pažymėjimą. Europoje galvoji tau kas nors suskaitys, koks bb ten parašytas lietuvių kalba? Nėra teisėse kodo 95 ir vsio - gauni baudą. Na aišku, čia tavo reikalas, gali dėl manęs vežiotis tą pažymėjimą vietoj kodo teisėse, bet sakau, kad bus negerai ;)

Neprisijungęs sensejus

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #338: 2011 Liepos 15, 00:32:58 »
pamirsau pasigirti, kad nesenai islaikiau CE  (be) niekas manes neispejo, kad siauliuose puse mentro ilgesne uz tas su kuriomis mokinama  :O be to ten nebuvo nauja masina, kaip tikejausi is komentaru forume. Laikiau su MAN, atbulinis biski sunkiai metasi, viena bica vos neislaipino uz bloga begiu metyma, bet siaip normali masina, manau verta laikyti siauliuose  (+)

Neprisijungęs audiofanas

• Įrašai: 853
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #339: 2011 Rugpjūčio 06, 19:26:11 »
gal kas zinot ka apie alytaus vairavimo kmokyklas? kur geriausia pasirinkt mokintis CE?

Neprisijungęs zarazas

• Įrašai: 142
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #340: 2011 Rugpjūčio 19, 23:19:14 »
sedziu ir galwoju, jei turiu C ir CE, tai issilaikes D - gausiu ir DE?  (!?) :D Nes BE y teises tai yrase. Danke  ff

Neprisijungęs sensejus

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #341: 2011 Rugpjūčio 19, 23:46:12 »
sedziu ir galwoju, jei turiu C ir CE, tai issilaikes D - gausiu ir DE?  (!?) :D Nes BE y teises tai yrase. Danke  ff
gausi

• Klubo garbės narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #342: 2011 Rugpjūčio 30, 15:24:40 »
na Evaldai , tai kaip ten su ta korta reikia keisti ar ne , jai buna pakeistos teises , tu sakiai kad reikia keisti ir kora takografo , jai pasikeiti teises ,

tai va pasakysiu jog nereikia , nes korta galioje penkis metus , o kas tave tikrins jie turi matyti jog pas tave keistos teises , ir nesvarbu ar lietuvoje ar ne , taip man paaiskino VKTI  ;)

Taip kad Evaldai kita syki jai tiksliai pats nezinai kas kaip turi buti tai geriau net nesnekek ir neklaidink zmoniu  ;)

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #343: 2011 Rugpjūčio 30, 19:05:14 »
Važiuok kaip tu nori. Man pati vkti taip ir pasakė, kai Šiauliuose kortą dariausi, ne iš oro sugalvojau.
P.S. Ant kelio kai su vkti susidursi, tada čia atsiliepimus parašyk :-]

na Evaldai , tai kaip ten su ta korta reikia keisti ar ne , jai buna pakeistos teises , tu sakiai kad reikia keisti ir kora takografo , jai pasikeiti teises ,

tai va pasakysiu jog nereikia , nes korta galioje penkis metus , o kas tave tikrins jie turi matyti jog pas tave keistos teises , ir nesvarbu ar lietuvoje ar ne , taip man paaiskino VKTI  ;)

Taip kad Evaldai kita syki jai tiksliai pats nezinai kas kaip turi buti tai geriau net nesnekek ir neklaidink zmoniu  ;)
« Paskutinį kartą keitė: 2011 Rugpjūčio 30, 19:11:50 sukūrė Evaldas »

• Klubo garbės narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #344: 2011 Rugpjūčio 30, 19:54:05 »
Evaldai as tau ir sakau , kad buvau VKTI vakar ir man pasake , kad nereikia keisti tos kortos , kad teises pakeiciau poto kai korta pasidariau , korta galioje penkis metus , o kai tikrins , kas sustabdys jie matys , kad teises yra pakeistos ir niekas nieko delto nesakys  ;)

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #345: 2011 Rugpjūčio 30, 20:09:24 »
Evaldai as tau ir sakau , kad buvau VKTI vakar ir man pasake , kad nereikia keisti tos kortos , kad teises pakeiciau poto kai korta pasidariau , korta galioje penkis metus , o kai tikrins , kas sustabdys jie matys , kad teises yra pakeistos ir niekas nieko delto nesakys  ;)

Tai ir aš tau sakau, kad man vkti tą sakė, kai ėjau kortos darytis. Neatitinka nr ir pdc. Aš nežinau, aš tiesiog sakau, ką man sakė vkti tos bobos, kur priiminėja dokumentus.

