Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Atvežtinis kuras  (Skaityta 5861 kartus)

Neprisijungęs Tom4s

• Įrašai: 6846
    • Žiūrėti profilį
Re: Atvežtinis kuras
« Atsakymas #50: 2010 Birželio 13, 15:44:33 »
laukiau tomai tavo komentaro tokio ir noreciau priminti kaip pats kauno temoj siulei kitiem suprasti metafora ir jumora ;)
tikrai nesupratau, kad tu juokauji ar kalbi metaforomis...

Neprisijungęs Patrakusi

• Įrašai: 1929
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #51: 2010 Birželio 13, 15:51:16 »
Ne TURI piltis rusišką ar dujas, o jei NORI tai tegu pilasi, kad ir vandenį.. :) Èia kai kam atrodo, kad jei turi brangesnį auto, tai vos ne tokių minčių net negali būti piltis rusišką.. :D Todėl ir bandom pasakyti, kad kiekvienas gyvena taip kaip jis nori..
Ir aplamai, ko čia lendat į svetimas kišenes?.. :-] :-]

Neprisijungęs baggio_r

• Įrašai: 872
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #52: 2010 Birželio 13, 16:24:43 »
Ne TURI piltis rusišką ar dujas, o jei NORI tai tegu pilasi, kad ir vandenį.. :) Èia kai kam atrodo, kad jei turi brangesnį auto, tai vos ne tokių minčių net negali būti piltis rusišką.. :D Todėl ir bandom pasakyti, kad kiekvienas gyvena taip kaip jis nori..
Ir aplamai, ko čia lendat į svetimas kišenes?.. :-] :-]

(y) svetimu pinigu negalima ir negrazu skaiciuoti ;)

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
  • Įrašai: 7657
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #53: 2010 Birželio 13, 20:04:36 »
Eva,kiek uzdirbi ? :D :D :D :D

Neprisijungęs svolacius

• Įrašai: 1582
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #54: 2010 Birželio 14, 16:23:05 »
Nu ištiukruju tai visi jus cia teisingai sakot. Dabar viska permaščiau ir gal atejau i prota. Man tai nera malonu pistyti to kuro is kaniu, nes pareini prasmirdes juom. nebuna taip kad neprapiltum. Bet is kitos puses kad susitaupo taip tai gerai. O visa tai ir atstoja tuos prapilymus ir tersimusis su kanem.

Neprisijungęs Patrakusi

• Įrašai: 1929
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #55: 2010 Birželio 14, 17:09:57 »
Nu va matai, išmokysim taupiai gyventi.. :D

Neprisijungęs vyciokas

• Įrašai: 1603
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #56: 2010 Birželio 15, 07:39:02 »
nelabai as cia suprantu, tai mes apie kuro kokybe snekam ar apie tai kiek kas pinigu sutaupo??? Kas ir uz kiek perka kiekvieno reikalas, cia mano nuomone.
O apie kokybe, gal tas bio reikalas ir padaro didesnes sanaudas, dabar i dyzelina ir benzina kazkur ~5% eina bio priedas, gal kur zmones atsiveza is baltarusijos ir pan. yra grynesnis pats kuras ir mazesnis procentas bio, todel ir sanaudos mazesnes  :V as taip galvoju :D

Neprisijungęs Egiux

• Įrašai: 763
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #57: 2010 Birželio 15, 08:37:44 »
na, pagal kai kuriuos postus galima spręsti, kad atvežtinis kuras gadina ne variklį, o vairuotojo reputaciją :D

