Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Jūsų klausimai moderatoriams - moderatorių atsakymai  (Skaityta 180987 kartus)

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
Manau kalba ne apie technines savybes, kurias ženkliai esi pagerinęs ;)

Apie ka tada? Visi varo ant forumo, koks blogas pasidare, kiek sakau ivardinti , kas butent blogai pasidare palyginus su senesniais laikais? Juk skundziasi butent moderatoriu temoje, kame tada beda? Visi verkslena, bet kazko konkretaus, ko butu galima uzsikabinti , kad panaikinti kazkokius trukumus nera.

Neprisijungęs Justas.

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 4387
    • Žiūrėti profilį
Kas tie visi? :think: Vienas pasiskundė, kad mėnesį į jo žinutę niekas neatrašo, kitas pasigedo senų laikų, tai čia vadinasi visi varo?
Mane tai erzina ketvirtis ekrano tuščio, nepatogu nuotraukas žiūrėt, bet nieko, kaip nors, o jei sakot, kad techninės savybės dabar geresnės, tai išvis  (y)

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
Apie ka tada? Visi varo ant forumo, koks blogas pasidare, kiek sakau ivardinti , kas butent blogai pasidare palyginus su senesniais laikais? Juk skundziasi butent moderatoriu temoje, kame tada beda? Visi verkslena, bet kazko konkretaus, ko butu galima uzsikabinti , kad panaikinti kazkokius trukumus nera.
Nežinau kas tie visi, man taip neatrodo kad visi, o tik seniausi klubiečiai gali kažką lyginti aplamai.
Manau čia liečia administravimą, nors vėlgi, aš tik manau taip - ką žmogus pasakyti norėjo.
Turi klausimų - klausk jo :smoke:

Neprisijungęs powliuz

• Įrašai: 3533
    • Žiūrėti profilį
Paprasciausios tvarkos nera, paimkim kad ir to paties mega garazo tema. Klubo nariu auto garazas jau turetu but reprezentacinis kaip ir, tuo labiau kad tas garazas pacio moderatoriaus, o kas ten darosi? Zmogus kuris priziuri tvarka, turetu rodyt pavyzdi kitiems. Aisku uzsipulsi mane mega ir vel ratais kvadratais pradesi vejus sneket ne i tema, apie irc ir tt, pasneket (ir tuo labiau pasigincyt) moki, visi tai zino. Kitas dalykas vieno nelabai psichiskai stabilaus zmogaus forumo tersimas daug metu, kuris buvo isbanintas kelis kartus be teises sugryzti, bet vis dar sneka nesamones kas antroj temoj, manau supratot apie kuri asmeni sneku. Nepriimkit to asmeniskai, kad as kazka megstu ar nemegstu kaip zmogaus, bet siaip pasakau kaip siai dienai is sono atrodo kadaise solidziu buves klubas. Ech, cia pavariau ale "prie ruso geriau buvo"... Peace :)

Neprisijungęs M G

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 6071
    • Žiūrėti profilį
Paprasciausios tvarkos nera, paimkim kad ir to paties mega garazo tema. Klubo nariu auto garazas jau turetu but reprezentacinis kaip ir, tuo labiau kad tas garazas pacio moderatoriaus, o kas ten darosi? Zmogus kuris priziuri tvarka, turetu rodyt pavyzdi kitiems. Aisku uzsipulsi mane mega ir vel ratais kvadratais pradesi vejus sneket ne i tema, apie irc ir tt, pasneket (ir tuo labiau pasigincyt) moki, visi tai zino. Kitas dalykas vieno nelabai psichiskai stabilaus zmogaus forumo tersimas daug metu, kuris buvo isbanintas kelis kartus be teises sugryzti, bet vis dar sneka nesamones kas antroj temoj, manau supratot apie kuri asmeni sneku. Nepriimkit to asmeniskai, kad as kazka megstu ar nemegstu kaip zmogaus, bet siaip pasakau kaip siai dienai is sono atrodo kadaise solidziu buves klubas. Ech, cia pavariau ale "prie ruso geriau buvo"... Peace :)
Pirma, aš ne moderatorius.
Antra, aš jau berods aiškinau kodėl neišvalau savo temos, jei mano tema yra svarbiausia šitam forume. Galiu visai ištrint, kad akių nebadytų ir būtų taip pat gerai, kaip ir anksčiau.
O nepatinkantiem forumiečiam slėpt yra ignore funkcija, veikia gerai.

