Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: CE kategorija  (Skaityta 251463 kartus)

Neprisijungęs Dariuxxxassss

• Lietuvių kalbos darkytojas
  • Klubo garbės narys
  • *
  • Įrašai: 3773
    • Žiūrėti profilį
Re: CE kategorija
« Atsakymas #250: 2011 Gegužės 27, 14:10:42 »
sveiki visi , na jau gryzau is telsiu , pasakysiu jog telsiuose masina , mersas ir su 6 pavarom , o ne su 8 vat  Oo)

sendiena nulekiau anksciau , kad pravaziuoti po paskum furos ir pasiziureti marsruta , tai matomai instruktorius uzmate , kad as vazevau po paskum , ir sustabde fura , na man ja teko apvaziuoti ir nuvaziuoti sau , paskui gryzo ir fura , po to reiso teko sesti man vaziuoti , tai jis man pakeite marsruta , pravazevau mokykla pasukau i desne , kur butu reikeje sukti i kaire jis liepe sukti i desne ir teko vaziuoti link centro kitu marsrutu apvaziavau dirbama kelio ruoza apylankomis , vat kaip buna , na galu gale pasake jog pasirasys  (aa) (aa) (aa) (aa)

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #251: 2011 Gegužės 27, 14:17:16 »
Keista, kad išlaikei, jei jau pavarų nesuskaičiuoji :D :D :D
1 ir 2 nejungi, 3 ir 4 tiesiai, po to pereini į kitą pusę, tada tiesiai 5 ir 6, o link dešinės 7 ir 8. Na plius ir puselės yra, bet jų nejunginėji ten per egzą.

• Klubo garbės narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #252: 2011 Gegužės 27, 14:23:05 »
evaldai , tu pats gal bl nesuskaiciuoji , kuom tu mane laikai durniu gal , duok as tau ta fura perin ksiu visa jai nori ,

as sakau , kad 6 pavaru reiskiasi 6  Oo)

nes ir ant riciago 6 atbulinis jungesi pastumi i save ir i prieki duri , o 8 begiu deziai jungesi pastumi i save ir atgal riciaga  ;)

ir fura buvo ne melina , o geltona ir as ytariu , kad bus furos sukeistos su siauliais , nes vikis is siauliu rase , kad siauliose nauja fura ir priekaba  ;)

netiki paskaityk siauliu temoje  ;)

as dar kai atsisedau ir sakau kaip cia begiai metosi , sako yra nupiesta sesiu pavaru deze  :) rankinis uzsitraukia kaireje puseje ant paneles ,

ka dar tau papasakoti , kad ketvirtas begis jungesi su tokiu sudunksejimu , pradedi vaziuoti 2 saiba

na daugiau nezinau nei ka dar tau papasakoti  :V

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #253: 2011 Gegužės 27, 14:46:12 »
Tai iškart nuo to ir reikėjo pradėti, kad ten net ne mėlynas Telšių mersas buvo...

• Klubo garbės narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #254: 2011 Gegužės 27, 14:48:46 »
nieko visko buna , svarbu islaikiau , o daugiau ten gali buti belekokios masinos , nes dabar panevezy vaziuosiu antradieni ff

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #255: 2011 Gegužės 27, 14:50:43 »
O priekaba nematei kokia? Man irgi toks jausmas, kad apkeitė su Šiauliais, nes kažkodėl visi Šiauliai ir aplinkiniai miestai Šiaulių varė laikyti į Mažeikius ir Telšius.

• Klubo garbės narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #256: 2011 Gegužės 27, 14:51:54 »
ne priekabos nemaciau , bet vikis rase , kad siauliose priekaba dvi asys per viduri  ;)

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #257: 2011 Gegužės 27, 14:56:52 »
ne priekabos nemaciau , bet vikis rase , kad siauliose priekaba dvi asys per viduri  ;)

Keista tad... Šiauliai gi turėjo su nefiksuojamu tiltu :V

• Klubo garbės narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #258: 2011 Gegužės 27, 14:59:34 »
jo turejo  (+) (+)

o gal siauliai nusipirko kita , nes sake , kad ten manas ir 8 begiu , o telsiu masina kadangi buvo pavargusi , nurase , o siauliai savo atidave  :V

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #259: 2011 Gegužės 27, 15:35:15 »
Kaip egzaminavimui tai tas mersas dar per daug geras buvo :D Nurašyti jo nenurašė tikrai, greičiausiai čia kažkokie mainai, kad srautus aplyginti...

