Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Akmuo i stikla :/  (Skaityta 11095 kartus)

Neprisijungęs volume13

• Audi klubo prezidentas
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 19559
    • Žiūrėti profilį
Re: Akmuo i stikla :/
« Topic Start: 2011 Liepos 13, 09:13:18 »
Sveiki, tai va atsitiko toks idomus dalykas. Vaziavau su masyna prieki vazevo kita letai masyna, emiau ja lenkti, aplenkiau, tada po minutes gal atsiveja ta masyna kuria aplenkiau ir pradeda taranuoti i griovi  (!?) sustojau jinai ir sustoja, islipa pacanas sako kai lenkiai is po rato man i stikla akmuo pataike ir ruosk pinigus arba policijai skambinu, aisku kadangi as kaip ir dauguma keturiu ziedu valdovas daviau per pedali ir pabegau   (be), kita diena atvaziuoja tas pacanas pas mano teva nes mashyna ant tevo vardo ir tikriausiai numerius buvo nusirases ir kazkaip atknise kur gyvenu, manes nerades pradejo grasint tevui su policija ir panasiai jai jam uz langa nesumokesiu  :O, noreciau paklausti ar as esu kaltas del to daliko kad man akmuo sove is po rato ir jam langa inskelia, nes jai kaltas tai sumokesiu as jam tuos pinigus, kad ant duses man nebutu... Bet jai nekaltas tada nera del ko man moket.. Tai va gal kas esat susidure su tokiu dalyku ir panasiai, labai buciau dekingas uz protinga atsakima. Aciu.
Necivilizuotai:Jei turi galimybiu pabandyk pasiaiskit kas per paukstukas ir apipesiok sparnelius svetimomis rankomis
Civilizuotai: eini pirmas i policija su keletu liudininku "pagrazines " situacija parasai labai ilga pareiskima, butinai pabrezdamas kad 'neaiskiais budais pagal masinos numeri" susirado mane, zadejo sutrikdyti sveikata, ""tevui zadejo atimti kvepavimo funkcija, apriboti laisve" ir terorizuodamas reikalauja pinigu uz nebuta ivyki.Prasau imtis realiu veiksmu, kurie mane apsaugotu nuo neprognozuojamai nusiteikusio jaunuolio.
Jei keliaujate po pasaulį, prisidėkite prie kolekcijos! :
Kolekcija