Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Automobiliu pardavimas ir kokie mokesciai uz tai  (Skaityta 11452 kartus)

Neprisijungęs rimvak

• Įrašai: 172
    • Žiūrėti profilį
Sveiki!

Noriu paklausti, kurie tikrai zino kaip kas su tais auto pardavimais. Siemet pardaviau viena auto ir dar siais paciais metais noriu parduoti antraji, bet kaip ten yra su tais mokesciais? Regitroje niekas normaliai nepaaiskina, sako jog reikes vistiek moketi mokescius valstybei, jeigu parduosiu daugiau nei viena auto per metus. Tai kas esat susidures ir gal ka nors placiau galetumete papasakoti kaip apeiti sia taisykle ir parduoti antraji auto be jokiu mokesciu?

Dekui

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
Jeigu pardavimo kaina parasysi ne didesne negu mokejai, jokiu mokesciu nebus.

Neprisijungęs rimvak

• Įrašai: 172
    • Žiūrėti profilį
Tai ir ner skirtumo tada kiek auto parduosi per metus? Tarkim 4, 5, 6 ar visas 10, bele kad tik kaina mazesne butu visu pardavimo negu pirkimo? Tarkim pirkta uz 10 tukst, o rasai 1 tukst?

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
Tai ir ner skirtumo tada kiek auto parduosi per metus? Tarkim 4, 5, 6 ar visas 10, bele kad tik kaina mazesne butu visu pardavimo negu pirkimo? Tarkim pirkta uz 10 tukst, o rasai 1 tukst?

Nerodai pelno, tai nors iš 100 tu jų parduok. Aišku, mokesčiams gali kilti klausimų, bet nieko...

Neprisijungęs viršininkas1488

• Įrašai: 10
    • Žiūrėti profilį
kas tau norės rašyt kad perka už 1000lt? paskui kai pirkėjas norės parduot jau turės a8 parduot sutartyje už 800 ane?

Neprisijungęs Wer3w0lf

• Įrašai: 1220
    • Žiūrėti profilį
kai perku/parduodu rashau visada 100lt  ;)

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
  • Įrašai: 13709
    • Žiūrėti profilį
o tai tipo senaties termino ar kaip ten jis vadinasi nėra ? jei pvz po 5 metų parduosiu ant 10klt. brangiau, ką man vistiek reiks mokėt mokesčius ?

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
o tai tipo senaties termino ar kaip ten jis vadinasi nėra ? jei pvz po 5 metų parduosiu ant 10klt. brangiau, ką man vistiek reiks mokėt mokesčius ?

3 metai, jau gali parduoti brangiau, bet vel yra kazkokios ribos, nes parasysi triguba kaina ir uzsideklaruosi nemaza sumele ,,oriniu" pinigu.Bet ir vel , virs 10K litu sanderiai automatiskai perduodami mokesciams, kaip reaguos pirkejas, kuris taip pat nuo savo saskaitos nusirasys didesni kieki pinigu, kad ir netikru.

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
Bet ir vel , virs 10K litu sanderiai automatiskai perduodami mokesciams
virš 50K litų  ;)

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Bet ir vel , virs 10K litu sanderiai automatiskai perduodami mokesciams
virš 50K litų  ;)

Idomu nuo kada pakele, paskutintu metu neteko bendrauti su buhalterija, neuzfiksavau kazkaip.

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
nžn nuo kada, bet tai tikslinausi banke 2 sav. atgal. beje Lenkijoje tai yra nuo 15K eur

Neprisijungęs Marijus

• Įrašai: 1864
    • Žiūrėti profilį
o tai kaip pvz pardavineja tie musu masinu prekeiviai ? juk i minusa tai neina  :-]

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
o tai kaip pvz pardavineja tie musu masinu prekeiviai ? juk i minusa tai neina  :-]

Tu ju paklausk, visas masinas parduoda i minusa, bet visi namus pasistate ir atostogauja uzsienyje 4 kartus i metus  :-]

Neprisijungęs Marijus

• Įrašai: 1864
    • Žiūrėti profilį
taip iseitu jog liepia visiem rasyt zymiai mazesne suma, abejoju ar visi sutinka  (!?) cia man kazkaip galai nesueina su tuo 'navaru'

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
taip iseitu jog liepia visiem rasyt zymiai mazesne suma, abejoju ar visi sutinka  (!?) cia man kazkaip galai nesueina su tuo 'navaru'

4 asmenu seima, vyras su zmona gauna minimumus , bet abudu turi po automobili, gyvena nuosavame name ir dar be skolu susimoka mokescius. Ir aisku tu pats supranti kodel jiems uztenka pinigu.
Visi puikiai zino, kad musu valstybeje jeigu saziningai mokesi visus mokescius-bankrotas garantuotas.

