Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: auto pirkmas is vokieciu,kas ka galit pasiulit?  (Skaityta 16492 kartus)

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
man tada reikėjo skubiai, o visi kaip tyčia sublūdę buvo su bepasibaigiančiu leidimu baltarusiam , kazacham ar dar ten kažkam įsivežti auto dėvėtas iki kažkelintų metų ar pan., (nžn, nesidomiu, perpardavinėjimu neužsiimu). kaunas irgi apskambintas buvo ir viskas buvo žadama geriausiu atveju po mėnesio/pusantro

na jis man nepudrino nieko,vos nevenintelis atsakie i mano keliamus klausimus normaliai ko klausiau,nes kaikas piso proto nemazai..nors niekas cia nieko nepadejo bet zmoniskai jis venintelis snekejo,,o kas pas jus buvo gal cia niekam neidomu vesai aiskintis cia neiseitis :P
čia ne viešas aiškinimasis, o paprasčiausias paviešinimas, kad žmogus s u s t ū m ė, ir ne pirmą ir ne antrą kartą, ir ne vienam man , ir ne dviem ir t.t.. ir tai YRA faktas,  o kad šnekėt jis moka tai mes tyyykrai žyyyynom iki negalėjimo :)

Tu žmogau dar kartą atsitokėk. Aš nesakiau, kad parvešim tikrai, tik sakiau, kad paklausiu, ar apsiims. Neapsiėmė - taškas. Ko tu ieškai sliekų? Aš tau užstatą paėmiau? Žadėjau parvežti? Laukei iš manęs žinių savautę ar kas dar?

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
  • Įrašai: 13709
    • Žiūrėti profilį
ne nu............ tu jauti ką pezi, jauti skirtumą kai sakai kad važiuoja šiandien apžiūrėt ir viskas prapuola, dingsta, pora dienų jokių žinių
bet greičiausiai tavo būdoje tai yra norma, o mano požiūriu tai yra labai blogai, ir tos atmazkės kad 'ne ryšio zonoje' visai nekanalina, nes prie kompo sėdėjai. i niekaip nesuprasiu kokio velnio tiek visur reikia veltis žadėti kažką sukti ir paskui dingti ? n a k u j a ? nesusimąastei kaip taip tau gaunasi
Visgi, parvarė tau kas nors tą kibirą, kad čia tiek nerimsti, ar ne? 
ir šiuo atveju man tik belieka tave kibiru pavadinti, i ne bet kokiu o parpravarytu totaliai kiaurai

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
Nu matai, kam ten siųsti bereikalingai žmogų, jei jis jos neveš? Jauti skirtumą? Iš pradžių kaip ir svaidėsi vežti, bet galų gale užlenkė ir pasakė, kad neverta. Tai tu man nori pasakyti, kad visgi reikėjo jį apžiūrėti, nors ir nebūtų niekas jo vežę? Žodžiu, tema su tavim baigta, parsisiųsk per ebay golfą geriau. Juk tu virtualiai viską moki, turbūt ir golfą kokioje citatoje rasi mobileje.

Neprisijungęs Obščiako Vadovas

• Banned!
  • Įrašai: 7131
    • Žiūrėti profilį
vel kazkas prisitriochino :D gera tema  :D

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
vel kazkas prisitriochino :D gera tema  :D

Ką tu vadini čia prisitriohinimu? Aš niekur nepažadėjau, kad parveš ją, tik sakiau, kad paklausiu, bet kadangi čia pasaulis sukasi apie Gedį, tai iškart pasipila kaltinimų lavina, kodėl jo niekas neparvežė. Nors kiek matau, niekas jo neapsiėmė tempti iš visai kito Vokietijos galo ir taip... Turbūt ir jie prisitriohino...

