Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: CE kategorija  (Skaityta 251201 kartus)

Neprisijungęs vartotojas8

• Įrašai: 365
    • Žiūrėti profilį
Re: CE kategorija
« Atsakymas #225: 2011 Gegužės 17, 12:29:09 »
Laikiau aš su tuo Telšių mersu. Senas kledaras, bėgiai išsimalę, tad jei silpniau žmogus vairuoja, iškart ir pasimauna ant to. Bėgiai tenai su permetimais, kaip Tomas parodė. SUmėtai 3 ir 4, tada pastumi link dešinės ir vėl tiesiai jungi 5 ir 6, o link dešinės 7 ir 8

teko tik karta pavaziuot su renault midlum,ten deze ir 8 (16 jei su puselem) begiu. begiai tikrai lb paprasti ir lengvai perprantami. principas kaip ir visu 8 begiu deziu,su perstumimu-is pradziu 1,2,3,4 perstumi riciaga i desine (iskart jaucias) ir vel 5,6,7,8. pasakysiu ukiskai: 1,2,3,4 furiniai begiai identiski lengvos masinos begiams,perstumus i desine riciaga, 5 begis (furinis) kisasi kaip i 3 begi (lengvos masinos), o 6 (furinis) kaip i 4 (lengvos masinos), 7 kaip i 5 (lengvos auto), 8 kaip i 6 (arba R). perpaisiau begiu schema,man tokia net aiskesne   :) aisku kas jau laiket teises sita zinot,bet bus gal kam aiskiau,kas nesedejot visai uz vairo  8-P

Neprisijungęs sensejus

• Įrašai: 337
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #226: 2011 Gegužės 17, 12:32:33 »
Laikiau aš su tuo Telšių mersu. Senas kledaras, bėgiai išsimalę, tad jei silpniau žmogus vairuoja, iškart ir pasimauna ant to. Bėgiai tenai su permetimais, kaip Tomas parodė. SUmėtai 3 ir 4, tada pastumi link dešinės ir vėl tiesiai jungi 5 ir 6, o link dešinės 7 ir 8

teko tik karta pavaziuot su renault midlum,ten deze ir 8 (16 jei su puselem) begiu. begiai tikrai lb paprasti ir lengvai perprantami. principas kaip ir visu 8 begiu deziu,su perstumimu-is pradziu 1,2,3,4 perstumi riciaga i desine (iskart jaucias) ir vel 5,6,7,8. pasakysiu ukiskai: 1,2,3,4 furiniai begiai identiski lengvos masinos begiams,perstumus i desine riciaga, 5 begis (furinis) kisasi kaip i 3 begi (lengvos masinos), o 6 (furinis) kaip i 4 (lengvos masinos), 7 kaip i 5 (lengvos auto), 8 kaip i 6 (arba R). perpaisiau begiu schema,man tokia net aiskesne   :) aisku kas jau laiket teises sita zinot,bet bus gal kam aiskiau,kas nesedejot visai uz vairo  8-P

Man Telsiuose nelabai jutosi, kad kas ten persijungtu  (!?) ten ismalti tie begiai ir norint imesti reikia jegos panaudoti  (!?) tau pasiseke, kad pas tave viskas normaliai buvo. Nu leksiu dar karta Telsiuose, tai reikes pastebeti kaip ten ta deze veikia  :D

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #227: 2011 Gegužės 17, 12:37:11 »
gali but,kad sunkiai persijungia,neteko su regitros masinom vaziuot,tik bendradarbis  dave nuvairuot i sandeli viena karta  :D bet kai jis laike cia pnv,sake,kad reikia is jegos perstumti regitros tam mersui,kad persijungtu "antra " deze,be to minejo,kad keleivio puses veidrodelis labai drebejo,sunku atgal stumiantis atstuma nustatyt  :D

