Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Auto is uk  (Skaityta 5149 kartus)

Neprisijungęs Amigos

• OOOO
  • Įrašai: 2365
    • Žiūrėti profilį
Re: Auto is uk
« Topic Start: 2010 Vasario 19, 11:35:09 »
Sveiki, domiuosi auto is anglijos ir ieskau informacijos kaip ir ka geriau ir kuo paprasciau padaryti. Siulomas gana neblogas variantas masina svediska taciau siuo metu randasi anglijoje uz itin patrauklia kaina. Savininkas siulo naudotis vienos kompanijos paslaugomis kuria kaip pats tvirtina pasitiki. Pradzioje jis sudaro sutarti su kompanija, kompanija pratikrina masinos popierius ar tvarkingi ar atitinka visus pirkimo/pardavimo sutarties reikalavimus tada sia sutarti atsiuncia man as pasirasau ir masina isvyksta is UK i lietuva. lietuvoje as ja isbandau uzsiregistruoju ant saves o savininkas tuo metu gauna pinigus. Dar yra pamineta, kad tuo atveju jeigu masinos tech. bukle manes netenkina as turiu teise jos atsisakyti, man grazinami pinigai o masina iskeliauja atgal i uk savininko saskaita. Ar esate kas susidure su panasiom salygom ir ar apsimoka taip daryti? as galvoju kad visgi butu paprasciau paciam nuvykti i uk ir paciam parsivaryti
aciu
ATCIBUSK! :) geriau man pinigus į sąskaitą pervesk, bent pabaliavosim draugiškai.. :)
P.s
netikėk ką rašo tas pardavėjas, nes nei pinigų nematysi nei mašinos.. :D