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
as nesigilinu i jusu bedas. tik zinau Gedzio pedentiskuma. jei jam pradejai tirli pirli aiskint, tai prisitriochinai. tuoj Gedis suinervuos ir pavarys tau nuorodom bei citatom

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
  • Įrašai: 13709
    • Žiūrėti profilį
Aš niekur nepažadėjau, kad parveš ją, tik sakiau, kad paklausiu, bet kadangi čia pasaulis sukasi apie Gedį, tai iškart pasipila kaltinimų lavina, kodėl jo niekas neparvežė. Nors kiek matau, niekas jo neapsiėmė tempti iš visai kito Vokietijos galo ir taip... Turbūt ir jie prisitriohino...
klausyk kibire kiauras, žiūriu tau viskas samatioku protą kiauryme praeina, nieko neužsilieka smegeninėje, kliedi savo nors tu ką. dar kartą kartoju !! jeigu mes sutarėm kad aš jokių vežėjų nebeieškau nes tavo žmogus yra šalia ir po poros dienų gali apžiūrėt ir paimt iš karto, ir tą antrą dieną jis jau 'važiavo' jos apžiūrėt (ir būt iš kar pasiėmęs kaip kad sakiai, nes aš taip ar taip ieškojau kas parvežtų BE jokių ale "apžiūrėjimų", tik kad prigriebtų ant tralo, bet paskui atsiradai tu, ir kaip kad ką tik rašiau aš nieko nebeieškojau; ir aš beveik pavedimą skubų vos nepadariau, bet pagalvojau koks pliurpalas esi, todėl ir nepadariau), ir tą antrą dieną tu dingai iš ryšio; tai apie ką mes kalbam ????
ogi kalbam kad esi iš kito išmatavimo, t.y. iš pliurpalų pasaulio; ir dar, o didysis aftamabilių gabentojau, kuriam atrodo kad pasaulis sukasi apie mane ( :-] normaliem žmonėm pasaulis sukasi apie Saulę, nors gal tu to nežinojai ? http://lt.wikipedia.org/wiki/Saul%C4%97s_sistema) pasirodo kad nesuvoki netgi, kad nėra skirtumo ar golpiuką ar kokį lambo vežt- kaina tai priklauso nuo atstumo; o ir netgi golpiuką tralistui daug ramiau gabenti nei kokį limoną kainuojančią, taigi dar sykį pasikartoju: apie ką su tavim kalbėt ?
ir dar, į smulkmenas nesileisiu, bet pasakysiu, kad pirkimą reikėjo sutvarkyt per kelias dienas, ir jei iš kart būtum davęs žinot kad nieko nesigaus, o ne dingęs porai dienų, tai viską bučiau susitvarkęs, bet aš buvau sutaręs su tavim, todėl nė su niekuom nieko daugiau nebederinau ir laukiau žinių iš tavęs, bet kas iš to gavosi dabar žino visi, taip kad ir vėl pasikartosiu:
Taip kad nereikia lialia, sustūmei bbž keliasdešimtą kartą, o jei nepameni, siūlau temą užsivesti, tipo
'priminkit kam ką žadėjau, o po to sustūmiau' - galėsim po kurio laiko rezultatus susumuoti  :-]
man užvesti ar pats 'apsiimsi' ?  :D

Neprisijungęs offroad

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 6902
    • Žiūrėti profilį
brutto su VAT netto be

Neprisijungęs marko911

• Įrašai: 204
    • Žiūrėti profilį
tai as moku ta vata dar,kam as ji moku???  :)

Neprisijungęs ignaras

• Įrašai: 1536
    • Žiūrėti profilį
tai kokia Gedis cia jau masina norejai pirkt ?

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
tai kokia Gedis cia jau masina norejai pirkt ?
golfa, skaityk atidziau ;)

Neprisijungęs ignaras

• Įrašai: 1536
    • Žiūrėti profilį
kad golfa tai golfa , bet koki  5 ? :D

Neprisijungęs Mozzo

• Įrašai: 250
    • Žiūrėti profilį
o kokia kaina maisnos parvezimo is vokieciu yra?

