as istikimas Romziga'i BCDE ten laikytos. Viskas is 1mo kart, o CE susitvarkiau per 3sav. tai mane ten greit prakiso Adomas 5pravaziavimai ir sako:
-uzteks, varyk laikyk.
tie nedavazinejimai tai grynai kurui tik vogti. tipo,ai tu gerai vaziuoji,nebevark,eik eik laikyt,o uz tavo neisvazinetas valandas jis pasikoreguos skaitliuka ir i sona kuriuka... gal as ko nesuprantu,bet skaiciau sutartyje,kad laikant (mokinantis) C ir CE kat. vienu metu,reikia isvazineti 30 akademiniu valandu bendrai,t.y. po 15 ak. valandu kategorijai. tai gaunasi viso 15 vaziavimu po 2 akademines valandas (1.5 normalios valandos). mano atveju vaziavimas vyko 15 kartu,bet po 1 normalia valanda,kas iseitu vazinejimai po 1.33 akedimine valanda,kur priklausytu 2 ak.val. tai tas nuvogtas pusvalandis kazkur pradingsta. o vazinejanciu tai ne vienas

tai vien nuo manes nuvoge 15x0.67 (ak. val.) =10.05 ak. val. is 30 priklausanciu,kas normaliais skaiciais reikstu daugiau kaip 7 normalias valandas neisvazinejau. o,kad kuras plaukia i sona matosi jau vien delto,kad masinom pila kura beveik kasdien nedideliais kiekiais (bent kur as mokiaus),kur galetu pilnais pilti pvz i savaite karta ir aisku jie stengiasi vis prie kito mokinio pilti,kad nekiltu itarimas. prie manes gal buvo instruktorius (neapsivercia liezuvis ji taip pavadint

) per daug atsipalaidaves,tai degalineje filmuojant kamerom,pile tiesiai i kanistra..
del mokyklu tai galiu pasakyti tai,kad jos ten nieko neismoko,musu pliusas yra tas,kad mes nueinam turedami B kat. ir JAU zinome pakankamai gerai taisykles,mate eismo,nemazai pravazineje,patirtis eisme cia lemia daugiausia. jei sunkiai sekas vairuot,tai jokia mokykla neismokys. nenoriu prisikalbet,nes dar CE egzas laukia,bet C ir is pirmo karto issilaikiau, teorija is pirmo su viena klaida issilaikiau,bet tikrai ne todel,kad mokykla lb gerai parenge mane,atvirksciai mokykla papuole saraskino kontora,manau ,kad nuo saves cia viskas priklauso.
kas del tu profesines kvalifikacijos kursu,tai visur yra taip-jei laikais ja kur mokeisi vairuot,tai 1k,jei nori laikytis kvalifikacija,bet toje mokykloje nesimokei vairuot,tai 1.5k. cia visur taip.
tai va tep va..