na kai nevietinis tai taip ir buna

na ka sendiena telsiose vel laikiau , tai susikirtau , bet nezinau ar as kaltas , nes sake tipo islindau perdauk i priespriesini eisma

, bet islindau delto , kad neuzvaziuoti ant bardiuro , automobiliu nebuvo priesais , tai mane islaipino , ir sedo instruktorius vaziuoti , tai jis mane kol parveze padare dvi kritines klaidas

, tai kaip toks instruktorius gali egzaminuoti tokius zmones kaip mes

jo klaidos , uzvazevo ant bardiuro su priekaba , tiesiog uzlipo ant bardiuro , kita klaida , sustojo prie stop zenklo ir neapsidaire ar neatvaziuoja begine transporto priemone , sitaip jis rizikavo mano ir savo gyvibemis
mano veiksmai buvo tokie kiekviena jo pazeidima pasakiau jam , poto pasnekejau su vyriausiu egzaminu specelistu , jis pasake gerai , kad pranesete apie toki dalyka , jis sako as su juo pravaziuosiu ir paziuresiu ar jis tikrai daro klaidas , tai prajo gal 10 min. ziuriu vel taspats instruktorius vedasi zmogu egzaminui , tai as gryzau ir paprasiau , kad mane nuvestu pas ju vyriause virsininka , jis mane kaip ir palaike , del mano skundu jis pasake , rasyk skunda ir vilnius aiskinsis del to mano skundo .
bet beda as nerandu internete kaip regitros puslapyje parasyti skunda , sake internete rasi , bet nerandu , gal kas padesit

tai vat gal as visai gerai vazevau , bet tiki jam sove i galva reikia sukirsti , nes jis labai paziurejo , kad as drasiai vaziuoju , vienoje vietoje jis jau jeme papke i rankas ir tusinuka , cia buvo sankryza kur reikia pasukti link mokyklos , kas vazevo tas zino , bet as kai isukau gerai jis net galva kreiptelejo ir taip HHMMM nustebes , kad tilpau , tai paskui manau norejo atsigriepti