Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Automobilio pirkimas,patikrinimas savarankiskai  (Skaityta 4482 kartus)

Neprisijungęs Dariuxxxassss

• Lietuvių kalbos darkytojas
  • Klubo garbės narys
  • *
  • Įrašai: 3773
    • Žiūrėti profilį
na mano masios pirktos kurios atvaziuoja iki tam sutartos vietos ir jinai jau buna darbineja tempoeraturoja su mano ant asvalto nelabai padraskysi nes Q nors jai kas sugebetu ja uzsukti visai pasiziureciau o kad leiciau kad kitas spaustu iki dugno tai prasau man negaila nes zinau kad motoras atlaikys na jus ziurit vienaip i sita reikala as ziuriu kitaip ir nieko cia nepadarysi ira kaip ira

Brutai tai tu jai saziningas pardavejas esi tai pirkejui pasakai kad va vakar parsivariau kokios bedos gali buti nzn taip ir sakai gal tikrai nepatikesiu kad taip pasakytum pirkejui nebent pazystamui gal ir sakytum tiesa

Neprisijungęs Audi110kw

• Įrašai: 2367
    • Žiūrėti profilį
na mano masios pirktos kurios atvaziuoja iki tam sutartos vietos ir jinai jau buna darbineja tempoeraturoja su mano ant asvalto nelabai padraskysi nes Q nors jai kas sugebetu ja uzsukti visai pasiziureciau o kad leiciau kad kitas spaustu iki dugno tai prasau man negaila nes zinau kad motoras atlaikys na jus ziurit vienaip i sita reikala as ziuriu kitaip ir nieko cia nepadarysi ira kaip ira

Brutai tai tu jai saziningas pardavejas esi tai pirkejui pasakai kad va vakar parsivariau kokios bedos gali buti nzn taip ir sakai gal tikrai nepatikesiu kad taip pasakytum pirkejui nebent pazystamui gal ir sakytum tiesa
nevisi tokie tera kad nujoja masina ir parduoda  :) vat tavo speju bus nujota kai sumanysi parduoti  ;)

• Klubo garbės narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
as kalbu neapie saltos masinos gazavima gazuojama silta masina o jai tu bijai kad as ja gazuoju ir ziuriu kaip inai trauke ir kaip renka greiti taiu hebra atsiprasau tada kaip man suzinoti kad motoras dar geras jus man tai pasakykit o kad varyti i serviza ir matuoti kompresija tai ja labai lengva sukelti ira  ;) sita dalyka s zinau gerai kaip galima pamatuojant sukelti kompresija kad butu geresne as su savo masina kaip vazinejiu tai manau mazai tokiu ira as su savo kol nepakeiciau skidelio tai nzn delko bet apsukos lengdavosi net virs 7k daba kai kitas skidelis tai kaskur ties 6.5k ribotuvas sudirba ir as savo masinai lauziu redlaina labai daznai o ziema tai kaime isvis rodykle apsuku nekrenta zemiau 5k

Nu jo, stipriai tu čia :D :D :D :D :D

nu ka as galiu padaryti kad as taip vazinejiu juk daukas bvo ziema 2010 slalomas siauliose ir manau daukas mate kaip as vaziavau su C4 avantas raudonas :D

• Klubo garbės narys
  • *
    • Žiūrėti profilį

nevisi tokie tera kad nujoja masina ir parduoda  :) vat tavo speju bus nujota kai sumanysi parduoti  ;)

vat sitoj vietoja klysti nes kai inai man jau nebetrauks bus motoras ant kapitalinio ir toliau as suja vaziuojiu man kainuos tik detales nes visa kita patas savom rankom pasidarysiu tai kam man ja parduoti jai as jia pilnai esu sutvarkes dabar neuzilgo varysiu tehnikine ir zinau kad prais savo hodu ko man daugiau noreti zmona laikosi teises paliksiu jai ja vazineti sau gal kita nusipirksiu ir viskas o man ja parduoti dabar uz kapeikas tikrai neapsimoka

