Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Automobiliu varymas is vokietijos i lietuva  (Skaityta 7616 kartus)

Neprisijungęs Audi110kw

• Įrašai: 2367
    • Žiūrėti profilį
Automobiliu varymas is vokietijos i lietuva
« Topic Start: 2010 Rugsėjo 09, 17:19:09 »
Sveiki, turiu daug laisvo laiko, ir galvoju ar apsimoka is vokietijos i lietuva po viena masina parvaryti ? ar yra kokie mokesciai ? ar reikia kokiu dokumentu papildomu ? gal kas galetu papasakoti arba duoti koki linka pasiskaityti ? parekomenduokit kokiu masinu pirkimo web'u dekui!  :)

Neprisijungęs ::: Marius :::

• Aš ne pikta menantis - aš pikta užsirašantis.
  • Įrašai: 4449
    • Žiūrėti profilį
"Romas" sakyciau is vokietijos masinas perka. Uz aciu nelabai manau pasakos, visgi dar vienas konkurentas jam - ne i nauda. Nebent griebk buteli tiesos eliksyro ir vaziuok ant kiemo pas ji :D

Neprisijungęs Audi110kw

• Žiūrėti profilį
"Romas" sakyciau is vokietijos masinas perka. Uz aciu nelabai manau pasakos, visgi dar vienas konkurentas jam - ne i nauda. Nebent griebk buteli tiesos eliksyro ir vaziuok ant kiemo pas ji :D
na gal kuris bus kur papasakoks bent kazkiek  ;)

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
Pats pagalvok, 10-15 metu dirbi, ieskai aiksteliu, konkuruoji su kitais ir dabar paduos tau tiesiai ant lekstutes adresus, manau ir pats pasijuoktum is tokio pasiulymo. Vokietija jau nera ta salis kaip anksciau, dauguma pirkeju metesi i kitas salis, nes neistengia nupirkti nieko tinkamo musu rinkai. Del mokesciu, jeigu vesi savo chodu ir forminsi ant saves, tai parduosi max 3 automobilius, paskui visa pelna ir dar daugiau sumokesi mokesciu, jei varyti ant firmos, reikia jau ne viena automobili pirkti, arba labai brangiai kainuos transportavimas.

Neprisijungęs Andrejka

• Įrašai: 1419
    • Žiūrėti profilį
Kad toj vokietijos jau nebeapsimoka, o veža iš italijos pagrinde, jeigu turi pinigų ant pilno tralo tai tada laba apsimoka :)

Neprisijungęs Audi110kw

• Žiūrėti profilį
neturiu as pinigu ant tralo, noreciau ziuret i aptrankytas masinas tada perdazai kur reikia ir stumi  :)

• Žiūrėti profilį
tai tau tik del mokesciu issiaiskinti, o visa kita - kaip ir jau aisku, paziuresi, pamatuosi - ir zinosi :)

Arba zinoma gali ne savu chodu varyti, o issipirkti vieta ant tralo, ir parveztu, tau teliktu ja cia atkalti :)

Neprisijungęs Audi110kw

• Žiūrėti profilį
tai tau tik del mokesciu issiaiskinti, o visa kita - kaip ir jau aisku, paziuresi, pamatuosi - ir zinosi :)

Arba zinoma gali ne savu chodu varyti, o issipirkti vieta ant tralo, ir parveztu, tau teliktu ja cia atkalti :)
tai kad as manau geriau paziurejes tureciau galimybe nemokamai nusigauti i vokietija tada beliktu tik parvaziuti su ta masina, manau daugiau apsimoketu nei pirktis trale vieta.

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Tai paskaiciuok kiek turi kainuoti masina, kad atsipirktu tavo kelione i Vokietija ir atgal, ten pragyvenimas, nes per viena diena tikrai nenupirksi, nuoma, maistas,(mergos lenkijos pakelese). Jeigu turi salygas ir nora tai stebek interneta, vaziuok i turgu ir rasi cia vietoje ir maziau problemu ir mokesciai nekankins. Papildysi darnias perekupu gretas.

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
Visus mokesčius paprasčiausiai galima apeiti... ;)

Neprisijungęs Audi110kw

• Žiūrėti profilį
Tai paskaiciuok kiek turi kainuoti masina, kad atsipirktu tavo kelione i Vokietija ir atgal, ten pragyvenimas, nes per viena diena tikrai nenupirksi, nuoma, maistas,(mergos lenkijos pakelese). Jeigu turi salygas ir nora tai stebek interneta, vaziuok i turgu ir rasi cia vietoje ir maziau problemu ir mokesciai nekankins. Papildysi darnias perekupu gretas.
as ne sau tenoriu o pradziai pabandyt paimti tokia masina kad ji jei kas paliktu tevui jei neimtu niekas ant pirkimo. na manau kad rasciau ir kur pragyvent ta laika. tik vat kaip su mokesciais yra.

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Vaziuok ir pirk drasiai, svarbu , kad perkama masina nebutu pvm, tipo firmos, tada gryzus pirkejas tures sumoketi pvm, o taip nuo pirmos masinos nieko nemokesi, aisku parduodant neparodyk didesnes kainos negu pirkai.

Neprisijungęs Brutas

• Įrašai: 8627
    • Žiūrėti profilį
garnatuoju kad Romui pa*abat kiek konkurentu dar atsiras :D nera tiap, kad atsisedau viena diena, pagalvojau kad tuiru liako ir vezu :) uoj nera.....