• Klubo garbės narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #346: 2011 Rugpjūčio 30, 20:26:35 »
na kai as buvau uzsisakyti , tai buvo ta boba juodais plaukais , tai ji man pasirode tokia grubi , kad pildik dokus ir dink is cia  (!?)

o vakar sedejo viriskis ir man paaiskino , kad nereikia , nu blin pamacius transportine , reikes sustoti ir paklausti kaip cia yra istikruju  :V

Neprisijungęs zawedxi

• Įrašai: 2791
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #347: 2011 Rugsėjo 13, 06:45:21 »
Aha chebra Furistuku klausimus gvildenat   :-]
Kai VKTI sustabdo reikia turet

1:C1; C ;D1; D1E; DE arba C1E; CE kategorija(s) vairuotojo pazymejima, priklausomai nuo to ka jus vairuojat. Asmenys, norintys vežti krovinius C, CE kategorijų transporto priemonėmis ir įgiję vairuotojų pažymėjimus po 2009 m. rugsėjo 10 d., privalės mokytis papildomai ir įgyti pradinę profesinę vairuotojo kvalifikaciją patvirtinančius pažymėjimus – plačiau apie tai http://www.vkti.gov.lt/index.php?752251092 tas pats galioja ir D kategorijai  :) Nereikalaujama, jei naudojate savo reikmem ar dirbate pagal patenta. Kaikurie apsiskaite darbdaviai jau siai dienai reikalauja(pradines profesines vairuotojo kvalifikacijos). Po 2014m rugsejo men. bus privaloma. Ir kas 5kis metus reikes kelt kvalifikacija.
Kas issilaiket kategorijas iki 2009 m. rugsėjo 10 d. tam neprivalomas Profesines vairuotojo kvalifikacijos pazymejimas iki 2014m rugsejo men.  situProfesinę vairuotojo kvalifikaciją:
tas pats galioja ir D kategorijai uz kuria (su liudna gaida pranesu) reikia atskirai moketi  :)

2: Tachografo kortele (ne TOPOGRAFO:-] galiojimo laikas 5metai. Jeigu keiciasi vairuotojo pazymejimas, korteles keisti nereikia. Vairuojant fura jus galite naudoti savo asmenine 1na kortele, jeigu jus pagaus sukciaujant 2iem ar daugiau kortelem tada nusiteikite nemaloniai PREMIJAI :) Sugedus kortelei galima naudotis iki 15paru.

3: ADR pazymejima, bet cia reikalinga jei prireiks vezti pavojingus krovinius pvz. naftos produktus, rugstis, chem atliekas ar kazka pavojingo.

Siaip cia pagrindiniai reikalaujami dokumentai is jusu, ka jums asmeniskai reikia tureti. Girtumas turi nevirsyti 0.00promiles toks istatymas! ;) Nepamirskite kelionej is darbdavio pareikalauti !!! Keliu mokesciu, tech paso, tech talono, draudimo, jei vaziuojate su kroviniu reikalaukite vaztarasciu, na dar vykstant ne i Europa yra paildomu dokumentu seka.
VISKAS ka paminejau auksciau galioja ir reikalaujama visoje europoje be isimciu.
« Paskutinį kartą keitė: 2011 Spalio 04, 03:17:37 sukūrė zawedxi »

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #348: 2011 Rugsėjo 13, 08:10:17 »
Nu va Dariukai, o tu jau išmynei su skirtinga korta ir pažymėjimu...

Neprisijungęs remsiss

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 3849
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #349: 2011 Rugsėjo 13, 14:21:24 »
Nu va Dariukai, o tu jau išmynei su skirtinga korta ir pažymėjimu...

kazko tais ilgai negrizta :D