Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: caddy kelkrastyje  (Skaityta 5809 kartus)

Neprisijungęs Pu6ipun4ik

• Įrašai: 243
    • Žiūrėti profilį
caddy kelkrastyje
« Topic Start: 2010 Rugsėjo 10, 20:16:04 »
Vaziavau pro caddy stovinti kelkrastyje, pradejau stabdyti, bet is galinio lango uzsisviete raudona sviesa( kaip signalizacijos lempute sumirksejo, tik kiek stipresne). tai man dabar lieka laukti nuotraukos? ar turejo buti normali balta blykste, kad buciau uzfiksuotas?
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Rugsėjo 10, 20:25:13 sukūrė Pu6ipun4ik »

Neprisijungęs romas

• Įrašai: 1323
    • Žiūrėti profilį
Re: caddy kelkrastyje
« Atsakymas #1: 2010 Rugsėjo 10, 20:18:27 »
kelias klases esi baiges?  :-] :-] :-]

Neprisijungęs Pu6ipun4ik

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2: 2010 Rugsėjo 10, 20:27:32 »
gal galma ne klausimais atsakyti i klausima, nes ir taip po tos caddy nuotaikos nera

Neprisijungęs Kambas

• Įrašai: 1597
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3: 2010 Rugsėjo 10, 20:49:53 »
nuotaika dar labiau sumažės kai gausi nuotrauką.
Jeigu viskas gavosi, mašina kokia šalia nevažiavo ir pan. tai foto tikrai pareis.

Nors draugų tarpe yra keli atvejai kai negavo.

Neprisijungęs jankazas

• Įrašai: 2535
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4: 2010 Rugsėjo 10, 21:28:02 »
Vaziavau pro caddy stovinti kelkrastyje, pradejau stabdyti, bet is galinio lango uzsisviete raudona sviesa( kaip signalizacijos lempute sumirksejo, tik kiek stipresne). tai man dabar lieka laukti nuotraukos? ar turejo buti normali balta blykste, kad buciau uzfiksuotas?

Kai mane nufotkino blykstes nebuvo   :f
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Rugsėjo 10, 21:33:54 sukūrė jankazas »

Neprisijungęs jankazas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5: 2010 Rugsėjo 10, 21:34:37 »
nuotaika dar labiau sumažės kai gausi nuotrauką.
Jeigu viskas gavosi, mašina kokia šalia nevažiavo ir pan. tai foto tikrai pareis.

Nors draugų tarpe yra keli atvejai kai negavo.

Per kiek laiko negavo? Nes mano atveju atejo paskutinemis senaties termino savaitemis  (z)

Neprisijungęs Pu6ipun4ik

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6: 2010 Rugsėjo 10, 21:54:48 »
na tai manau remeli nuotraukai reikes nusipirkti, nes pagal mane bus is ties gera tik viena audi (gaila kad biski purvina  :/ ). ir dar turiu klausimeliu ar priesingo eismo dalyvius gaudo? nuo kokio atstumo ji gaudo (t.y. jai bus kur nors tolokai kita masina skaitosi kad nuotrauka neatitinkanti?per kiek laiko ateina nuotrauka?
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Rugsėjo 10, 21:58:37 sukūrė Pu6ipun4ik »

Neprisijungęs jankazas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #7: 2010 Rugsėjo 10, 22:03:26 »
na tai manau remeli nuotraukai reikes nusipirkti, nes pagal mane bus is ties gera tik viena audi (gaila kad biski purvina  :/ ). ir dar turiu klausimeliu ar priesingo eismo dalyvius gaudo? nuo kokio atstumo ji gaudo (t.y. jai bus kur nors tolokai kita masina skaitosi kad nuotrauka neatitinkanti?per kiek laiko ateina nuotrauka?

Remelio nereikia, nes niekas tau nuotraukos neduos  ;)  :D Pasisektu jeigu butu dvi masinos viena salia kitos.

Gali ateiti ir po  5 men  (z)

Neprisijungęs arunas666

• Įrašai: 1216
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #8: 2010 Rugsėjo 10, 22:30:53 »
bent jau man, kai pagavo greicio matuoklis saukimas atejo po 30dienu

Neprisijungęs Pu6ipun4ik

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #9: 2010 Rugsėjo 10, 22:48:11 »
Nu teks laukti, lieka tiketis kad spejau pristabdyti ir bus nedaug virsyta. Bauda eina savininkui ar vairotojui?
Nes yra tokia nesamone <2m. stazo turintis 2 baudas per metus tada atemamos teises. O kaip su dideliu stazu zmonem?

Neprisijungęs Justas.

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 4387
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #10: 2010 Rugsėjo 11, 09:04:22 »
Ateina šaukimas automobilio savininkui, jis turi nurodyt kas vairavo arba moka baudą. Kokia atsakomybė už KET pažeidumus gali susirast google pagalba

Neprisijungęs judas1256

• Įrašai: 691
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #11: 2010 Rugsėjo 12, 01:05:04 »
o kiek laiko isigalioja senaties terminas? nuo birzelio lauku foto is atelje VPK, bet veido nesimate, gal nurase.