Neprisijungęs Audi110kw

• Įrašai: 2367
    • Žiūrėti profilį

vat sitoj vietoja klysti nes kai inai man jau nebetrauks bus motoras ant kapitalinio ir toliau as suja vaziuojiu man kainuos tik detales nes visa kita patas savom rankom pasidarysiu tai kam man ja parduoti jai as jia pilnai esu sutvarkes dabar neuzilgo varysiu tehnikine ir zinau kad prais savo hodu ko man daugiau noreti zmona laikosi teises paliksiu jai ja vazineti sau gal kita nusipirksiu ir viskas o man ja parduoti dabar uz kapeikas tikrai neapsimoka
gerai kad tu vienas toks pavyzdingas o kiti tai ne tepalo nekeicia greiciausiai kai jau pradeda kalti variklis varo i turgu  :-] noreciau pamatyti kaip tu visada ant red line vazineji. po miesta ir panasiai... tikriausiai 2 begiu uztenka ?

• Klubo garbės narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
na no sviesaforu tai pirma saiba 7 is 10 startu buna redlainas nai ira ir tokiu kuriem i masina visiskai dzin svarbu kad vaziuoja ir gerai

na o pas mane kaime tai jai vaziuojiu iki darbo tai max ijiungiu ketvirta saiba puse kelio praktiskai gaunasi antra saiba :D

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
as kalbu neapie saltos masinos gazavima gazuojama silta masina o jai tu bijai kad as ja gazuoju ir ziuriu kaip inai trauke ir kaip renka greiti taiu hebra atsiprasau tada kaip man suzinoti kad motoras dar geras jus man tai pasakykit o kad varyti i serviza ir matuoti kompresija tai ja labai lengva sukelti ira  ;) sita dalyka s zinau gerai kaip galima pamatuojant sukelti kompresija kad butu geresne as su savo masina kaip vazinejiu tai manau mazai tokiu ira as su savo kol nepakeiciau skidelio tai nzn delko bet apsukos lengdavosi net virs 7k daba kai kitas skidelis tai kaskur ties 6.5k ribotuvas sudirba ir as savo masinai lauziu redlaina labai daznai o ziema tai kaime isvis rodykle apsuku nekrenta zemiau 5k

Nu jo, stipriai tu čia :D :D :D :D :D

nu ka as galiu padaryti kad as taip vazinejiu juk daukas bvo ziema 2010 slalomas siauliose ir manau daukas mate kaip as vaziavau su C4 avantas raudonas :D

No jo, matėm, po to daug kas klausinėjo, kas ten toks protingas...

Neprisijungęs egis

• Įrašai: 4012
    • Žiūrėti profilį
kiekvienas moka bandyt savaip :D kiekvieno asmeninis reikalas kaip bandyt, bet jei as pardavineciau masina ir atejes pradetu pist redlainais ir rankiniais, tai moment israsyciau siuntima pas odontologa. aisku jei pirma pasakytu kad perku ir pinigus duotu tada situacija keiciasi. atsimenu majamy pardavinejom WRX STI , pavasaris, vanduo ir ledas, atejo Zbignewas is kaimynines salies, sako noriu pabandyt, pirma sakau pinigus man i makentosa idedi uz masina ir bandai... akurat, po 35 sekundziu test draivo zbignevas ipiso i trosus kampe :D taip nusipirko brangiai subarika DAUZTA :D

Neprisijungęs judas1256

• Įrašai: 691
    • Žiūrėti profilį
na no sviesaforu tai pirma saiba 7 is 10 startu buna redlainas nai ira ir tokiu kuriem i masina visiskai dzin svarbu kad vaziuoja ir gerai

na o pas mane kaime tai jai vaziuojiu iki darbo tai max ijiungiu ketvirta saiba puse kelio praktiskai gaunasi antra saiba :D
pirk multitronic nereiks, pavaru junginet, o jei ir sugestu kas, tai ir susitvarkysi, juk tik dalys tekainuos. toks jausmas kad droziasi tik variklis, nuo draskymo, vaziuokle ir pagalves nejaucia to. turbut nesi geru daliu pirkes, kad nei trupucio netausoji. kai reikes masina tvarkyt, nors lempute pakeis. audi centre apsiprekink, kad butu masina kaip is gamyklos isriedejus....

atsiprasau uz s nederkim temos, istikruju idomu, kaip eiliniam zmogui kuo maziau apsip.st, perkant masina. o Dariuxxxassss galim skirt nauja kokia.

