del tikslingesnio pinigu panaudojimo tai sutinku. o kad pirma reikai pasverti savo galimybes perkant toki auto apie jo islaikyma irgi nepaskutinei vietoi turi buti.o va tersimasis tai toks kad reikia pilstyti ji is kaniu ieskoti kur galetum nusipirkrti tikrai gero ir taip toliau. o kai i kolonke nuvaziuoji ikisi pistoleta i baka ir lauki kol ceki ismus seip as nenusistates nei pries toki benza nei pries toki pinigu taupyma.tik seip ganetinai keistai atrodo is sono ziurint.
Tipiškas lietuvis..
Žinau vieną gana žinomą visuomenėj asmenį (prei pinigų esantis), turi Land cruiser'į, užsisakė nikeliuotų rėmų iš Rusyno, ratai nikeliuoti nu žodžiu leedazz..
Ir kartą man sako, a tu matei, tas gi pasirodo su dujom važinėja, tokią auto nusipirko, apsidarė visą ir dujom važinėja, cha cha..Sakau ir ką, jei yra galimybė kažkur protingai sutaupyti pinigų, tai kodėl tuom nepasinaudojus?..Aš nesuprantu ištikrųjų, kodėl jei tu turi kažkokią na išskirtinesnę auto ar tiesiog aukštesnės klasės, tai ką jau reiškias turi švaistytis pa polnoj programe?..Taip mes toli nenueisim..Atvažiuoja pacaniokas uždirbęs kokioj anglijoj piginų, pradeda skleisti čia savo sparnus, nusiperku auto "krūtą", benzas iš statoilo brangiausias, detalės naujos, nes ne lygis pirkti pigiau, o paskui žiū į kišenę tuščia..Va čia aš skaitau kad nė kiek nemąsto žmogus ir neįvertina galimybių savo..
O jei į temą, tai baltarusiškas benzas veža..
Pilasi 92 važiuoja auto idealiai..
P.S. Aš pradėjau temą skaityti, ir galvoju, kada Efkai kas parašys panašų post'ą (kalbu apie svolačiaus postą)
Tu Efka turbūt irgi to laukei ane?..