• Klubo garbės narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #260: 2011 Gegužės 27, 15:55:47 »
visko gali buti  (+) :D

Neprisijungęs vartotojas8

• Įrašai: 365
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #261: 2011 Gegužės 27, 21:06:02 »

nes ir ant riciago 6 atbulinis jungesi pastumi i save ir i prieki duri , o 8 begiu deziai jungesi pastumi i save ir atgal riciaga  ;)

gal ir ne visom 8 begiu taip jungiasi,nes Renault Midlum 8 begiu,tai tikrai jungiasi "i save ir i prieki",esu tikras del to. o deze kokia,tai lengva atskirt ar persijungineja "antra" deze ar ne,pastumus riciaga i desine.

• Klubo garbės narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #262: 2011 Gegužės 27, 21:56:07 »
na del situ dalyku nesigincisiu  ;) gali buti kad ir i prieki stumesi  :)

bet as mokinausi su iveko , tai jam stumesi atgal  ;)

Neprisijungęs sensejus

• Įrašai: 337
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #263: 2011 Gegužės 28, 18:01:05 »
Dariuxxxassss dabar cia subalamutinai su tais Siauliais  :-] reikes nuvaryti i aikstele pasiklausineti instruktoriu kaip ten kas is tikro yra. Siaip buvau girdejas, kad kazkada pasikeisti turetu priekaba. Nu jeigu dar karta neislaikysiu Telsiuose, tai reikes Siauliuose vaziuoti ;DDD

• Klubo garbės narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #264: 2011 Gegužės 29, 10:43:45 »
as juk nieko nedariau tik parasiau , ka zinau  :D :D

na vakar buvau panevezyje , pasiziureti marsrutu , tai ten trys marsrutai yra , na ir pravazevau daug maz juos , tai gerai kad nuvazevau pasiziureti , nes panevezyje buvau pirma karta , ir negalvojau , kad panevezys toks didelis  :O :D :D

Neprisijungęs Marijus

• Įrašai: 1864
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #265: 2011 Gegužės 29, 10:49:55 »
nu ir snekat kai darzelinukai nieko neina suprast fura mersas fura didele fura  :-] :-] (+)
rasykit masinu pavadinimus ir bus aisku kiek begiu,  koks tonazas ir visa kita

Neprisijungęs sensejus

• Įrašai: 337
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #266: 2011 Gegužės 30, 22:55:27 »
nu ir snekat kai darzelinukai nieko neina suprast fura mersas fura didele fura  :-] :-] (+)
rasykit masinu pavadinimus ir bus aisku kiek begiu,  koks tonazas ir visa kita
Tau atrodo, kad visi nusimano apie ,,furu" modelius?  (h)

• Klubo garbės narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #267: 2011 Gegužės 31, 16:07:30 »
na ka senbdiena susimoviau panevezyje , ziede jau gryzinejant  ff

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #268: 2011 Gegužės 31, 16:23:06 »
na ka senbdiena susimoviau panevezyje , ziede jau gryzinejant  ff

kas buvo? kas per klaida?

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #269: 2011 Gegužės 31, 16:26:19 »
Greičiausiai ant bortelio palipai?

• Klubo garbės narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #270: 2011 Gegužės 31, 16:53:59 »
na klaida tokia ziopla , na bet kai tam mieste lankaisi antra karta gyvenime , tai kitaip ir buti negalejo

atvazevau is kerbedzio gatves ir man reikejo vaziuoti kriptimi vilnius kaunas , tai man per zieda reikejo tiesei vaziuoti ir tik paskui laikytis kairiau , o as ziede norejau pasukti i kaire , vat cia ir buvo mano klaida  :D :D :D

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #271: 2011 Gegužės 31, 17:37:47 »
na klaida tokia ziopla , na bet kai tam mieste lankaisi antra karta gyvenime , tai kitaip ir buti negalejo

atvazevau is kerbedzio gatves ir man reikejo vaziuoti kriptimi vilnius kaunas , tai man per zieda reikejo tiesei vaziuoti ir tik paskui laikytis kairiau , o as ziede norejau pasukti i kaire , vat cia ir buvo mano klaida  :D :D :D

ta prasme pries eisma galvojai uzsukt?? ar tiesiog iskart i antra juosta vaziavai?