Ir bus taip pat gerai, kaip ir "prie ruso" :-)

Neprisijungęs M G

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
Visiems besidomintiems pranešu - mano garažo tema pravalyta.

Neprisijungęs powliuz

• Įrašai: 3533
    • Žiūrėti profilį
Tu nepyk, ir tikrai nera taip kad tu man nepatiktum, tiesiog sakau kad uzkliuna uz akiu tokie dalykai. Saunuolis kad apsivalei ir atleisk jei ne taip pavadinau :smoke:

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį

Visiskai pritariu del bardako kai kuriu moderatoriu garazu temose (y), na bet juos turi ispejineti jau visai kiti asmenys. Kaip suprantu pagrindine forumo tvarka , taisykliu laikymasis yra normos ribose :-) Parasyk i PM jeigu nenori viesai, kas tas asmuo, kuri isbaninom , bet vat nepastebejom jo apsireiskimo forume.

Neprisijungęs Karolis080

• Įrašai: 5466
    • Žiūrėti profilį
Nesupykit, biški įsiterpsiu, ta ignore funkcija, paspaudžiau pridėtas žmogus prie ignoruotu sąrašo, bet visvien matau postus.. ? Ką netaip darau ? :D

Neprisijungęs M G

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
Nesupykit, biški įsiterpsiu, ta ignore funkcija, paspaudžiau pridėtas žmogus prie ignoruotu sąrašo, bet visvien matau postus.. ? Ką netaip darau ? :D
recent posts vis tiek rodo postus

Neprisijungęs Brutas

• Įrašai: 8627
    • Žiūrėti profilį
o as nesutikciau ir palaikyciau mega visom prasmem del !!!ASMENINES TEMOS!!! kaip as ja noriu, taip as ja ir tvarkausi, ir kokias diskusiajs as noriu toleruot, tokias jas ir toleruoju. Tai ne kazkokio kito forumiecio tema/kalusimas/pageidavimas kad turetu but atsiszvelgta. Man asmeniskai patinka Bajoro, megos temos vakarais paskaityt, pasijuokt, pasikelt nuotaika linksmais postais, smagiu humoru jausmu is hania'os t.t

o del moderavimo/administarvimo klausimo, man velgi neaisku. Ar Jums nedaeina kad cia dirbantys/bunantys/narsantys zmone sturi savus darbus, savus gyvenimus ir sava rutina? Cia ne vienas negauna uz tai nei pinigu, nei kazko realiai apciuopiamo. Dirbama is idejos AUDIKLUIBUI/FORUMUI (bent jau as nezinau kad kas algas issimoketu), o grizus po darbo dienos, dar ir kokiu fruktu ir nedadarytu artistu pasisakymus/paaiskinimus apie gyvenimo prasme/nepasitenkinimus ir kitoki bieda atskaityt, kai 99.9% BUNA NE ADMINISTRACIJOS/MODERATORIU kalte, o eilinis nemokejimas/nenoras skaityt kas po nosim parasyta raudonom raidem..

reziume, manau kad daugumos pasisakymai yra neadekvatus, neapgalvoti ir nepasverti. Bile tik pasneket, padejuot ir paverkslent. I dauguma tokiu tiesiog etatiniai, nauju veidu/nicku nelabai ir atsiranda, o kaikas netgi susivoke ir atpazint neimanoma jo elgsenos forume. Visi cia dirbantys zmones, visi su klaidom. Ir supraskit, kad sprendimai, kad ir menkiausi, ka ispet/ka isbanint/ka papeikt yra priimami ne vieno moderatoriaus/administratriaus balsu. Tad del Jusu kazkokios nesusipratimo nera kaltas nei mega, nei bajoraas, nei brutas, nei onlyaudi.. Tai apsprendziama bent jau keletos zmoniu nuomone.

