Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Barzdaskutes pasirinkimas  (Skaityta 42313 kartus)

Neprisijungęs virsininkas88

• Įrašai: 2838
    • Žiūrėti profilį
Re: Barzdaskutes pasirinkimas
« Atsakymas #25: 2011 Sausio 24, 22:48:12 »
nu as kai kerpuos dazniausiai 6 dydziu, tai jokiu problemu nebuna ;) ir plauku lieka ir viskas patogu :)
pats?

Neprisijungęs A200TQ

• Įrašai: 1504
    • Žiūrėti profilį

Neprisijungęs Wer3w0lf

• Įrašai: 1220
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #27: 2011 Sausio 29, 18:43:31 »
Persikraustik arciau juros :) Man padeda, kai poilsiauju prie juros - oda nesidirgina (nors ir be silto/karsto vandens) :D
Siaip nzn ka patart, kad beveik visishkai nedirgintu - tik karstas rankslostis (ar kaip vadinas...) ir astrus asmenys, bet tingiu tokiu budu :)
Geriau pirkt "krema" skirta vaiko odai spec. parduotuvei :) - nzn kaip vadinas, etikete atsilupo :)
Maziau dirginasi oda, jei skustis su minkstesniu vandeniu :)

http://all-simply.ru/kak-pravilno-britsya.html
« Paskutinį kartą keitė: 2011 Sausio 29, 18:55:49 sukūrė Wer3w0lf »

Neprisijungęs sensejus

• Įrašai: 337
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #28: 2011 Gegužės 05, 14:49:00 »
Man anksčiau būdavo problemu su bėrimais po skutimosi... Visi kremai, losjonai, kvepalai ir kitas š nepadėjo. Ilgai galvojau apie barzdaskutę, bijojau, kad neišmesčiau pinigų, bet galų gale prisiverčiau ir nusipirkau šitą: http://www.varle.lt/product/20061/barzdaskute-braun-370-1/ tai buvo prieš pusantrų metų ir iki dabar jokios priežiūros barzdaskutei. Naudoju Nivea arba Gillete po skutimosi priemones ir dabar visiškai jokių bėrimų ar įsipjovimų. Dabar skutimasis užtrunka ilgiau, bet be skausmų ir baisios kaklo odos. Beje, pirkau šitą barzdaskutę per Avitelos atidarymą tai sumokėjau tik 200lt. Laukit ir jūs kokių akcijų  ?!?

Neprisijungęs baggio_r

• Įrašai: 872
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #29: 2011 Gegužės 05, 14:56:36 »
As turiu naudota tokia http://www.imk.lt/Buitine-technika/Asmens-higienos-iranga/Barzdaskutes-barzdakirpes/Barzdaskute-BRAUN-9595.html Jei domina, parasyk i PM ir papigiaja paleisciau. Veikianti be priekaistu.

Neprisijungęs spydas

• Įrašai: 647
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #30: 2011 Gegužės 05, 16:52:19 »
Mano odai irgi Braun sistema labiau patiko nei Philips.  :D Nujojau kažkada iš eilės porą akumuliatorinių Philipsų 2 peiliukų nepamenu serijos, po 250-300 kainavo, paskui nutariau pabandyt Braun, labai panašų į sensėjaus, tai už panašias babkes Braun mano odai mielesnis   :H

Neprisijungęs Oizo

• Įrašai: 1405
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #31: 2011 Gegužės 05, 17:30:56 »
vyksta akcija maciau, jog atnesi sena barzdaskute ir gauni naujai philips nuolaida 180lt, jei kam aktualu, pasinaudokit

Neprisijungęs sensejus

• Įrašai: 337
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #32: 2011 Gegužės 06, 14:41:17 »
vyksta akcija maciau, jog atnesi sena barzdaskute ir gauni naujai philips nuolaida 180lt, jei kam aktualu, pasinaudokit
Tokios akcijos kur atneši sena ir gauni nuolaida yra sudo malimas :D realiai daugumoje buitines technikos parduotuviu galima gauti nuolaida paprašius. Tereikia pasakyti, kad pvz. kokioj nors parduotuvėj yra pigiau ir gausi nuolaida. Aišku į Topo centrą galit neit, nes ten rinkos lyderis ir nuolaidu nedaro, o daugiau visos parduotuvės daro :) bent Šiauliuose taip :)

Neprisijungęs Ramaskinas

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 2171
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #33: 2011 Birželio 04, 13:57:30 »
Pirk va tokia, kaip mano, su mobiliu telefonu valdoma  :-]
Netycia pastebejau sita privaluma.  :)
http://www.youtube.com/watch?v=rjYtvxIYSZo

Neprisijungęs proline

• Įrašai: 447
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #34: 2011 Birželio 05, 14:26:30 »
naudoju BRAUN 8995, visiskai patenkintas rezultatu  ff

Neprisijungęs ExCeEDeD

• Įrašai: 261
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #35: 2011 Liepos 21, 10:49:26 »
Virtuvinis peilis, muilas ir stalinis veidrodis, nei beria, nei palieka ka, aisku igudziu reik :D

Neprisijungęs Ecka

• Įrašai: 918
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #36: 2012 Gruodžio 29, 14:57:57 »
prikelsiu tema, planuoju pirkt el. (akum) bazdaskute, planuojamas biudzetas 300+ Lt, oda jautri todel bijau, kad neismesciau pinigus i bala, gal kas gales pasidalinti, is savo patirties, i kokius gamintojus- modelius dairytis.

