Laikiau aš su tuo Telšių mersu. Senas kledaras, bėgiai išsimalę, tad jei silpniau žmogus vairuoja, iškart ir pasimauna ant to. Bėgiai tenai su permetimais, kaip Tomas parodė. SUmėtai 3 ir 4, tada pastumi link dešinės ir vėl tiesiai jungi 5 ir 6, o link dešinės 7 ir 8
teko tik karta pavaziuot su renault midlum,ten deze ir 8 (16 jei su puselem) begiu. begiai tikrai lb paprasti ir lengvai perprantami. principas kaip ir visu 8 begiu deziu,su perstumimu-is pradziu 1,2,3,4 perstumi riciaga i desine (iskart jaucias) ir vel 5,6,7,8. pasakysiu ukiskai: 1,2,3,4 furiniai begiai identiski lengvos masinos begiams,perstumus i desine riciaga, 5 begis (furinis) kisasi kaip i 3 begi (lengvos masinos), o 6 (furinis) kaip i 4 (lengvos masinos), 7 kaip i 5 (lengvos auto), 8 kaip i 6 (arba R). perpaisiau begiu schema,man tokia net aiskesne
aisku kas jau laiket teises sita zinot,bet bus gal kam aiskiau,kas nesedejot visai uz vairo 8-P

Man Telsiuose nelabai jutosi, kad kas ten persijungtu

ten ismalti tie begiai ir norint imesti reikia jegos panaudoti

tau pasiseke, kad pas tave viskas normaliai buvo. Nu leksiu dar karta Telsiuose, tai reikes pastebeti kaip ten ta deze veikia