Neprisijungęs sensejus

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #228: 2011 Gegužės 17, 13:36:13 »
gali but,kad sunkiai persijungia,neteko su regitros masinom vaziuot,tik bendradarbis  dave nuvairuot i sandeli viena karta  :D bet kai jis laike cia pnv,sake,kad reikia is jegos perstumti regitros tam mersui,kad persijungtu "antra " deze,be to minejo,kad keleivio puses veidrodelis labai drebejo,sunku atgal stumiantis atstuma nustatyt  :D
:DD Telsiuose uzdarius keleivio duris visada veidrodis i pievas nusisuka :D tai egzaminatorius visada su ranka reguliuoja islipes :DDD

Neprisijungęs zarazas

• Įrašai: 142
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #229: 2011 Gegužės 17, 15:02:34 »
Islaikiau teorijos egza regitroj snd, ir tik birzelio 7 diena pasiule waziuot su C (Klaipeda) :[ Klausiau istruktoriaus (isprotejes kaskoks pasirode), sakau kaip del palaukimo kol kas neislaikys ir pan.? Is pradziu sako kad mazdaug bloga mintis, nes atvaziawes sedesi ir nieko neweiksi, sawo laika gaisinsi, tipo jei as cia lauksiu, kiti ir lauktu tai kas cia gausis ir tt.  :D Paskui pergalwojo ir sako: waziuot duotu jei neatvyktu kas paskirtu laiku... Kazin tokiu isvis pasitaiko kad neatvyksta? Ar nebus kad prasedesi kaip smikis diena, dvi ir tai bus veltui  :-{ Nzn ka daryti, noriu greiciau viska susitvarkyt, nes planu daug... o laiko mazai  :V

Nelabai noriu tiket kad tokios eiles, is kur tiek furistu tam klaipedos kraste?  :D
« Paskutinį kartą keitė: 2011 Gegužės 17, 15:09:04 sukūrė zarazas »

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #230: 2011 Gegužės 17, 15:36:41 »

Man Telsiuose nelabai jutosi, kad kas ten persijungtu  (!?) ten ismalti tie begiai ir norint imesti reikia jegos panaudoti  (!?) tau pasiseke, kad pas tave viskas normaliai buvo. Nu leksiu dar karta Telsiuose, tai reikes pastebeti kaip ten ta deze veikia  :D

Mažiausiai čia bėgių perjungimą reikia kaltinti ;) Minėjau, kad ten išsimalę, bet jaučiasi puikiai ;)

Neprisijungęs Dariuxxxassss

• Lietuvių kalbos darkytojas
  • Klubo garbės narys
  • *
  • Įrašai: 3773
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #231: 2011 Gegužės 17, 17:21:35 »
as vat su tokia deze ir mokinausi , o begiai labai puikiai metesi , jutosi visi begiai ir problemu nebuvo  :)

• Klubo garbės narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #232: 2011 Gegužės 20, 18:59:11 »
dekui uz sendienine paslauga " sensejus "  uz aprodita marsruta  ;)

Neprisijungęs svolacius

• Įrašai: 1582
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #233: 2011 Gegužės 20, 19:10:18 »
as kai laikiau su telsiu regitros masina tai man vienu momentu isvis 3 neisijunge. gavau sustoti ir tik is antros jungant isejo trecia ijungti,dar pakaltino mane kad susimoviau vidury sankyzos sustodamas ir kad mano kalte kad nemoku pavaru jungineti. bet normaliai atsakius kad cia masinos kalte tai teises islaikaiu is pirmo karto ir c ir e.te masina neati geriausia bet isaikyti tirkai imanoma.

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #234: 2011 Gegužės 20, 21:01:38 »
as kai laikiau su telsiu regitros masina tai man vienu momentu isvis 3 neisijunge. gavau sustoti ir tik is antros jungant isejo trecia ijungti,dar pakaltino mane kad susimoviau vidury sankyzos sustodamas ir kad mano kalte kad nemoku pavaru jungineti. bet normaliai atsakius kad cia masinos kalte tai teises islaikaiu is pirmo karto ir c ir e.te masina neati geriausia bet isaikyti tirkai imanoma.

Tai jei judėjai, reikėjo 5 jungti, o ne 3. Todėl ir neįsijungė.