Neprisijungęs Savas

• Įrašai: 257
    • Žiūrėti profilį
nenoriu kurt naujos temos dat ce paklausiu,parduodant masina uztenka vietoj susirasyti pirkimo pardavimo sutarti ir viskas?ar reikia vaziuoti butinai i regitra?

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
nenoriu kurt naujos temos dat ce paklausiu,parduodant masina uztenka vietoj susirasyti pirkimo pardavimo sutarti ir viskas?ar reikia vaziuoti butinai i regitra?

Jeigu Lietuvoje registruota uztenka tik surasyti pirkimo-pardavimo sutarti dviem egzemplioriais ir butinai nurasyti duomenys nuo dokumento, o ne nuo kokio rastelio ir irasyti tikslia data ir VALANDA. Paskui su sutartim pardavejas nuvaziuoja i regitra uzdeklaruoja pardavima, tik tada pirkejas su kita sutartim vaziuoja prisiregistruoti.Automobilis nereikalingas regitroje.

Neprisijungęs Savas

• Įrašai: 257
    • Žiūrėti profilį

Jeigu Lietuvoje registruota uztenka tik surasyti pirkimo-pardavimo sutarti dviem egzemplioriais ir butinai nurasyti duomenys nuo dokumento, o ne nuo kokio rastelio ir irasyti tikslia data ir VALANDA. Paskui su sutartim pardavejas nuvaziuoja i regitra uzdeklaruoja pardavima, tik tada pirkejas su kita sutartim vaziuoja prisiregistruoti.Automobilis nereikalingas regitroje.

o pirkejui atiduoti technikines ir registracijos dokumentus? ar tik technikine o registracijos dokumenta vestis i regitra?

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį

o pirkejui atiduoti technikines ir registracijos dokumentus? ar tik technikine o registracijos dokumenta vestis i regitra?

Atiduodi viska, del to ir rasiau, kad butina parasyti tikslia valanda, nes nuo pasirasymo laiko pirkejas pilnai atsako uz ivykius  ivykusius po pasirasymo. I regitra nesiesi tik pardavimo sutarti ir asmens dokumentus, aisku tai gali padaryti tik autmobilio savininkas. Kazkas is Vilnieciu rase, kad pas juos reikia parasyti trys sutartis, nes regitra ten nesviecia sutarciu. Kituose miestuose uztenka dvieju, regitra tik atsisviecia kopija, o originala pasilieki sau, prireiks kai deklaruosi pajamas.

Neprisijungęs rinve

• Įrašai: 31
    • Žiūrėti profilį
o perkant ar yra kokia suma nuo kurios turetum pranesti mokesciams, kad isigijai auto

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
Tai jie ir taip sužino, kadangi regitra perduoda visus duomenis į mokesčius.

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį

Neteisus. Regitra tik perduoda kaip pardavimo fakta, bet mokesciai sumu negauna, nebent butu individuali uzklausa. Del sios priezasties ir reikia deklaruojant kas metai pajamas, vezti jiems rodyti pirkimo -pardavimo sutarti.

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį

Neteisus. Regitra tik perduoda kaip pardavimo fakta, bet mokesciai sumu negauna, nebent butu individuali uzklausa. Del sios priezasties ir reikia deklaruojant kas metai pajamas, vezti jiems rodyti pirkimo -pardavimo sutarti.

Tai jie nepamato automatiškai? O jei aš nedeklaruoju tų pardavimų, kas tada?

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
O kaip tada, jei aš nusipirkau auto savo vardu kitoje ES valstybėje, prisiregistravau ją ten ant savęs ir išsiėmiau tos valstybės numerius. vėliau parvažiavau į Lietuvą ir persiregistravau su lietuviškais numeriais ant savęs ?

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
O vis tik yra muitas perkant auto is Rusijos ar ne ? Zino kas nors tiksliai ?