Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Parktronikai  (Skaityta 14087 kartus)

Neprisijungęs arnis_

• Įrašai: 204
    • Žiūrėti profilį
Parktronikai
« Topic Start: 2014 Gruodžio 07, 20:39:20 »
Sveiki. Galbūt kažkas žinot kiek kainuotu isidėt parktronikus į avant'a? Audi salone

Neprisijungęs laimisirko

• Įrašai: 3001
    • Žiūrėti profilį
Re: Parktronikai
« Atsakymas #1: 2014 Gruodžio 07, 21:32:41 »
manau labai daug, nes greiciausiai jie viska des naujom dalim, o tai bus kosmosas, buferis, blokas, davikliai, laidynas, programavimas,darbas...

Neprisijungęs Nerkis

• Įrašai: 1742
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2: 2014 Gruodžio 07, 21:54:56 »
Jie nededa originaliu parkingu  ;) , turi paruose tam reikalui aftermarket sistema, ten su audi logo ir tt, kaina didele, o gauni kiniska sh, kur 100lt kainuoja, tik zenkliukas yra. Bamperio nekeicia  :-) , grezia.
Nori geros sistemos pirk is sroto, gamykline sistema. Kazkam pamokek sujungs, ir pigiau bus.

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3: 2014 Gruodžio 07, 22:03:42 »
Jie nededa originaliu parkingu  ;) , turi paruose tam reikalui aftermarket sistema, ten su audi logo ir tt, kaina didele, o gauni kiniska sh, kur 100lt kainuoja, tik zenkliukas yra. Bamperio nekeicia  :-) , grezia.
Nori geros sistemos pirk is sroto, gamykline sistema. Kazkam pamokek sujungs, ir pigiau bus.

Kažkaip abejoju dėl grežiojimo (-) Laikiklių klijavimo (-)

Neprisijungęs Nerkis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4: 2014 Gruodžio 07, 22:08:39 »
Pats maciau  ;) , nesakyciau kitaip. Bet sustampuota viskas tvarkingai, su part kodais, bet nera jokiu visual park fcju, ir is isvaizdos kitoks blokas, ir sensoriai kitoki, labiau china primena  (+) .

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5: 2014 Gruodžio 07, 22:09:29 »
Pats maciau  ;) , nesakyciau kitaip. Bet sustampuota viskas tvarkingai, su part kodais, bet nera jokiu visual park fcju, ir is isvaizdos kitoks blokas, ir sensoriai kitoki, labiau china primena  (+) .

Pas mus Lietuvoje matei?

Neprisijungęs Nerkis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6: 2014 Gruodžio 07, 22:15:32 »
Nea, pas mus irl, bet abejojiu jog lt bus kitaip, principas darbo toks pat. Kas gamykliskai iseina yra 1, o ko papildomai klientas veliau praso, visai kas kita.
Kitas pvz su kabliu, paprasyk kad ydetu toky kaip pas bajora, is gamyklos juk tokie ejo, o gausi paprasra.

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #7: 2014 Gruodžio 07, 22:23:06 »
Nea, pas mus irl, bet abejojiu jog lt bus kitaip, principas darbo toks pat. Kas gamykliskai iseina yra 1, o ko papildomai klientas veliau praso, visai kas kita.
Kitas pvz su kabliu, paprasyk kad ydetu toky kaip pas bajora, is gamyklos juk tokie ejo, o gausi paprasra.

Ne tas pats, nelygink kur airiai prieš 20 metų tuoletinį popierių atradę ir kur lietuviai :smoke: Nepatikėsiu , kad pas mus audi centre grežiotų ir klijuotu buferius (-)

Neprisijungęs Nerkis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #8: 2014 Gruodžio 07, 22:26:28 »
As meistru nelyginu  ;) , nes ner cia ka lygint  :-]  , bet cia audi politika tokia, del papildomu instaliaciju, pas juos yra paruosti retrofito pakai. Siaip reiktu uzklaust, net ydomu pasidare  :D ar Lietuviai sudetu viska oem  :think:
« Paskutinį kartą keitė: 2014 Gruodžio 07, 22:29:20 sukūrė Nerkis »