Neprisijungęs Brutas

• Žiūrėti profilį
tai kaaaaaaaaaaaai issiliejau ff :D

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
tai kaaaaaaaaaaaai issiliejau ff :D

Rasai kaip uz pinigus :-]

Neprisijungęs Karolis080

• Žiūrėti profilį
Na neisizeiskit niekas, bet jei jau savo temoje kaip norima, taip tvarkomasi, tai tada nerakinkit tu garazu, kuriu zmones parduoda audi ir pvz nusiperka bmw, ar opel, tegul irgi deda :) Nes nematau skirtumo, tarp visokiu pezalioniu ten ir kitos markes auto dejimo :) Antras variantas net geresnis tikrai :)

Neprisijungęs Brutas

• Žiūrėti profilį
Na neisizeiskit niekas, bet jei jau savo temoje kaip norima, taip tvarkomasi, tai tada nerakinkit tu garazu, kuriu zmones parduoda audi ir pvz nusiperka bmw, ar opel, tegul irgi deda :) Nes nematau skirtumo, tarp visokiu pezalioniu ten ir kitos markes auto dejimo :) Antras variantas net geresnis tikrai :)

Tu irgi neisizeisk, bet nepradek pamokslaut :V ;) Uzteks balamutint, kaip forumo moderatoriai/administratoriai nuspres, taip ir bus..

su pasiulymais, rastiskai pas prezidenta arba admina, o sita tema KLAUSIMAMS o ne pasiulymams (8-)

uj piktas as siandien :A :A :A

Neprisijungęs Karolis080

• Žiūrėti profilį
Nepamokslauju, taip tik.. o siaip neuzilg girdejau sniegas, junkit kvatrelas i trasa ir gazo, nesipykit  (y) :D

Neprisijungęs interfunk

• Įrašai: 90
    • Žiūrėti profilį
kaip pasikeisti forumo temą į tą mėlyną. Noriu pasikeisti, nes šita tema neturi vienos labai svarbios funkcijos  :A

Neprisijungęs M G

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
kaip pasikeisti forumo temą į tą mėlyną. Noriu pasikeisti, nes šita tema neturi vienos labai svarbios funkcijos  :A
kokios :think:

Neprisijungęs Obščiako Vadovas

• Banned!
  • Įrašai: 7131
    • Žiūrėti profilį
tai parnuskes vis daugeja? :D kai foto idedavo su reklama panasia - iskart trindavot. o dabar patys kazkokius marazamus reklamuojat (n) po savaites gal dieli BB per puse ekrano matysim? tuoj bus geda darbe foruma atsiverst (n)

Neprisijungęs M G

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
tai parnuskes vis daugeja? :D kai foto idedavo su reklama panasia - iskart trindavot. o dabar patys kazkokius marazamus reklamuojat (n) po savaites gal dieli BB per puse ekrano matysim? tuoj bus geda darbe foruma atsiverst (n)
nuims šitą reklamą, be panikos

Neprisijungęs Justas.

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
Gal svarstoma galimybė už kažkokį mokestį nematyt reklamų ir turėt forumo lango plotį tokį koks buvo anksčiau?

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 18277
    • Žiūrėti profilį
Gal svarstoma galimybė už kažkokį mokestį nematyt reklamų ir turėt forumo lango plotį tokį koks buvo anksčiau?
kažkada ankščiau klausiau, atsakymo nesulaukiau.

Šiaip tai tikrai, dažnai čia sėdžiu, ir dabar adblokeris forumą į minusą varo, net blogai jaučiuosi dėl to :D

Neprisijungęs Justas.

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
adblokeris gerai, bet vistiek ketvirtis ekrano tuščias lieka.

Neprisijungęs M G

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
adblokeris gerai, bet vistiek ketvirtis ekrano tuščias lieka.
pasiūlymus aptarsim su aptarnaujančia kompanija (y)

Neprisijungęs interfunk

• Įrašai: 90
    • Žiūrėti profilį
kokios :think:
paieška šitos temos neveikia taip gerai, kaip senosios. Anksčiau galėdavai nueiti tarkim į Kauno miesto forumą, ir ten padarius paiešką, pateikdavo rezultatus tik iš Kauno forumo, o dabar išmeta iš viso forumo, kas labai nervus tampo  (n)