Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Bauda uz KET pazeidima  (Skaityta 30638 kartus)

Neprisijungęs zawedxi

• Įrašai: 2791
    • Žiūrėti profilį
Re: Bauda uz KET pazeidima
« Atsakymas #25: 2011 Lapkričio 22, 01:14:41 »
Gal kas zinot, kokia yra bauda uz sio zenklo nepaisyma?

pro sita zenkla vaziuojant daznai, patarciau zinot adresa to zenklo galiojimo zonoj ir jei sustabde sakai cia gyvenu (kalabi... gatve 7) ir cia vaziuoju, isukai i kiema po 2 min issukai ir vaziuoji toliau. :)

Neprisijungęs psychadelic

• Įrašai: 4834
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #26: 2011 Lapkričio 22, 04:03:19 »
O jei paprašys parodyti kokį dokumentą, kad gyveni/dirbi čia? Nepatartina pro šitą važiuoti, jei nedirbi/negyveni to ženklo galiojimo zonoje.

Neprisijungęs Boubas

• Įrašai: 531
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #27: 2011 Lapkričio 22, 07:05:15 »
O jei paprašys parodyti kokį dokumentą, kad gyveni/dirbi čia? Nepatartina pro šitą važiuoti, jei nedirbi/negyveni to ženklo galiojimo zonoje.
nuomojuosi buta sitoj zonoj ir viskas, jokiu dokumentu nesiveziuoju :)

Neprisijungęs zawedxi

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #28: 2011 Lapkričio 22, 22:49:55 »

pase kaip zinome antspaudu su adresu nebededa, deklaruotos gyvenamosios pazymos vaziotis neprivalu, o jei kas pries 2vi dienas issinuomojau busta tenais ir viskas. Sito zenklo paskirtis sumazinti judejima gatveje arba kieme, bet kitakart yra ziauriai nelogiska stovet 0.5h ar daugiau kamsty kai gali pravaziuot sutaupydamas laika ir gamta.

Neprisijungęs zawedxi

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #29: 2011 Gruodžio 28, 19:54:41 »
Sveiki gal kas susiduret su tokia situacija ir zino kaip cia issukt ta nesamone?
Atvare neblaivus nepilnametis draugas pas pazystama tas buvo pavarges vezt ta nepilnameti namo ir pasiule pernakvot, o tas pazystamas kai uzmigo neblaivus pasieme raktus ir isvaziavo su jo masina bei padare avarija. Ko pasekoje buvo surasytas protokolas ir nutempta masina, dabar automobilio is aiksteles negrazina, lauk teismo arba rasyk pareiskima apie vagyste. Pinigai uz sugadinta automobili grazinti.
Kaip pasielgt tokiu atveju, kad nutraukt ta parkavimo mokesti bent jau?
Gal kazkas kokiu minciu geru turi?
« Paskutinį kartą keitė: 2011 Gruodžio 29, 02:17:35 sukūrė zawedxi »

Neprisijungęs Aivaras77

• Įrašai: 235
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #30: 2011 Gruodžio 29, 00:28:32 »
Atiduos kai isnagrines byla, niekaip nepagreitinsi. Jei klystu pataisykit.

Neprisijungęs zawedxi

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #31: 2011 Gruodžio 29, 02:29:21 »
Atiduos kai isnagrines byla, niekaip nepagreitinsi. Jei klystu pataisykit.

Jo jie taip ir sako:
- Teismas nuspres, o dabar vyksta tyrimas.
mano akimis ziurint tai automobilio jie negali laikyt ir neatiduot, juolab, kad savininkas absoliuciai svetimas asmuo ir jo auto ne prie ko, nei jis perdave nei jis prase vaziuot. Arba jei jau vyksta kazkoks tyrimas ir jiem reikia kazka is to automobilio tai jie turi ir nusitempt i nemokama aikstele kur atlieka apziura ar kazka, nes dabar LT sruvena uz stovejima. Cia tolygu turto prievartavimui/reketui, neatiduodi savininkui ir dar pinigu reikalauji.

Neprisijungęs Nec

• Įrašai: 1939
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #32: 2011 Gruodžio 29, 08:16:12 »
Nebloga pinigu suma ispes is Jusu ta aikstele  :)

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #33: 2011 Gruodžio 29, 09:26:30 »
Sudeliok faktus, masina buvo paimta be seimininko sutikimo, tai reiskias pavogta ir su ja padarytas nusizengimas. Turi rasyti, kad buvo pavogta, bet jokiu pretenziju masinos savinikas neturi, todel baudziamoji byla negali buti keliama. Jeigu masina nevogta, tai reiskias duota su savininko sutikimu, todel ji negali buti grazinama, kol vyksta tyrimas.