• Klubo garbės narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #235: 2011 Gegužės 20, 21:05:33 »
 arba ketvirta ir gazo daugiau  :V

Neprisijungęs Bušma

• Įrašai: 409
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #236: 2011 Gegužės 20, 22:49:13 »
Ten 5 sunkiai jungiasi,atsimenu,net telsiuos instruktorius sake,jei neijungsi nevark,junk 6 iskart  :)

Neprisijungęs svolacius

• Įrašai: 1582
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #237: 2011 Gegužės 22, 14:29:09 »
as jungiau tokia pavara kokia reikejo tuo metu jungti.o kad ten ju kledaras ta masina as nekaltas.gali buti net labai igudes vairuotojas jai neina ijungti tai neina.

Neprisijungęs sensejus

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #238: 2011 Gegužės 22, 19:13:31 »
dekui uz sendienine paslauga " sensejus "  uz aprodita marsruta  ;)

Nera uz ka :) pades gal :D as uzsiregistravau birzelio 15d :D

• Klubo garbės narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #239: 2011 Gegužės 24, 21:01:56 »
na man penktadienis arteja , reikes lekti palakstyti be priekabos  ff :D

Neprisijungęs sensejus

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #240: 2011 Gegužės 25, 09:51:25 »
na man penktadienis arteja , reikes lekti palakstyti be priekabos  ff :D
Be priekabos gana lengva :) manau islaikysi, jeigu ne is pirmo, tai is antro karto  :-]  pranesk kaip seksis 8:8

• Klubo garbės narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #241: 2011 Gegužės 25, 18:21:49 »
tai pranesiu butinai kai tik pabandysiu pravaziuoti , na jai neislaikysiu is pirmo laikysim antra karta na paskui ir t.t. kolk islaikysim  :D

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #242: 2011 Gegužės 26, 08:40:51 »
Be priekabos tai ten nėra ką laikyti, dar geriau važiuoti, nei su lengvaja :)

Neprisijungęs sensejus

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #243: 2011 Gegužės 26, 10:32:41 »
Be priekabos tai ten nėra ką laikyti, dar geriau važiuoti, nei su lengvaja :)
Nu geriau tai tikrai nera :D

Neprisijungęs Diezel

• Įrašai: 227
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #244: 2011 Gegužės 26, 14:22:00 »
Sveiki. AS cia biski nesupratau, gal kas paaiskins. Jei issilaikai C kategorija ir nori dirbti pagal ja tai turi dar issilaikyti profesinio mokymo kursus (ADR) ? Ar jie neprivalomi?

• Klubo garbės narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #245: 2011 Gegužės 26, 18:34:55 »
ADR skirti kursai yra povojingiems krovinems vezti , jai neklystu :V

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #246: 2011 Gegužės 26, 19:12:23 »
ADR nebutini,jie skirti pavojingiems kroviniams ir darbui su cisternom. issilaikes C ir noredamas dirbti,reikes issilaikyti pradinę profesinę kvalifikaciją kroviniams vežti,kuri kainuos apie 1500lt ir galios 5 metus,paskui periodinis kvalifikacijos pratesimas perpus pigiau.

Neprisijungęs Diezel

• Įrašai: 227
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #247: 2011 Gegužės 26, 22:54:15 »
biski ziauru, sumoki 1.5k lt uz c kategorija ir dar tiek pat uz praktini mokyma kas visiskai tas pats   :f

Neprisijungęs sensejus

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #248: 2011 Gegužės 26, 23:38:00 »
biski ziauru, sumoki 1.5k lt uz c kategorija ir dar tiek pat uz praktini mokyma kas visiskai tas pats   :f
Siauliuose DRMC kiek pamenu sake tie kursai apie 1000, bet gali buti, kad tik tiems kas ten teises mokesi. Bet kokiu atveju ten pigiau visada ir mokymo kokybe gera :)

• Klubo garbės narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #249: 2011 Gegužės 26, 23:47:29 »
siauliuose klausiau paskambines , paklause kur mokinausi ar pas juos pasakiau , kad nepasjuos , atsake tada 1500lt  :D :D :D