Neprisijungęs PREZIDENTAS

• Įrašai: 3831
    • Žiūrėti profilį
kad nekurti naujos temos noriu paklausti kaip su lietuviskos masinos registracija Norvegijoje. tarkim jeigu tu parduodi masina lietuviska norvegui, arba lietuviska masina pats persiregistruoji norvegijoje, kaip ten su mokesciais, ar visom masinom jie vienodi, kaip pasiskaicioji gal kas gali papasakoti?

dekui

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
kad nekurti naujos temos noriu paklausti kaip su lietuviskos masinos registracija Norvegijoje. tarkim jeigu tu parduodi masina lietuviska norvegui, arba lietuviska masina pats persiregistruoji norvegijoje, kaip ten su mokesciais, ar visom masinom jie vienodi, kaip pasiskaicioji gal kas gali papasakoti?

dekui

Žinau tik tiek, kad mokesčiai tenai nesveiki, registruojant auto. Pamenu, kai dar tenai gyvenau, tai tuo metu buvo pasirodę golf V. Šefas gyrėsi, kad jam tas golfas vos ne 200000lt iš viso atsistojo.

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 18287
    • Žiūrėti profilį
visom mašinom ragistracijos skirtingos ir jos tikrai kosminės. Norvegijon vežant iš Lietuvos jei neklystu dar muitą mokėti reikės nuo Norvegiškos kainos

Neprisijungęs svolacius

• Įrašai: 1582
    • Žiūrėti profilį
neverta net sukti galvos apie lietuviskos masinos registracija norvegijoje nes mokesciai kosminiai. jai mentai tave sustabdo dirbanti norvegijoje ir vazinejanti su lietuviskais numeriais tai veliau gauni is muitines laiska su net keturiu nuliuku suma kuria privalai sumoketi kaipmuita berods.

• Žiūrėti profilį
nu tai as viska zinau, bet konkreciai kokie tie skaiciai gal kas zino, kaip skaiciuojasi?

Neprisijungęs ozar

• Įrašai: 33
    • Žiūrėti profilį
as savajai ziurejau.yra kazkoks sajtukas kur ivedi masinos duomenys visas ....metus kubatura ir t.t tai man beveik parode mokesciu sumoket 300000,nesuklidau tik kad galetum isivezt priregistrot masina .veliau pasidomejau kiek tokia jau norvegijoj kainoja tai tai apie 260000 nok.grubiai 120000 nu cia uzdara kazkokia auto rinka.siap nesigilinau kas kaip bet neapsimoka cia auto registrot,ar vest pardavimui,net kalbos nera apie tai.jai ka domina ta norvegiska saita galeciau gal pabandyt paieskot...beto jai su lt numeriais vazinei jokiu nuliu tau neparsius...o paprasys palikt norge......jau kai neisvaziuoja ta masina tai jo daug nuliu siuncia....

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
Nelabai ir kabinėjasi ten prie LT numerių. Jau jie patys pasakys, kad pašalink tą auto iš šalies, bet pakanka numerius pasikeisti ir vėl ramu bus kurį laiką.

Neprisijungęs ozar

• Žiūrėti profilį
siap jo jai atokesnei vietoj nuo didesniu mestu tai isvis siap sau nestabdo kaip lt.bet yra kitu minusu tai kad masina gali buti tik menesi norvegijoj,siap jo viskas dzin,bet jai kam ivaziuosi jau turesi nemalonumu.

• Žiūrėti profilį
draugas cia uzturejo toki labai labai dideli dzipa, norvegijoj apie milijona kainuoja, tai idomu kiek reik sumoket mokesciu, nes ten jiem patinka tokie pusiau zylai  :D jeigu yra koks puslapiukas kur skaiciuoja tuos mokescius visus uzrodyk, norim pasiskaiciuoti

Neprisijungęs ozar

• Žiūrėti profilį
va atrodo pagal sita as ir primeciau.kuria nuoroda kolega atsiunte,ir persinorejo kazkaregistrot.nes 306 gabalai moket reikia man asmeniskai ir plius masina tai gryna nesamone.cia apsimoka jau tada geriau pirkt...nu zodziu nera net snekos...