Neprisijungęs L8

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 3009
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #9: 2014 Gruodžio 07, 23:29:15 »
Nezinau kaip audi centras, bet krasta bemwui butu keitusi bamperi kuris jau su skylem, ir viska butu dare kaip orginala.
Kaina ~7000 lt bmw 120 2012m kalbeta su jais buvo pernai

Neprisijungęs Nerkis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #10: 2014 Gruodžio 07, 23:49:07 »
As manau nebent specialiai,prasai kad padarytu kaip OEM, bet vistiek netikiu. O kas liecia audi, tai visos kebulo detales eina gruntuotos, na cia daleiskim keicia bamperi, kur jie jy dazys? Y vokietija sius? Tam kad originaliai laidus pratempt puse masinos reik isrinkt. O tas kur jie turi pakas retrofito, kelis laidus pajungei, skyles isgreze sukodavo ir viskas. Pats pagalvok kiek reikia visko islupt kad kaip oem sudet, nelogiska. Jie neapsikrauna sau galvos tai faktas, gali tau pasiulyt nusipirkt masina su Oem parkais greiciau :D

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #11: 2014 Gruodžio 08, 08:56:41 »
As manau nebent specialiai,prasai kad padarytu kaip OEM, bet vistiek netikiu. O kas liecia audi, tai visos kebulo detales eina gruntuotos, na cia daleiskim keicia bamperi, kur jie jy dazys? Y vokietija sius? Tam kad originaliai laidus pratempt puse masinos reik isrinkt. O tas kur jie turi pakas retrofito, kelis laidus pajungei, skyles isgreze sukodavo ir viskas. Pats pagalvok kiek reikia visko islupt kad kaip oem sudet, nelogiska. Jie neapsikrauna sau galvos tai faktas, gali tau pasiulyt nusipirkt masina su Oem parkais greiciau :D

Dėl pačio bloko ar daviklių nesiginčijų, dėl plastmasių tai kokias nori tokias ir užsakai, tik tiek, kad perkant jeigu su spalva tai kaina kyla kosmiškai. Tokios didesnės detalės neteko užsakinėti, bet pirkau tokias smulkmenas kaip tempimo kilpos uždengimus, tai pagal Vin gauni iš karto su spalva.

Neprisijungęs Jurka4

• Įrašai: 747
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #12: 2014 Gruodžio 17, 08:07:05 »
Pries metus irgi i VW uzsinorejau isideti originalius parktronikus, tai molleris pasiule uz 1200lt ideti.Tik idejimas su sensoriu nudazymu 450lt.Uzsisakiau is ebay.de originalius uz 250lt isidejau pats nes ten labai viskas paprasta.Foto kaip atrodo originalus:

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #13: 2014 Gruodžio 17, 10:41:49 »
Įdomiai skamba tas originaliai  :-)  Originalo davikliai dedasi iš vidaus, čia iš išorės, nebent nusiima tas apskritimas iš lauko.

Neprisijungęs Nerkis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #14: 2014 Gruodžio 17, 11:02:01 »
Lygiai tokius ir audi deda  (+) :D , sustampuoti zenkliukai ir viskas, sensoriai isoriniai taip pat  :-) . Jie neapsikrauna ir gamykliskai nedaro  (-) .
P.S. siandien kaip tik pats jau desiu savuosius, pargryzo nudazytos detales,  :) , tikiuosi veiks kaip priklauso  :-]

Neprisijungęs Egiss

• Įrašai: 405
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #15: 2016 Gruodžio 11, 20:19:29 »
sweiki.noriu isideti parkingus y prieki...parkingus pirkciau is KUFATEC, bet as nezinau ar as galiu montuoti priekinius parkingus,nes neradau kad koduotusi FRONT PARKING...mano modulis parkingu 8K0919475F

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #16: 2016 Gruodžio 11, 21:07:54 »
sweiki.noriu isideti parkingus y prieki...parkingus pirkciau is KUFATEC, bet as nezinau ar as galiu montuoti priekinius parkingus,nes neradau kad koduotusi FRONT PARKING...mano modulis parkingu 8K0919475F