Neprisijungęs zawedxi

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #34: 2011 Gruodžio 29, 10:54:00 »
Nebloga pinigu suma ispes is Jusu ta aikstele  :)

aha nuo 12/25 iki galbut 01/11 jei atiduos auto.

Nutempimas 250-350  + 4.4Lt/para buvau nustebes tokia kaina :O
« Paskutinį kartą keitė: 2011 Gruodžio 30, 03:43:43 sukūrė zawedxi »

Neprisijungęs Bušma

• Įrašai: 409
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #35: 2011 Gruodžio 29, 20:32:38 »
manoji stovejo 19dienu ir prasyk neprases kad atiduotu,ivyko teismas,tai ta pacia diena vaziuok ir pasiimk,anksciau niekaip

Neprisijungęs Leopoldas

• Cosmic Green Metallic
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 3197
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #36: 2011 Gruodžio 29, 22:05:32 »

Neprisijungęs broodas

• Įrašai: 1354
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #37: 2011 Gruodžio 31, 15:22:41 »
Galėtu biški sugriežtint biški, nes dabar netvarka gaunas. Pagavo girtą mašinai areštas visam. Pilotui iki 2 metų kalejimo, va gal tada pradėtu kažkas mastyt ar verta girtam važiuot. O kad draugas pasiemė mašina esmės nekeičia, savavališkai pasiemė - straipsnis už automobilio vagystę kaip nepažystamui žmogui, pats davei - tai pats ir kaltas dėl auto. Draugas yra draugas, o "draugeliam" mašinos duot negalima

Neprisijungęs dizeliuks

• Įrašai: 236
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #38: 2011 Gruodžio 31, 18:59:04 »
yr buve, kad tapacia nakti girto draugelio sukalta bnv prikabines prie Audi isvilkau is aiksteles pateikus auto dokus ir susimokejus uz nuvilkyma, geras dede turbut budejo tanakt, kad leido issivilkt, sake kad tokio lauzo nekam nereik :-]
« Paskutinį kartą keitė: 2011 Gruodžio 31, 19:03:49 sukūrė dizeliuks »

Neprisijungęs zawedxi

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #39: 2011 Gruodžio 31, 21:49:53 »
Galėtu biški sugriežtint biški, nes dabar netvarka gaunas. Pagavo girtą mašinai areštas visam. Pilotui iki 2 metų kalejimo, va gal tada pradėtu kažkas mastyt ar verta girtam važiuot. O kad draugas pasiemė mašina esmės nekeičia, savavališkai pasiemė - straipsnis už automobilio vagystę kaip nepažystamui žmogui, pats davei - tai pats ir kaltas dėl auto. Draugas yra draugas, o "draugeliam" mašinos duot negalima
Rasai lyg butum abstinentas arba girtu nemates. Esu ne 1na mates, prigere ir jam ar 2 ar 20tLt bauda, jam dar reikia ir viskas.
Gyvenime gali patekt pats i tokia situacija ir spjaudysies kai ant geriausio draugelio reikes rasyt pareiskima, per jo girto durnuma.

Neprisijungęs broodas

• Įrašai: 1354
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #40: 2012 Sausio 01, 15:42:45 »
Rasai lyg butum abstinentas arba girtu nemates. Esu ne 1na mates, prigere ir jam dzin ar 2 ar 20tLt bauda, jam dar reikia ir viskas.
Gyvenime gali patekt pats i tokia situacija ir spjaudysies kai ant geriausio draugelio reikes rasyt pareiskima, per jo girto durnuma.
Na tikrai nesu abstitentas... Na pas mane ant pečių galva o ne kažkas kitas.... Na jei pas tave tokie draugeliai tai man nuoširdžiai tavęs gaila  :)

Neprisijungęs zawedxi

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #41: 2012 Sausio 02, 19:28:06 »
Rasai lyg butum abstinentas arba girtu nemates. Esu ne 1na mates, prigere ir jam dzin ar 2 ar 20tLt bauda, jam dar reikia ir viskas.
Na tikrai nesu abstitentas... Na pas mane ant pečių galva o ne kažkas kitas.... Na jei pas tave tokie draugeliai tai man nuoširdžiai tavęs gaila  :)

Gerai, kad pas tave galva, o pas kitu tik siaip, kad lapu neprikristu ypac girtu.
Draugelis tai brolio ir taip pat mano buvusios klasiokes brolis, o masina mano kuri buvo palikta broliui, brolis smigo, o tam truko. Taip isejo kaip isejo GIRTAM JURA IKI KELIU.
Na tik tiek, kad auto jau atpirko. Gerai, kad 1000EUR teikainaves buvau + dar bauda, parkavimai aikstelej. Gera  poKaledine dovana pasidare vaikis is tevu.
Tokia padetis. :V

