Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Problema dega esp fault ir parking brake malfunction  (Skaityta 2431 kartus)

Neprisijungęs need1982

• Įrašai: 208
    • Žiūrėti profilį
Gal kas buvo susidures su beda masina audi a4 2009 1.8 tfsi, vakar pastaciau masina su uztrauktu rankiniu, siandien ryte iskart saukia parking brake malfunction ir esp fault bei neleidzia kurti variklio. Rankinio mygtukas veikia ir stabdys atsileidzia. Ar bandyti atjungti akumuliatoriu ir palaukti 5 min, ar geriau to nedaryti. Vago neturiu. (Veiksmas Siauliuose)

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
Uzkurimas nieko bendro prie situ klaidu. Akuma gali bandyti atjungineti, nemanau tik ar bus naudos.

Neprisijungęs need1982

• Žiūrėti profilį
Sutvarkyta, problema buvo signalizacijoje, nuduso tablete pries atvira vagyste :)

Neprisijungęs Egiss

• Įrašai: 405
    • Žiūrėti profilį
Sveiki.man lygiai tokia pati beda,taip pat buwo tablete nudusus....bet kai neleidzia kurti masinos ir ismeta klaida Parking brake malfunction,man dar po spidometru ar (pats spidometras) tarska barska lyg kai buna reles tekontaktuoja,kas cia galetu buti? ir raktelio neatiduoda gal kokiu 10 sekundziu...nebezinau ka daryti...
« Paskutinį kartą keitė: 2015 Vasario 01, 13:57:10 sukūrė Egiss »

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Sveiki.man lygiai tokia pati beda,taip pat buwo tablete nudusus....bet kai neleidzia kurti masinos ir ismeta klaida Parking brake malfunction,man dar po spidometru ar (pats spidometras) tarska barska lyg kai buna reles tekontaktuoja,kas cia galetu buti?

Taip barška kai būna atjungtas akumas ir vėl prijungi. Jeigu tai kartojasi pastoviai, kazkokia ne tą grandinę atjungia signalizacija.

Neprisijungęs Egiss

• Žiūrėti profilį
Tai kiek zinau signalizacija pajunge nuo degimo,tai gal tsda signalizacija atjunge degima ir man tarska reles ar spidas.jej sakiai kad atjungi akuma ir prijungi tarska ten kzk.... tai cia normalu kad akuma atjunges jungi wel ir tarska???? Ir pas tawe tarska kad sakai?

Neprisijungęs Egiss

• Žiūrėti profilį
only AUDI gal zinai kas galetu paziureti mano problemos?

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Tai kiek zinau signalizacija pajunge nuo degimo,tai gal tsda signalizacija atjunge degima ir man tarska reles ar spidas.jej sakiai kad atjungi akuma ir prijungi tarska ten kzk.... tai cia normalu kad akuma atjunges jungi wel ir tarska???? Ir pas tawe tarska kad sakai?

Pas mane netarška :D, bet gali atjungti akumą ir vėl pajunk, pamatysi kaip rodyklės sutarškės :-) Kas galėtų pažiūrėti nežinau.

Neprisijungęs Egiss

• Žiūrėti profilį
radau kas ten traska,o traska rele 643,dbr reikia issiaiskinti kodel ji traska....:(
« Paskutinį kartą keitė: 2015 Vasario 04, 15:08:51 sukūrė Egiss »

Neprisijungęs Hafkis

• Įrašai: 95
    • Žiūrėti profilį
apsidraudziat kasko ir nereikia jokiu tableciu kurios blokuoja varikli :D

Neprisijungęs need1982

• Žiūrėti profilį
Tai kasko ir reikalauja kad butu sios tabletes nuo atviros vagystes :)