8K0 919 475 A - 8 sensors, graphical support

8K0 919 475 B - 4 sensors, no graphical support

8K0 919 475 C - 8 sensors, graphical support, rear view camera support

8K0 919 475 D - 4 sensors, no graphical support

8K0 919 475 E - 8 sensors, graphical support, rear view camera support

8K0 919 475 F - 4 sensors, no graphical support

8K0 919 475 G - 8 sensors, graphical support, rear view camera support

8K0 919 475 H - 4 sensors, rear view camera support

8K0 919 475 J - 8 sensors, graphical support, rear view camera support

8K0 919 475 P - 8 sensors, graphical support, rear view camera support

8K0 919 475 Q - 4 sensors, no graphical support

8K0 919 475 R - 8 sensors, graphical support, rear view camera support

8K0 919 475 S - 4 sensors, no graphical support

8K0 919 475 T - 4 sensors, rear view camera support

8K0 919 475 AA - 8 sensors, graphical support, rear view camera support

Neprisijungęs Egiss

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #17: 2016 Gruodžio 11, 21:17:05 »
8K0 919 475 F - 4 sensors, no graphical support- pas mane grafika rodo galiniu...

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #18: 2016 Gruodžio 11, 21:18:38 »
8K0 919 475 F - 4 sensors, no graphical support- pas mane grafika rodo galiniu...

Kodą ant dėžutės pažiūrėjai ar su kompu pasijungęs?

Neprisijungęs Egiss

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #19: 2016 Gruodžio 11, 21:24:35 »
Kodą ant dėžutės pažiūrėjai ar su kompu pasijungęs?
su vcds

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #20: 2016 Gruodžio 11, 21:33:19 »
su vcds

Tada paieškok google , gal rasi kitokių variantų jo galimybių, mano šaltinis gal meluoja.Reikėjo iš karto sukoduoti 8 parktronikams , jeigu priimtų kodą išmestų buzerio, daviklių ir jungiklio klaidas, reiškias jis tam tinkamas.

Neprisijungęs Egiss

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #21: 2016 Gruodžio 11, 21:46:12 »
Tada paieškok google , gal rasi kitokių variantų jo galimybių, mano šaltinis gal meluoja.Reikėjo iš karto sukoduoti 8 parktronikams , jeigu priimtų kodą išmestų buzerio, daviklių ir jungiklio klaidas, reiškias jis tam tinkamas.
ten yra dvi fiskes RUDA,TUSCIA,JUODDA. KAS KISASI Y TUSCIA VIETA?

as dariau taip... 10-park.steer/assist    Security Access-16   71679   long coding   optical illustartion active. ir galinius rodo..

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #22: 2016 Gruodžio 11, 22:09:46 »
ten yra dvi fiskes RUDA,TUSCIA,JUODDA. KAS KISASI Y TUSCIA VIETA?

as dariau taip... 10-park.steer/assist    Security Access-16   71679   long coding   optical illustartion active. ir galinius rodo..

Į tuščia vietą kišasi priekiniai parkai. Kažkaip nesuprantu kas per blokas pas tave, nes pagal tokį kodą meta bloką su visomis trim jungtimis :think: kuris kaip ir turi pajungimą priekiniams, kas prieštarauja blokų galimybių lentelei.

Neprisijungęs Egiss

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #23: 2016 Gruodžio 11, 22:20:30 »
Į tuščia vietą kišasi priekiniai parkai. Kažkaip nesuprantu kas per blokas pas tave, nes pagal tokį kodą meta bloką su visomis trim jungtimis :think: kuris kaip ir turi pajungimą priekiniams, kas prieštarauja blokų galimybių lentelei.
bet ar man weiktu pajungus priekinius parkingus? (aa)  bet dabar paziurejau su kitais kodais kur palaiko tik galinius parkingus,jie irgi turi vidurine fyske kur palaiko taip pat priekinius parkingus,KAIP SUPRASTI TAI,,,

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #24: 2016 Gruodžio 11, 22:30:38 »
bet ar man weiktu pajungus priekinius parkingus? (aa)  bet dabar paziurejau su kitais kodais kur palaiko tik galinius parkingus,jie irgi turi vidurine fyske kur palaiko taip pat priekinius parkingus,KAIP SUPRASTI TAI,,,

Į ką tu juos jungsi, jeigu net kontaktų nėra? Kad pas kitus yra, tai nereiškia, kad palaiko, blokus gamina ne viena firma, keičiasi tiekėjai ir t.t.