Neprisijungęs baggio_r

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #58: 2010 Birželio 15, 08:39:18 »
as biski OT, bet cia pati elgesio principa (pyimasis atveztinio kuro) is dalies galima lyginti ir su medienos/malku vogimu pvz kad ir is misko - nuvaziuoji, issikerti, sutaupai uz mediena, nes irgi visi saukia kad brangi labai. rezultatas tas pats - vogi is valstybes. visiems kritikams priminsiu kad pats pyliausi atveztini anksciau ir tikrai nesmerkiu tu kurie pilasi, tiesiog valdzios ir zmoniu samoningumas... valdzia nesamones daro ir skurdina zmones, o zmones atsako tuo paciu (kaip ir kur ka sutaupyt ir nusukt)... uzburtas ratas ir labai abejoju kad tautos samoningumas artimiausiu metu pasikeistu ir pradetu ziureti ne vien i savo darza.
p.s. deja, turbut ir as toks pats esu, nors tikrai tuom nesididziuoju.

Neprisijungęs Tom4s

• Įrašai: 6846
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #59: 2010 Birželio 15, 08:41:55 »
kol valdžia ant mūsų spjaudo, iš mūsų juokiasi ir kraunasi sau į kišenes pinigėlius, tol tikrai nebus to, kad žmonės gerbtų valstybę (-) Net ir atėjus dirbantiems žmonėms į valdžią, eiliniai žmonės dar ilgai nebus pilietiški ir toliau darys viską, kad tik nuslėpti, pavogti ir panašiai, tokie jau lietuviai yra...

Neprisijungęs igoriokas

• Įrašai: 829
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #60: 2010 Birželio 15, 08:44:23 »
medienos vogimas yra vienas dalykas, o piltis atveztini kura visai kas kita. kodel as turiu moketi brangiau jeigu man pasiulo pigiau?! zmogus tik isipila, jis nuperka ir nieko valstybei neskolingas.

Neprisijungęs baggio_r

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #61: 2010 Birželio 15, 08:45:20 »
va butent, kad tokie jau tie lietuviai - patys renkam valdzia. nepatinka? eikim patys. pasyvus? belieka ramiai sedet tol kol valdzia jau perlenks lazda ir tada tik pabunda zmones, bet ir tuomet tik pasukauja 5min ir tuom baigias tam kartui. geriausiu atveju koki nors netikra pazada gauna is valdzios ir vel metus ar du laukia.

Neprisijungęs igoriokas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #62: 2010 Birželio 15, 08:50:17 »
va butent, kad tokie jau tie lietuviai - patys renkam valdzia. nepatinka? eikim patys. pasyvus? belieka ramiai sedet tol kol valdzia jau perlenks lazda ir tada tik pabunda zmones, bet ir tuomet tik pasukauja 5min ir tuom baigias tam kartui. geriausiu atveju koki nors netikra pazada gauna is valdzios ir vel metus ar du laukia.
aisku dauguma cia esanciu lietuviu nepatiks ka pasakysiu, bet lietuviai megsta uz akiu draskytis o kai ateina laikas kaz ka rimciau padaryti laukia kad kas nors kitas sutvarkys reikala.
baigiam politikuoti cia ne tam skirta tema.

Neprisijungęs baggio_r

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #63: 2010 Birželio 15, 09:02:45 »
medienos vogimas yra vienas dalykas, o piltis atveztini kura visai kas kita. kodel as turiu moketi brangiau jeigu man pasiulo pigiau?! zmogus tik isipila, jis nuperka ir nieko valstybei neskolingas.

zmogus gali ir nusikirst medi, sumoket i kisene kokiam girininkui ar siaip prieinanciam zmogeliui kad nieko nematytu ir viskas. pigiau. kad skirtingi dalykai tai taip, bet cia galima palyginti kaip ir su kokia vagyste - gali vogti auto, gali vogti laikrodzius ir tt, tik siuo atveju vagiama is valstybes.

p.s. tai sutinku, kad gana politikuoti. pats pradejau ta ot tai tikiuos ties manim ir baigiam :D

Neprisijungęs RR

• Įrašai: 342
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #64: 2010 Birželio 15, 19:23:08 »
kazkada lyginau sanaudas vokisko benzino ir lietuvisko, sanaudos vokisko ~ 1.5l / 100km mazesnes buvo. nors vaziavimas idealus - uzmiestis, tolygus greitis.

