Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: bauda del ket  (Skaityta 19587 kartus)

Neprisijungęs Vitalis

• Įrašai: 4553
    • Žiūrėti profilį
Re: bauda del ket
« Atsakymas #75: 2014 Gruodžio 17, 17:36:08 »
Bet čia papildoma tiems, kas suka dešinėn, o tiesiai važiuojant normali sekcija :D Logikos tada nebūtų, nes jei man reikia tiesiai, tai pasukus kur man beapsisukti toje gatvėje? :D Apsisukus jei vėl pataikau ant tokios situacijos, vėl turiu kur nors kitur sukti :D

Siandien suzinojau galutine teisybe apie ta sankryza, pasirodo mano teisybe :smoke: Vairavimo instruktorius , ir regitros instruktorius patvirtino, kad jei uzsidega i desne ir tiesiai uzsidega raudonas, privalai atlaisvint ir sukt i desne, nori to,ar ne, sako neiprate to musu kaimelio vadeliotojai dar prie tokiu naujoviu :D . Sako nesuprantam kodel neuzkyla dar vejai del ten, bet sako nufilmavus ir siuncian i e.policija visus kurie neatlaisvina juostos, pareitu vokeliai jiems i namus uz eismo trukdyma pagal KET (H-)

"164. Sankryžoje, kurioje eismas reguliuojamas šviesoforu su papildoma sekcija, vairuotojas, važiuojantis eismo juosta, iš kurios sukama, turi važiuoti toliau įjungtos rodyklės nurodyta kryptimi, jeigu sustojęs jis sutrukdytų kitų ta pačia eismo juosta važiuojančių paskui jį transporto priemonių eismui."
« Paskutinį kartą keitė: 2014 Gruodžio 17, 17:41:42 sukūrė Vitalis »