Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: bauda del ket  (Skaityta 19554 kartus)

Neprisijungęs jumpman

• Įrašai: 42
    • Žiūrėti profilį
Re: bauda del ket
« Atsakymas #75: 2014 Gruodžio 11, 17:06:16 »
Man atrodo šitas dalykas galioja jei pvz : tiesiai degtų raudona,o būtų užsidegusi žalia rodyklė į dešinę tada būtinai reiktų sukti į dešinę, negalima laukti žalio,kad tiesiai važiuot..

Neprisijungęs Obščiako Vadovas

• Banned!
  • Įrašai: 7131
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #76: 2014 Gruodžio 11, 17:08:50 »
Man atrodo šitas dalykas galioja jei pvz : tiesiai degtų raudona,o būtų užsidegusi žalia rodyklė į dešinę tada būtinai reiktų sukti į dešinę, negalima laukti žalio,kad tiesiai važiuot..

(z)

Neprisijungęs jumpman

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #77: 2014 Gruodžio 11, 17:20:24 »
(z)
Nu jo pats perskaičiau ir pamačiau ,kad nesąmonę suvėlęs :D ff
168 - Sankryžoje, kurioje eismas reguliuojamas šviesoforu su papildoma sekcija, vairuotojas, važiuojantis eismo juosta, iš kurios sukama, turi važiuoti toliau įjungtos rodyklės nurodyta kryptimi, jeigu sustojęs jis sutrukdytų kitų ta pačia eismo juosta važiuojančių paskui jį transporto priemonių eismui.

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #78: 2014 Gruodžio 11, 17:22:40 »
tai tipo jei tau reikia tiesiai, o dega i desine, tai privalai sukt i desine?

Neprisijungęs jumpman

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #79: 2014 Gruodžio 11, 17:25:05 »
tai tipo jei tau reikia tiesiai, o dega i desine, tai privalai sukt i desine?
Kiek suprantu turi sukti jei už tavęs kažkas stovi ir rodo posūkį į dešinę..

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #80: 2014 Gruodžio 11, 17:28:12 »
:V

Neprisijungęs Vitalis

• Įrašai: 4553
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #81: 2014 Gruodžio 11, 17:29:54 »
Nu jo pats perskaičiau ir pamačiau ,kad nesąmonę suvėlęs :D ff
168 - Sankryžoje, kurioje eismas reguliuojamas šviesoforu su papildoma sekcija, vairuotojas, važiuojantis eismo juosta, iš kurios sukama, turi važiuoti toliau įjungtos rodyklės nurodyta kryptimi, jeigu sustojęs jis sutrukdytų kitų ta pačia eismo juosta važiuojančių paskui jį transporto priemonių eismui.
Kad man atrodo tu pries tai gerai parasei, tik nepamenu as kai tiesiai uzgesta uzsidega raudona, ar niekas neuzsidega ir lieka tik i desne degt :think: Nejau toki buga galejo palikt MOKSLININKAI projektavę sankryza :D Dabar eismas pagrindei desne vyksta, tai jei vienas kuris tiesiai nori nebespeja per zalia prasokt ir sustoja, tai 20 masinu uz jo laukia, nors ir galetu vaziuot, nes dega i desne zalia (H-) , daznai signalina tam kuris stovi ir laukia tiesiai kol uzsidegs, tipo suk i desne ir atlaisvink juosta :think:

Neprisijungęs jankazas

• Įrašai: 2535
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #82: 2014 Gruodžio 11, 17:41:05 »
As skaitydamas suprantu, kad tai galioja tik vaziuojant juosta, kuri skirta sukti i desine arba kaire, t.y. nuotraukoje pavaizduotai juostai negalioja (nes is jos ne tik sukama  (8-) ):

Neprisijungęs Vitalis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #83: 2014 Gruodžio 11, 17:43:24 »
tai jei taip mastyt, kas tada gali sustoti ir trukdyti sukt i desne, jei is juostos sukama tik i desne ir niekur kitur ? ff :think:

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #84: 2014 Gruodžio 11, 17:46:49 »
Kad man atrodo tu pries tai gerai parasei, tik nepamenu as kai tiesiai uzgesta uzsidega raudona, ar niekas neuzsidega ir lieka tik i desne degt :think: Nejau toki buga galejo palikt MOKSLININKAI projektavę sankryza :D Dabar eismas pagrindei desne vyksta, tai jei vienas kuris tiesiai nori nebespeja per zalia prasokt ir sustoja, tai 20 masinu uz jo laukia, nors ir galetu vaziuot, nes dega i desne zalia (H-) , daznai signalina tam kuris stovi ir laukia tiesiai kol uzsidegs, tipo suk i desne ir atlaisvink juosta :think:

Viskas ten ok, neprivalo jis nieko atlaisvinti ir jam , kad gale kas laukia, nes jis kito pasirinkimo tiesiai minant neturi

Neprisijungęs Vitalis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #85: 2014 Gruodžio 11, 17:50:16 »
Viskas ten ok, neprivalo jis nieko atlaisvinti ir jam , kad gale kas laukia, nes jis kito pasirinkimo tiesiai minant neturi

Pasirinkima jis turi : sukt i desne ir atlaisvint :D
Tik kitas klausimas privalo ,ar neprivalo, vat cia kai rase su ta raudona sviesa manau ir bus atsakymas, kad greiciausiai neprivalo,jei raudonas neuzsidega, o rodykle uzgesta (+)

Neprisijungęs slashas

• Įrašai: 8255
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #86: 2014 Gruodžio 11, 17:55:08 »
Panaikinti reiktų tą sekciją tokioje sankryžoje...

Neprisijungęs gataz

• Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 16827
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #87: 2014 Gruodžio 11, 18:28:54 »
Privalo sukt i desine, nesvarbu, kad tiesiai vaziuoja. Vilniuj yra irgi tokia sankryza, tai kazkur jau aiskinosi, kad jei uzsidega sukt tai ir visi privalo sukt.
Tesla Model 3 SR+ 239kw, '19
Audi V8 206kw, '91

Neprisijungęs WIPas

• Įrašai: 1964
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #88: 2014 Gruodžio 11, 18:38:11 »
sustoji isijungi avarini kai uzsidegs zalia tiesiai isvaziuoji :-]

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #89: 2014 Gruodžio 11, 19:18:00 »
Pasirinkima jis turi : sukt i desne ir atlaisvint :D
Tik kitas klausimas privalo ,ar neprivalo, vat cia kai rase su ta raudona sviesa manau ir bus atsakymas, kad greiciausiai neprivalo,jei raudonas neuzsidega, o rodykle uzgesta (+)

Bet čia papildoma tiems, kas suka dešinėn, o tiesiai važiuojant normali sekcija :D Logikos tada nebūtų, nes jei man reikia tiesiai, tai pasukus kur man beapsisukti toje gatvėje? :D Apsisukus jei vėl pataikau ant tokios situacijos, vėl turiu kur nors kitur sukti :D

Neprisijungęs zu

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 5336
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #90: 2014 Gruodžio 11, 19:57:04 »
Vaziavau gal 50 kartu per ta sankryza bet niekad negalvojau kad cia taip sudetinga viskas :O vaziouni i pravaziouni :think:

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #91: 2014 Gruodžio 11, 20:15:35 »
Vaziavau gal 50 kartu per ta sankryza bet niekad negalvojau kad cia taip sudetinga viskas :O vaziouni i pravaziouni :think:

Pritariu :D Mini ir viskas, neteko dar strigti ten ilgesniam laikui. :think:

Neprisijungęs Lucifer

• Įrašai: 4708
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #92: 2014 Gruodžio 11, 20:38:53 »
Bet čia papildoma tiems, kas suka dešinėn, o tiesiai važiuojant normali sekcija :D Logikos tada nebūtų, nes jei man reikia tiesiai, tai pasukus kur man beapsisukti toje gatvėje? :D Apsisukus jei vėl pataikau ant tokios situacijos, vėl turiu kur nors kitur sukti :D
cia nelogiskai sveisoforas pastatytas, nes pagal taisykles uzsidegus papildomai sekcijai turi sukti, kad nelaikyt uz saves masinu, tik tokiu atveju turetu buti ne viena juosta tiesiai vaziuoti, tarkim pirma juosta su papildoma i desine ir tiesiai, antra tiesiai, o trecia i kaire. o dabar sudejo ka turejo, padare nelogiskai ir atsiranda pykciai del to, kas dirbdamas savo darba galva nesinaudojo ;) realiai kadangi tik dvi juostos, tai turetu is antros juostos buti tiesiai ir i kaire su papildoma sekcija degant zaliems kartu, o i desine, kadangi pagrindinis srautas, tai papildoma sekcija, bet juosta tik i desine :think:

• Banned!
    • Žiūrėti profilį

Neprisijungęs Leopoldas

• Cosmic Green Metallic
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 3197
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #94: 2014 Gruodžio 16, 10:55:13 »
o cia instruktoriu tada grybo pripjove?

http://www.delfi.lt/pilietis/naujienos/nufilmavo-vidury-gatves-ivykusias-vairuotojo-ir-instruktoriaus-mustynes.d?id=66674932&com=1&reg=0&s=5&no=40
Tai čia ir taip aišku, kad klounas su kepure pypsino, o ženklų net nematė, dėlto ir įvyko konfliktas. Mane biesina tokie pypsintojai, kurie nesupranta ir nemato ženklų ar šviesaforų. Žodžiu norėjo pamokyt mokytoją, bet gavos...
« Paskutinį kartą keitė: 2014 Gruodžio 16, 10:58:15 sukūrė Leopoldas »

Neprisijungęs Lucifer

• Įrašai: 4708
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #95: 2014 Gruodžio 16, 12:27:57 »
Tai čia ir taip aišku, kad klounas su kepure pypsino, o ženklų net nematė, dėlto ir įvyko konfliktas. Mane biesina tokie pypsintojai, kurie nesupranta ir nemato ženklų ar šviesaforų. Žodžiu norėjo pamokyt mokytoją, bet gavos...
As isvis tokiu pypsintoju nesuprantu, matai kad mokinys stovi, jis gi mokosi, greit pasimeta per tokius skubintojus, ko ji skubint, numirs jei minute palauks... O dar ir stovejo jis teisingoj juostoj. Kaip vienas zmogus pasake: "Ismoko is ciurkos signalint, tai dabar ne stabdi spaudzia, o signala!" :-]

Neprisijungęs virsininkas88

• Įrašai: 2838
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #96: 2014 Gruodžio 16, 16:49:46 »
seniai pastebėjau kad dažnai su reno skarbonkėm būna agresyvūs, vis bando aplenkt, apvažiuot, užlyst.
o galutiniam rezultate vistiek prisiveji prie raudono šviesoforo.

Neprisijungęs Rok4s

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 971
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #97: 2014 Gruodžio 16, 18:38:20 »
seniai pastebėjau kad dažnai su reno skarbonkėm būna agresyvūs, vis bando aplenkt, apvažiuot, užlyst.
o galutiniam rezultate vistiek prisiveji prie raudono šviesoforo.

Tai ir pikti, todel, kad su reno vaziuoja. Iseda i masina ir iskart nuotaika sugenda :D  Arba Reno :D

Neprisijungęs Vitalis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #98: 2014 Gruodžio 17, 10:22:36 »
Tai ir pikti, todel, kad su reno vaziuoja. Iseda i masina ir iskart nuotaika sugenda :D  Arba Reno :D

:D  :D gerai isvesta teorija :D

Neprisijungęs Vitalis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #99: 2014 Gruodžio 17, 17:36:08 »

Siandien suzinojau galutine teisybe apie ta sankryza, pasirodo mano teisybe :smoke: Vairavimo instruktorius , ir regitros instruktorius patvirtino, kad jei uzsidega i desne ir tiesiai uzsidega raudonas, privalai atlaisvint ir sukt i desne, nori to,ar ne, sako neiprate to musu kaimelio vadeliotojai dar prie tokiu naujoviu :D . Sako nesuprantam kodel neuzkyla dar vejai del ten, bet sako nufilmavus ir siuncian i e.policija visus kurie neatlaisvina juostos, pareitu vokeliai jiems i namus uz eismo trukdyma pagal KET (H-)

"164. Sankryžoje, kurioje eismas reguliuojamas šviesoforu su papildoma sekcija, vairuotojas, važiuojantis eismo juosta, iš kurios sukama, turi važiuoti toliau įjungtos rodyklės nurodyta kryptimi, jeigu sustojęs jis sutrukdytų kitų ta pačia eismo juosta važiuojančių paskui jį transporto priemonių eismui."
« Paskutinį kartą keitė: 2014 Gruodžio 17, 17:41:42 sukūrė Vitalis »