Neprisijungęs Sharik

• Įrašai: 52
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #12: 2010 Rugsėjo 12, 11:20:05 »
Mano ziniomis tai jei per 6 men neateina, gali pamirsti :)

Neprisijungęs mindziux

• Įrašai: 668
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #13: 2010 Rugsėjo 12, 11:27:53 »
o kiek virsijai ? stabdymas nebepadejo pirma uzfiksavo ir tada nufotkino tai man kai taip buvo jau po 3 dienu paskambino ir net  neisivaizduoju iskur nr gavo ff ir patarima gavus bauda susimokek nebandyk dar kazkokiu alternatyvu ieskot, turejau l brangia pamoka  :/

Neprisijungęs jankazas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #14: 2010 Rugsėjo 12, 11:45:43 »
o kiek laiko isigalioja senaties terminas? nuo birzelio lauku foto is atelje VPK, bet veido nesimate, gal nurase.

Siaip senaties terminas 6 men. , bet dabar kazkaip pratesia iki nzn kiek. Kad veido nesimato nesvarbu, kviecia savininka o jis aiskinasi. Man abiem atvejais veido nesimate  (z)

Neprisijungęs waldaz

• Įrašai: 229
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #15: 2010 Rugsėjo 12, 12:03:54 »
o kiek virsijai ? stabdymas nebepadejo pirma uzfiksavo ir tada nufotkino tai man kai taip buvo jau po 3 dienu paskambino ir net  neisivaizduoju iskur nr gavo ff ir patarima gavus bauda susimokek nebandyk dar kazkokiu alternatyvu ieskot, turejau l brangia pamoka  :/
Kas per pamoka ? pasidalink, zinosim ko negalima daryt ;)

Neprisijungęs mindziux

• Įrašai: 668
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #16: 2010 Rugsėjo 12, 15:24:46 »
bandziau nemoket baudos kuri buvo 400 net menturoi sake kad gali nemoket poto paskirs viesu darbu, o juos jau buciau susitares kaip atlikt tai nemokejau ju per ta 40 dienu ir tada po pora men atejo is anstoliu 820 , poto pakalbejau su pazistamais tai sake dar karta pakartotinai ateje is anstoliu + teismo islaidos ir pan tai suma butu apie 1500 tai nusprendziau nebezaist, susimokejau padaliam tuos 820 ir db stengiuos but atidesnis  ff

Neprisijungęs A200TQ

• Įrašai: 1504
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #17: 2010 Rugsėjo 12, 16:12:12 »

Remelio nereikia, nes niekas tau nuotraukos neduos  ;)  :D Pasisektu jeigu butu dvi masinos viena salia kitos.

Gali ateiti ir po  5 men  (z)

na cia dar klausimas, yra iranga, kuri fotkindama nubrezia spalvota linija ant to automobilio, kuris uzfiksuotas, tai jei salia dvi vaziuoja, linija bus tik ant vienos ;)

Neprisijungęs igoriokas

• Įrašai: 829
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #18: 2010 Rugsėjo 12, 17:24:46 »
viesuju darbu bile kam neduoda, jeigu turi oficialu pinigu saltini ,banke saskaitoj pinigu, koki turta kilnojima/nekilnojima,anstoliai visada nores gaut pinigais. parduos turta is varzytiniu papigiai arba uzblakuos tavo saskaitas.

Neprisijungęs Pu6ipun4ik

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #19: 2010 Rugsėjo 12, 21:16:50 »
siaip tiksliai nzn bet tikiuosiu bus iki 30km/h

Neprisijungęs exxon

• Įrašai: 84
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #20: 2010 Spalio 17, 23:57:56 »
po keturiu dienu sumokejau 400lt uz 38kmh  :A

Neprisijungęs Nramsas

• Įrašai: 540
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #21: 2010 Lapkričio 27, 22:41:55 »
aš ir užlekiau durna galva, maniau kad i miška žmogus nuejo, nes ant baltos linijos mašina buvo pamesta :-{, laukiu dabar pakvietimo.

Neprisijungęs vitalisaudi80

• Įrašai: 29
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #22: 2010 Lapkričio 28, 15:36:20 »
Atminkit bet koks kadis su EFR... numeriais, yra tiksinti bomba. Visada pries "kablukus" stovincius salikelei pristabdau. O priartejus tikrai matosi mano minetieji numeriai :)

Neprisijungęs Darren

• Įrašai: 113
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #23: 2010 Lapkričio 30, 21:58:36 »
Isiamzinau ir as  pries pora sav ff 6dieni pazeidimas, pirmadieni jau paskambino  :)

Neprisijungęs Nramsas

• Įrašai: 540
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #24: 2010 Gruodžio 05, 11:20:39 »
kazin, ar imanoma suzinot ar esi i duomenu baze itrauktas, kol dar negavau pakvietimo susimoketi?