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #37: 2012 Gruodžio 29, 15:22:43 »
Šviežiai šią temą prabridau.
Tikrai rekomenduoju imti Brauną, imti šlapiam skutimui tinkamą. Už 300lt jau išeina.

Neprisijungęs deleted

• Banned!
  • Įrašai: 0
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #38: 2012 Gruodžio 29, 16:18:28 »
Pritariu del Braun. geras pasirinkimas.pats naudoju kelionese 5743. (y)

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 18277
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #39: 2012 Gruodžio 29, 16:44:44 »
o yra kokia nors barzdaskutė su kuria nereikia drožt barzodos daug kartų kad visus plaukus atkeltų greit? naudoju philips hq8250, snukį nuskuta sekundžių reikalas, o va pasmakrę reik drožt, ar čia mano plaukas jau bjaurus ir niekas nepadės? Naudoju pusantrų metų, mokėjau 600+, geriausia skustis ryte, o po dušo man nelabai patinka, kliūna/lipma prie odos išbrinkusios ta skutyklė :)) Nervina kad kartais reikia su skustuvu dar kartą praeiti pasmakrės kaikurias vietas, nes užsiknisu drožt

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #40: 2012 Gruodžio 29, 17:41:22 »
Turiu labai panašų philipsą kaip Domo. Naudoju jau tris metus. Baterija laiko ~3mėnesius, jei skutuosi kasdien. SKuta švariai. Kas man patinka, kad reikia retai krauti. O kas dėl odos jautrumo, tai prie kiekvienos barzdaskutės turi priprasti snukis. Joks ne stebuklas, jei silpnai pabers pirmus penkis kartus. Aš po skutimo net nenaudoju jokių balzamukų ar pan, kaip kiti tepasi. Papurškių kvepalų ir ramuma.

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #41: 2012 Gruodžio 29, 17:55:54 »
po dušo man nelabai patinka, kliūna/lipma prie odos išbrinkusios ta skutyklė
va tam labai gerai sueina barzdaskutes kurios tinka ir vandeny dirbti. Drebi putu ant veido ir puikiai, nuostabiai slysta barzdaskute ;)
Su kaklo apacia cia manau pas visus tokios problemos, nes lieka keli plaukai, kuriu nepaima vienas apart peilis ar kirpimo masinele (kad ir ta kur buna prie barzdaskutes)

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
  • Įrašai: 7657
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #42: 2012 Gruodžio 29, 18:11:03 »
su trimeriu skutuos,niekad svariai nepalieku

Neprisijungęs BLEIDAS

• Įrašai: 113
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #43: 2012 Gruodžio 29, 18:13:44 »
Su Philips barzdaskute skutaus gal 10 metu, veikia idealiai iki siol. Bet manoji buvo 2 peiliuku, tai nesenai nusprendziau atsinaujinti ir isbandyti 3 peiliuku. Pries pora menesiu isigijau Philips PT 730, tai kaip jau kiti minejo, snuki nuskuta per keles sekundes, o kakla droziu puse valandos, kad butu idealiai, nes palieka tokiu pavieniu plaukeliu. Bet po tokio drozimo isberia iskart. Lygiai toks pat efektas budavo su dvieju peiliuku senaja barzdaskute. Dabar gailiuosi, kad Braun'o nepirkau, jauciu, butu geriau buve :think:

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 18277
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #44: 2012 Gruodžio 29, 18:22:11 »
mane tai berdavo nuo skustuvo, nuo barzdaskutės nebe; nebent kaip bleidas 5 minutes varau per tą pačią vietą, tada beria, gal ne taip kaip nuo skustuvo, bet irgi. Kažkokiu būdu reikia susišiaušti bardzdos pasmakrės plaukus :) variantas po vandeniu neblogas, nežinau su maniške ar galima taip, parašyta kad vandens nebijo bet į dušą negalima - tai keista.

Neprisijungęs virsininkas88

• Įrašai: 2838
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #45: 2012 Gruodžio 29, 19:18:30 »
O kas dėl odos jautrumo, tai prie kiekvienos barzdaskutės turi priprasti snukis. Joks ne stebuklas, jei silpnai pabers pirmus penkis kartus.
tikrai taip. mano galvos oda greitai priprato.

Neprisijungęs edgaras1989

• Įrašai: 1906
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #46: 2012 Gruodžio 30, 13:30:41 »
naudoju braun 180 series 1 apie 3 metus, esu labai patenkintas. Baigesi visi berimai, jokiu losionu nebenaudoju ir nuskuta svariai. Pliusas ir tai, kad labai gerai laiko akumas

Neprisijungęs EdvardasS

• Įrašai: 5
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #47: 2014 Balandžio 08, 00:34:51 »
Gal galite patarti kuri is siu yra geresnis ? BRAUN 190S-1 Skutimosi mašinėlė ar Barzdaskutė PHILIPS HQ6946/16, rimtai nezinau kuri pirkti :?

Neprisijungęs edgaras1989

• Įrašai: 1906
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #48: 2014 Balandžio 08, 06:59:11 »
cia priklauso nuo barzdos plauku, man tarkim tiko braun tokio tipo kaip tu parodes ( nors dabar turbut imciau su dvigubu tinkleliu) nes tarkim philips man pesa plaukus, neskuta :V

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #49: 2014 Balandžio 08, 12:17:13 »
Manau Braun (y) o jei dar kartais rastum, kuri nebijo vandens - iš vis pasaka ;)