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #42: 2012 Sausio 03, 01:17:43 »
Na girtas tai girtas, jauciu visi per ta praejo, bet kad imti svetima masina, nesvarbu ar draugas ar gimine ar svogeris-nepateisinama. O jeigu jis butu zmogu uzmuses ir pabeges is ivykio bietos, irgi sakytum sedu uz kita i kalejima, juk draugas. Po tokiu bajeriu labai susimastyciau ar verta toki drauga tureti. Gerai , kad masina 1000eur, o jeigu 5000eur ir dar uz paskola is banko, o jo tevai sakytu, draugas juk, palauk pinigu kol is algos atiduosim.

Neprisijungęs Valentas.S

• Įrašai: 87
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #43: 2012 Sausio 03, 09:40:14 »
pasistatai masinoj "slapuka" ir tikrai ne girtam suieskot kur toksai randas :D ir tikrai ramu nusmigt nesijaudinant kad kas vietoj tavis vazines :)

Neprisijungęs romas

• Įrašai: 1323
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #44: 2012 Sausio 05, 17:50:22 »
nzn kur paklaust, o ir kurt temos nemaunau kad reiketu, tad paklausiu cia...

gryztant is norvegijos uzsirovime ant radaro, surase ceki 6500 kronu bla bla bla... sako susimokesi lietuvoje... tai vat dabar ir klausimas. ar kas esat su tuom susidure? mokejot? o kas butu jei mes jos nemokesime? pareis kazkokie laiskai-anstoliai ar pan. ? aisku su ta masina daugiau i norvegija nebevaziuotume  ff

Neprisijungęs gataz

• Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 16827
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #45: 2012 Sausio 05, 17:57:27 »

gryztant is norvegijos uzsirovime ant radaro, surase ceki 6500 kronu bla bla bla... sako susimokesi lietuvoje... tai vat dabar ir klausimas. ar kas esat su tuom susidure? mokejot? o kas butu jei mes jos nemokesime? pareis kazkokie laiskai-anstoliai ar pan. ? aisku su ta masina daugiau i norvegija nebevaziuotume  ff
http://www.audifanai.com/forum/viewthread.php?forum_id=52&thread_id=23507
Tesla Model 3 SR+ 239kw, '19
Audi V8 206kw, '91

Neprisijungęs zawedxi

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #46: 2012 Sausio 05, 18:01:49 »

~3000Lt :O kiek jus ten virsyjot?
neaisku kaip ju sistema veikia ant nr kabina ar zmogaus, o adreso klause? as manyciau reikia laukt skambucio arba laisko, kitaip galvos sukt neverta, man is UK bauda laisku parejo.
o kai surase bauda dave kazkokius rekvizitus kur susimoket LT?
« Paskutinį kartą keitė: 2012 Sausio 05, 18:50:52 sukūrė zawedxi »

Neprisijungęs romas

• Įrašai: 1323
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #47: 2012 Sausio 05, 18:01:58 »
tai kad ten tik paplepejimai... man atrodo, as galvoju, as manyciau... o kad konkreciai nelabai... mus ne fotikas nufotkino, o mobilis radaras, surase vietoje bauda, tad mums jau nebereik laukt kol ateis bauda y namus  ;)

ant 50 vaziavom 74, israse toki popiergali, nu kad i banka nueit ir susimoket, o ten tik automobilio nr ir gimimo data.  
« Paskutinį kartą keitė: 2012 Sausio 05, 21:38:32 sukūrė romas »

Neprisijungęs lin32

• Įrašai: 1310
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #48: 2012 Sausio 05, 18:29:58 »
nesuk smegenu nemokek kiek mane norgej fotkine niekad neateja . syki atejo uz kelius kad nesusimokejau (nes niekad nemoku autopasu varau)bet atejo ne registruotu laisku tai ir nemokejau jau metai laiko praeja jokiu ziniu daugiau

Neprisijungęs zawedxi

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #49: 2012 Sausio 05, 18:54:03 »
nesuk smegenu nemokek kiek mane norgej fotkine niekad neateja . syki atejo uz kelius kad nesusimokejau (nes niekad nemoku autopasu varau)bet atejo ne registruotu laisku tai ir nemokejau jau metai laiko praeja jokiu ziniu daugiau

ziurek, kad anstoliai neateitu su 2ru registruotu laisku, o kur susimoket reikejo? LT banke? :D