Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Automobilio pirkimas,patikrinimas savarankiskai  (Skaityta 4497 kartus)

Neprisijungęs Brutas

• Įrašai: 8627
    • Žiūrėti profilį
Brutas (y)

kai veždavau tralus iš D man irgi yra buvę nemažai tokių juokingų situacijų,ypač kai čiurkos imdavo mašinas,prie įvažiavimo puola po tralo ratais,užlenkiu kainą,atšoka,bet tavaras einamas,po kiek laiko ateina lietuvaičiai ir irgi pradeda išsi..sinėti,vaikšto ratais aplink tralą,laipioja,žiūri antram aukšte kapotą atsidarę,ateina čiurkos,klausia ta kur žiūri parduota ar ne,sakau kaip tik žiūri ją,sako tai turi rankpinigius ar ne??? sakau kolkas ne,op 200 baksų man į delną,o aš su lietuvaičiais kai pasimokęs kai po 2 valandų proto krušimo apsisukę nueina,palaukiu kol apžiūri,nulipa,klausia vėl "kiek nuleisi?",paimu raktelius,sakau parduota (h)  tie :V ?!? (!?) tai ko mes ją žiūrėjom? sakau per ilgai žiūrėjot,kol kopečiom žemyn lipot parsidavė,eikit pas čiurkas,gal perparduos...
ir taip ne kartą,aš jas pirkdamas irgi apžiūrinėdavau 2,max 10 minučių,viskas,nei pavažiuoji nei ką,užstatytos aikštelės,o čia lietuvaičiai galvoja,kad turi viską apie mašiną žinot kaip kad būtum su ja metus važinėjęs,tegu ieškosi pas kitus (h)

butent :) arba perki arba neperki... nera ko smaukytis... db kur gofla trecia nuo tralo paemiau praeita men... as isvis ji nupirkau net neuzvedes ir dureliu nepradares, nei kapoto :D :D :D per langus salona paziurejau, isore, ir kai ant tralo antram aukst ebuvo, dugnas gerai mates.... fsio.. nie vaziuokle snei variklio nieko nznojau kaip dirba :) tsakant, rizika ne fizika :D :D :D