• Klubo garbės narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #272: 2011 Gegužės 31, 23:18:22 »
na ten as is pirmos justos ziede norejau pasukti i kaire o buvo leidziama tik tiesei ta juosta , na man asmeniskai ten buvo tikrai klaidingas ziedas  ff (v) ir cia be sposu  :/

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #273: 2011 Birželio 01, 12:11:30 »
ten vienintelis isvaziavimas (is keturiu), kuriame is pirmos tik tiesiai,is antros aplink gali vaziuot. likusieji 3 isvaziavimai normalesni,ten pirma juosta gali aplink visa zieda vaziuot iki to "kitokio" isvaziavimo. pries ta isvaziavima yra zenklas pastatytas,bet kai nevietinis,tai nevisada pamatai,plius,jei i zieda is kerbedzio gatves ivaziavai pirma juosta,skaityk vsio,tik tiesiai tada varyk,nes ten eismas pastoviai vyksta ir persirikiuot i antra juosta su sunkvezimiu,o jei dar su priekaba, tai beveik be sansu. realiai jei reikia varyt ta vilnius/kaunas kryptim,tai jau is kerbedzio gatves turi atvaryt antra juosta ir tiesiai lyst i ziedo antra juosta,kitaip ragas. tas ziedas tikrai gaidiskas,nes mazas lb ir nera vietos ir laiko persirikiavimam su sunkiuoju transportu,jau skaityk turi isanksto  vaziuot ta reikalinga juosta.

• Klubo garbės narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #274: 2011 Birželio 01, 14:19:06 »
na kai nevietinis tai taip ir buna :D  na ka sendiena telsiose vel laikiau , tai susikirtau , bet nezinau ar as kaltas , nes sake tipo islindau perdauk i priespriesini eisma  :V , bet islindau delto , kad neuzvaziuoti ant bardiuro , automobiliu nebuvo priesais , tai mane islaipino , ir sedo instruktorius vaziuoti , tai jis mane kol parveze padare dvi kritines klaidas  :O , tai kaip toks instruktorius gali egzaminuoti tokius zmones kaip mes  :V

jo klaidos , uzvazevo ant bardiuro su priekaba , tiesiog uzlipo ant bardiuro , kita klaida , sustojo prie stop zenklo ir neapsidaire ar neatvaziuoja begine transporto priemone , sitaip jis rizikavo mano ir savo gyvibemis  :O :V 

mano veiksmai buvo tokie kiekviena jo pazeidima pasakiau jam , poto pasnekejau su vyriausiu egzaminu  specelistu , jis pasake gerai , kad pranesete apie toki dalyka , jis sako as su juo pravaziuosiu ir paziuresiu ar jis tikrai daro klaidas , tai prajo gal 10 min. ziuriu vel taspats instruktorius vedasi zmogu egzaminui , tai as gryzau ir paprasiau , kad mane nuvestu pas ju vyriause virsininka , jis mane kaip ir palaike , del mano skundu jis pasake , rasyk skunda ir vilnius aiskinsis del to mano skundo .

bet beda as nerandu internete kaip regitros puslapyje parasyti skunda , sake internete rasi , bet nerandu , gal kas padesit  :V

tai vat gal as visai gerai vazevau , bet tiki jam sove i galva reikia sukirsti , nes jis labai paziurejo , kad as drasiai vaziuoju , vienoje vietoje jis jau jeme papke i rankas ir tusinuka , cia buvo sankryza kur reikia pasukti link mokyklos , kas vazevo tas zino , bet as kai isukau gerai jis net galva kreiptelejo ir taip HHMMM nustebes , kad tilpau , tai paskui manau norejo atsigriepti  :V :D