Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: priekinės lempos  (Skaityta 4563 kartus)

Neprisijungęs arnis_

• Įrašai: 204
    • Žiūrėti profilį
priekinės lempos
« Topic Start: 2015 Sausio 13, 09:09:20 »
Sveiki. Turiu klausymą dėl ilgų šviesų. Pas mane jas įjungus toks vaizdas, kad jos sviečia ne į priekį, bet į viršų ir į šonus. Ar čia normalu? ir kaip tokio tipo lempos reguliuojamos? jeigu išvis reguliuojamos. Pas mane prie vairo nėra reguliatoriaus

Neprisijungęs ~Romas~

• Įrašai: 2312
    • Žiūrėti profilį
Re: priekinės lempos
« Atsakymas #1: 2015 Sausio 13, 12:39:47 »
Paprastos kaitrinės lemputės ar xenon'ai? Jei xenonai, tai ta pati lemputė ir trumpos ir ilgos, todėl nieko nepareguliuosi.

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2: 2015 Sausio 13, 12:44:41 »
Paprastos kaitrinės lemputės ar xenon'ai? Jei xenonai, tai ta pati lemputė ir trumpos ir ilgos, todėl nieko nepareguliuosi.

Rašo, kad nėra reguliatoriaus, tai xenon bus, o jie dažnai ant ilgų šviečia visur aplinkui :-) ir nieko daugiau neprireguliuosi.

Neprisijungęs arnis_

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3: 2015 Sausio 13, 12:46:59 »
Jo xenonai. Na supratau tada. Siaip keista dabar kai nuo paprastu ant xenonu atsisedau tai ypac slapiam keli atrodo, kad be svieesu vaziuoju

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4: 2015 Sausio 13, 13:20:54 »
Na tikrai keista, ilgos gali būti, kad nėra konkretaus spindulio į priekį, bet trumpos tai tikrai geriau dega negu paprastos kaitrinės. Gal važiuoji su užkeltom į viršų arba atvirkščiai, nes ledai kažkiek apšviečia priekį, sunku suprasti kur trumpų spindulys, o jeigu dar ledai paleisti pilnu pajėgumu iš viso jie kaip trumpos dega. Įdomu kaip vakare prie sienos,kur konkrečiai spindulys gaunasi.

Neprisijungęs arnis_

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5: 2015 Sausio 13, 14:56:31 »
tai va, prie sienos lyg ir atrodo viskas gerai, bet kelyje ypač ant šlačio esfalto praktiškai nulis šviesos

Neprisijungęs arnis_

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6: 2015 Sausio 13, 15:02:22 »
https://www.youtube.com/watch?v=HScSbIHwQVk

jeigu taip turi šviesti lėdai tai pas mane kažkas blogai.. šiaip lempu stikliukai yra kažkiek padaužyti, reiktu gal poliruot, bet nėra taip jau baisiai ir spalvos neprarade (kaip, kad būna geltoni).

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #7: 2015 Sausio 13, 20:44:02 »
https://www.youtube.com/watch?v=HScSbIHwQVk

jeigu taip turi šviesti lėdai tai pas mane kažkas blogai.. šiaip lempu stikliukai yra kažkiek padaužyti, reiktu gal poliruot, bet nėra taip jau baisiai ir spalvos neprarade (kaip, kad būna geltoni).

Jis cia su ilgom vaziuoja, prie ko tie ledai :think:  Idomu kaip patys lesiai, gal kinietiskas lemputes dejo ir jau viskas isdege.

Neprisijungęs Obščiako Vadovas

• Banned!
  • Įrašai: 7131
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #8: 2015 Sausio 13, 20:47:46 »
kazko man irgi paskutinem dienom ant slapio asfalto atrodo, zenonai 1 metra tesviecia :think: pasirodo ne man vienam ff

Neprisijungęs manonline

• Įrašai: 19
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #9: 2019 Rugpjūčio 12, 21:06:47 »
Na tikrai keista, ilgos gali būti, kad nėra konkretaus spindulio į priekį, bet trumpos tai tikrai geriau dega negu paprastos kaitrinės. Gal važiuoji su užkeltom į viršų arba atvirkščiai, nes ledai kažkiek apšviečia priekį, sunku suprasti kur trumpų spindulys, o jeigu dar ledai paleisti pilnu pajėgumu iš viso jie kaip trumpos dega. Įdomu kaip vakare prie sienos,kur konkrečiai spindulys gaunasi.

Prie to paties noriu isiterpti, neradau forume tokios info. Zenonai pas mane, bet prie vairuotojo puses nera automatinio lempu aukscio sensoriaus. Kaip taip gali buti?

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #10: 2019 Rugpjūčio 12, 23:48:04 »
Prie to paties noriu isiterpti, neradau forume tokios info. Zenonai pas mane, bet prie vairuotojo puses nera automatinio lempu aukscio sensoriaus. Kaip taip gali buti?

Priklausomai nuo metu ir modelio, pas kitas jau dejosi tik ant galinio rato, ant priekinio jau nestate.

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #11: 2019 Rugpjūčio 13, 09:58:48 »
Priklausomai nuo metu ir modelio, pas kitas jau dejosi tik ant galinio rato, ant priekinio jau nestate.

Prisiminiau, kad kažkas intesnyviai laidų ieškojo priekyje :bedantis: :bedantis: :bedantis:

Neprisijungęs manonline

• Įrašai: 19
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #12: 2019 Rugpjūčio 13, 15:42:50 »

2011 metai. Vadinasi vienas sensorius tik

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #13: 2019 Rugpjūčio 13, 19:12:47 »
Prisiminiau, kad kažkas intesnyviai laidų ieškojo priekyje :bedantis: :bedantis: :bedantis:

Rasydamas ir as sypsojausi :D

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #14: 2019 Rugpjūčio 13, 22:07:49 »