Neprisijungęs Dariuxxxassss

• Lietuvių kalbos darkytojas
  • Klubo garbės narys
  • *
  • Įrašai: 3773
    • Žiūrėti profilį
kad butu viskas taip paprasta tai jau senai buciau tuo uzsiemes :D

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
  • Įrašai: 7657
    • Žiūrėti profilį
o kas ten sunkaus  ? mes su draugeliu buvom nuvare is lempos,pries tai mobile.de pasedejom,viesbuti radom uz 15 eur berods,lietuviai savininkai,atkasiau ruseli kur masinom uzsiimineja,padare vito mersa uz lb gera kaina,suforminom ir isvarem...

Neprisijungęs CTRL

• Įrašai: 533
    • Žiūrėti profilį
Aš savo pats parsivariau is Vokietijos, prie auto kainos reikia prideti vokiskus tranzitinius numerius ir civilini draudima 3 dienom ~100 Eur + kuras ~100 Eur. Bet tai didele rizika sava eiga varytis, nes jei kas suges, tai jau tada liks tik kviestis draugus iš Lietuvos, kad partemptu, o jei suges taip, kad tempti negalesi, tai dar brangiau kainuos, nes reikes traliuka samdyti ~400 Eur.

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
Numerius 90proc atvejų parūpina mašinos pardavėjas ;)

• Žiūrėti profilį
tikrai negalima paneigti, neapsimokes. Reikia sekmes, sugebejimu, rysiu, dzenguliu... kuo daugiau kiekvieno ju turi - tuo geresni sansai uzdirbti :)
Buvau prancuzijoj irgi uz labai gera kaina rades a3 8P, tikrai jau galvojau lekti, nes navaras aiskiai nusimate. bet, pritruko ... :)

Neprisijungęs Audi110kw

• Žiūrėti profilį
tikrai negalima paneigti, neapsimokes. Reikia sekmes, sugebejimu, rysiu, dzenguliu... kuo daugiau kiekvieno ju turi - tuo geresni sansai uzdirbti :)
Buvau prancuzijoj irgi uz labai gera kaina rades a3 8P, tikrai jau galvojau lekti, nes navaras aiskiai nusimate. bet, pritruko ... :)
tai gal tau kelione kainuotu i viena gala ? ar kodel neapsimoketu ? vien per neta paziurejus ten kainos yra tikrai mazesnes, kiek ten euru tiek lt litu...

Neprisijungęs Aivaras77

• Įrašai: 235
    • Žiūrėti profilį
Patariu pradziai bent is cia papirkinet ir pigiu variantu tikrai galima rast aikstelese/internete

Neprisijungęs ExCeEDeD

• Įrašai: 261
    • Žiūrėti profilį
Taip jum atrodo kad toj Vokietijoje visi rankas iskete laukia kol lietuvis atvaziuos ir nupirks is ju masinyte :) jei niekad nebuves nieko nepirkes, ir tuo labiau del 1 masinos, net negalvok vaziuoti, nes ten ir zinant aikstele jau ne kazka berasi, verciau palauk is parvezamu ir buk pirmas ir nusipirk, jei nagingas tai da ir pabruzyta nusipirk,  pasitvarkyk ir persiparduosi ir mano nuomone labiau tau apsimokes. O jei turi pinigeliu tai surizikuok, kaip sakant verciau karta pats atsikasi tuos duonuos ir zinosi mazdaug kaip kas nei per forumus. Tik buk akilas su brifais ir raktais jei jau bandysi.

Neprisijungęs romas

• Įrašai: 1323
    • Žiūrėti profilį
 :) nera tikrai taip paprasta kaip atrodo. nuvaziavau,nupirkau,parvariau, ispiderasinau ir jau stuka kita pliuse esi  :)
pradziai patarciau vaziuot su kazkuo kuris jau ta darba dirba, kad parodytu kas kaip vyksta. nes jei to neesi dares,  ir galvoji vienas pats ten vaziuot, isdulkints turkai per visus galus tave ir labai greita  ;) ir gint 1 masina tikrai neapsimokes tau... paprasciausiai nebe tie laikai, kad praded tuom uzsiimt butent is vokietijos. mes vaziuojam jau 10m gal daugiau, tai viskas kitaip, pazintys ir t.t...
geriau kaune tarp tralu trinkis, ten beveik kasdien galima surast su 100-200e  uzdarbiu...
arba pvz. turiu dabar MB V230 (vito) 99m. dyzeli nusipirkes pirikupas ja is manes +-500e uzdirbs lengva ranka... tai kokio bybio ten vaziuot?  :) o kas del konkurentu tai ju ten Vokietijoje  simtais yra...
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Rugsėjo 10, 17:24:13 sukūrė romas »

Neprisijungęs S_carkys

• Įrašai: 432
    • Žiūrėti profilį
romai pasizwalgyk b6 audine 1.8tq arba be q gali but be kozos bet tamsiu salonu ir juoda sedanas :D

Neprisijungęs Audi110kw

• Žiūrėti profilį
Gal neitema bet mane domina masinos issirinkimas is turgaus arba is kokio skelbimo.Ka galima patikrinti paciam (be kompo) i ka reikia atkreipti demesi.Labiau domintu dizelines auto.Manau kad dauguma turi ka papasakoti
jo ne i tema  :) tad susikurk savo  ?!?

Neprisijungęs Jurka4

• Įrašai: 747
    • Žiūrėti profilį
Gal neitema bet mane domina masinos issirinkimas is turgaus arba is kokio skelbimo.Ka galima patikrinti paciam (be kompo) i ka reikia atkreipti demesi.Labiau domintu dizelines auto.Manau kad dauguma turi ka papasakoti
jo ne i tema  :) tad susikurk savo  ?!?
sorry  :)