Neprisijungęs Brutas

• Įrašai: 8627
    • Žiūrėti profilį
as manau kad paprasciausias budas aisku nedraskant o normaliu rezimu, kuo daugiau su ja pasivazinet jei pardavejas leidiza :) ne tik ten 100metru pazuret kaip vaziuoklem bet islekt i trasa, spustelt, pakaititn vietoj varikli t.t ir ziuret, kokia reakcija bus... prades myst kurnors kas, ar kais t,.t.t.t. tiesiog pagal situacija :)

Neprisijungęs Linetas

• Įrašai: 153
    • Žiūrėti profilį
iskart gali prigaut pardaveja net nereikia draskyt. ziurejau a6 c5 2.5 turgui, normaliai pralekiau truputi, sustojau, palikau uzkurta, ziurineju aplinkui,o pardavejas p*st uzgesina, as wel eidamas pro dureles vairuotojo uzkuriu, ziurineju, jis wel uzgesina. nu tai viskas aisku su tokia masina ;) bijo ,kad temp pakils :D

Neprisijungęs judas1256

• Įrašai: 691
    • Žiūrėti profilį
arba, kaip dazniausiai bake salerkos nulis

Neprisijungęs offroad

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 6902
    • Žiūrėti profilį
Lineto atveju tikriausia del kitu priezasciu :D

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
Man tai juokas ima is tokiu pirkeju, vos ne ekspertizes daro, kompresija matuoja ir dar visokias nesamones  (!?) ir kaip taisykle is didelio rinkimosi suda nusiperka.Jeigu tu automobilyje nesupranti nei bu nei me, tai ir servisas nepades, nes ir ten kartais tokiu pievu pripasakoja, kad dekoji dievui, kad neuzsisokai pas juos remontuotis. Kitas dalykas , jei perki nuo tralo, kaip tu ten meistrus uzkelsi, ar isivaizduojat, kad visom masinom pirks draudimus ir samdys atskira zmogu varineti po servisus ir dar kai didesne dalis ju nevaziuojantys. Patiko automobilis, pasiimi draugeli kuris kazka supranta ir perki, na islys koks gedimas, tai tik brangiau kainuos, bet turesi automobili kuris tau patiko. Dar ne i tema, bet daug kas pritars, labai daznai auto uz 5000 eur zymiai lengviau parduodi, negu uz 1000 lt  :)

Neprisijungęs Linetas

• Įrašai: 153
    • Žiūrėti profilį
arba, kaip dazniausiai bake salerkos nulis

saleros buwo puse bako, net keista :D i tai atkreipiau demesi pirmiausia :D

Neprisijungęs Jurka4

• Įrašai: 747
    • Žiūrėti profilį
O tai kas buna jai gerai uzkaitini?

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
O tai kas buna jai gerai uzkaitini?

Jeigu ziedam mysios, tai per tepalo uzpylima ir matuokle pradeda varyti kaip is kamino.

Neprisijungęs Jurka4

• Įrašai: 747
    • Žiūrėti profilį
Sveiki
gal kas zino kokiam mieste autoturguje didesnis masinu pasirinkimas?

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Sveiki
gal kas zino kokiam mieste autoturguje didesnis masinu pasirinkimas?

Lietuvoje liko tik vienas turgus-Kaune, dar Taurageje aikstelese gan daug.Visi kiti prie ismirimo ribos. O ir Kaune nera toks didelis pasirinkimas.