Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Barzdaskutes pasirinkimas  (Skaityta 42337 kartus)

Neprisijungęs kentacmis

• Įrašai: 31
    • Žiūrėti profilį
Re: Barzdaskutes pasirinkimas
« Atsakymas #75: 2015 Birželio 05, 14:53:19 »
aš tikrai nematau tikslo tęst diskusiją apie tai ar aš jautrus, ar jūs čia kažkokie ypatingi, kad jus vis bando kažkas apgaut ir įkišt kažką. jei man būtų neįdomi tema, aš joje nediskutuočiau. bet tema man labai įdomi, tikiu, kad ne visi forumo nariai skutasi barzdaskutėm, todėl nematau nieko blogo diskutuot kaip sakai apie alternatyvas :)
kas liečia šerloką - jokia čia paslaptis, jei mano išsakyti akivaizdūs argumentai dėl komercinės pusės tau nėra pakankami, gali gi pasiguglint, kaip supratau tą daryti moki:
Gillette had unparalleled financial success with their safety razors until the 1960’s, when competitors began implementing better blade technology (stainless steel).  Also around this time, plastic, disposable single blade cartridge razors were introduced.  Having lost the market advantage on DE blade sales, Gillette entered the disposable cartridge razor market, with a patented twin bladed cartridge, and regained financial success.
ir ironijos nereikia, visi mes jos turim.