Neprisijungęs gataz

• Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 16827
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #65: 2010 Birželio 15, 19:31:37 »
Stebuklus darantis kuras, tsaip iseina mano silke 9.5l mieste rytu. Gal kas parduot turit tokio?
Tesla Model 3 SR+ 239kw, '19
Audi V8 206kw, '91

Neprisijungęs psychadelic

• Įrašai: 4834
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #66: 2010 Birželio 15, 19:38:29 »
Stebuklus darantis kuras, tsaip iseina mano silke 9.5l mieste rytu. Gal kas parduot turit tokio?

važiuok į deutschlendą, kol iš ten atveš kas, tai bus ir pabrangęs ir "nubezdėjęs"  :D

Neprisijungęs gataz

• Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #67: 2010 Birželio 15, 19:46:44 »

važiuok į deutschlendą, kol iš ten atveš kas, tai bus ir pabrangęs ir "nubezdėjęs"  :D

Nu jo, kol i lt atkeliautu tai per puse su 80 atskiestu tautieciai.
Audi V8 206kw, '91

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #68: 2010 Birželio 15, 21:32:53 »

Anoks čia stebuklas... Viską daro bio priedai, kurie mažina trauką ir didina sąnaudas. Užsipilk skandinaviško dk - mašinos nepažinsi (aišku jei mašina dyzelinė) :D

Neprisijungęs gataz

• Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #69: 2010 Birželio 15, 21:36:25 »

Anoks čia stebuklas... Viską daro bio priedai, kurie mažina trauką ir didina sąnaudas. Užsipilk skandinaviško dk - mašinos nepažinsi (aišku jei mašina dyzelinė) :D

Paskaiciau pradzia tai galvoju ka cia man siulai :-] idomu butu kada normalu rusiska kur isbandyt.
Audi V8 206kw, '91

Neprisijungęs Egiux

• Įrašai: 763
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #70: 2010 Birželio 15, 22:05:49 »
Nesuprantu, esu pyles ir ispaniško ir prancūziško ir vokiško ir lenkiško kuro į TDI ir honda i-cdti ir jokio skirtumo tarp traukos, sanaudų tarp lietuviško kuro nepastebėjau. Tik tiek kad kainos didesnės didesnės užsenietiškų (na išskyrus lenkiją)

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #71: 2010 Birželio 15, 22:08:13 »
Aš kaskart pajaučiu skirtumą, kai tėvo vw užpilu LT ir estiško.

Neprisijungęs Dariuxxxassss

• Lietuvių kalbos darkytojas
  • Klubo garbės narys
  • *
  • Įrašai: 3773
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #72: 2010 Birželio 15, 22:59:06 »
nu jus apie taupumus sneket pasakysiu tik tiek as sutaupau per menesi +-100lt mama mano taipat tiek kaskur sutaupo tai kodel man netaupyti

per metus visai nemaza suma jau gaunasi :D

Neprisijungęs Zaudi

• Įrašai: 4774
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #73: 2010 Birželio 15, 23:04:00 »
nu jau cia biski jau kaip ir nebe i tema kalbeti pradejot.zodziu kaip yra su dk daug kas sako kad su ruskiniu dyzeliu kaip tik daugiau valgo,ir kaip yra su ta baltarusiska saliara ar gera ji verta pilti??

Neprisijungęs igoriokas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #74: 2010 Birželio 16, 00:31:36 »
o koks skirtumas tar BLR ir RU ar LT saliarkos?! pas mumis bio saliarka stumdo kaip normalia, baltarusijoj vienoj degalinei maciau 3  saliarkos kainas (normali, bio 5% ir dazytos). technologija jog ta pati. mazeikiai kitaip saliarka gaminti nepradejo po pardavimo amerikonams ar lenkams.