Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: auto pirkmas is vokieciu,kas ka galit pasiulit?  (Skaityta 16541 kartus)

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
Ar tu supranti, kad jau pats ligoniškai prisi3,14sinėji prie visų visada? Laiko gaišatis kokia tau gavosi? Viena diena ar dvi dienos? Aš tau aiškiai parašiau, kad rašyk man pm arba sms, nes mano darbas ne toks, kad galiu pastoviai kalbėti tel. Tu galvoji, man pasakai, o jau kelių valandų bėgyje ta auto bus apžiūrėta, kuri nutolusi nuo tos pusės, kur mano dėdė auto perka, per 800km? Yra gaišatis, laikas eina, kol susisieki, laikas eina, kol paaiškini, kur ta auto randasi ir t.t.t.t.t, bet ką čia tau profesoriui aiškinti. Jei pačiam su atmintimi negerai, tai tą auto turėjo apžiūrėti ne mano dėdė, o jo draugas, kuris tame gale sėdi, bet nebeliko prasmės jos net apžiūrėti, kai buvo pasakyta, jog jos niekas net neapsiims vežti. Bėje, pas mus yra mieste tokia "politikė", ji net prisikabina, kad šaligatvio plytelių pilkumas per pilkas. Gal jūs giminės?