Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Noriu pirkti A4B8 , patarkite  (Skaityta 78423 kartus)

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
Re: Noriu pirkti A4B8 , patarkite
« Atsakymas #250: 2018 Liepos 22, 11:59:13 »
Tai jeigu nieko gero tai nereiskia, kad ir blogai. Tiesiog parvaryta masina kuria pasitikrint reikia pries perkant :) man sitas universalas pasirode visai neblogai ir gyvai

Tai kodėl nepirkai? :think: Ar pasitikrint reikia, tai čia į servisą varyti?

Pasirodo jau parduota  :-/
« Paskutinį kartą keitė: 2018 Liepos 22, 12:24:32 sukūrė only AUDI »

Neprisijungęs Flixas

• Įrašai: 15
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #251: 2018 Liepos 22, 13:39:22 »
Nu va nespejau. Aplenke kazkas :)

Neprisijungęs Flixas

• Žiūrėti profilį

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #253: 2018 Liepos 22, 15:29:26 »
https://m.autoplius.lt/skelbimai/audi-a4-2-7-l-universalas-2008-dyzelinas-7158793.html
Ka manot apie sita?

Man užtenka pamatyti 2,7 arba 3,0 litrai variklis, toliau manęs tokia auto nedomina ir niekam nesiūlau.
O , kad aną nupirko tai reiškias tikrai , kad buvo tikrai geras variantas, kiek tenka matyti skelbimus, gero stovio ir už gerą kainą reikia imti iš karto, vos tik skelbimas atsirado, kitu atveju nespėsi arba graži tik nuotraukose.

Neprisijungęs Flixas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #254: 2018 Liepos 22, 16:13:32 »
Sakai tik 2.0tdi verti demesio varikliai situ. O kaip su benzinais? Kokia ten situacija. Ir beje kaip del automatu, girdejau, kad ant 2.0 multitronic nieko gero. Kiek cia tiesos?

Neprisijungęs ponulis1

• Įrašai: 967
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #255: 2018 Liepos 22, 20:09:35 »
O as o 2tdi net neziuriu. Man tik 3tdi ;) Plus 1 litras salerkos, bet vaziuoji ne kaip boba.

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #256: 2018 Liepos 22, 22:54:53 »
O as o 2tdi net neziuriu. Man tik 3tdi ;) Plus 1 litras salerkos, bet vaziuoji ne kaip boba.

Tik paskui verkia kaip bobos  kap brangu išlaikyti, purkštukus su grandinėm keisti ir t.t. Vien šiame forume tokių ne viena dešimtis :goodboy: Na dar paimti tuos 3,0 gali papigiai ;)

Neprisijungęs ponulis1

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #257: 2018 Liepos 23, 14:17:33 »
na bent jau b8 tai brangesni 3 tdi nei 2 tdi, tas pats su c7. o verkia del senajojo 3tdi motoro, 176 kaseku praktiskai neturi, jei kuro filtro pakeitimas atliekamas gerai. nu vienu zodziu, kiekviena savo filosofija, del to ir skirtingas masinas, su skirtingu kebulu tipais , motorais ir dezem gamina :) gal ir as kada pasensiu ir uzteks, to vos krutancio zyzeliuko :)

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #258: 2018 Liepos 23, 14:29:59 »
na bent jau b8 tai brangesni 3 tdi nei 2 tdi, tas pats su c7. o verkia del senajojo 3tdi motoro, 176 kaseku praktiskai neturi, jei kuro filtro pakeitimas atliekamas gerai. nu vienu zodziu, kiekviena savo filosofija, del to ir skirtingas masinas, su skirtingu kebulu tipais , motorais ir dezem gamina :) gal ir as kada pasensiu ir uzteks, to vos krutancio zyzeliuko :)

Tik ir lakstyti pas mus , kai tokie keliai :-) Galima pagalvoti cia visi tik ir skraido autobamais :D Yra ir pas mus tokiu kur vaikyste subineje dar vis zaidzia ir lekia nuo sviesoforo iki kito sviesoforo, ale koks galingas variklis, nes daugiau kaip ir nera kur pasireiksti.Na , bet kiekvienam savo , kas nori pasi2ipuoja ir deda tuos trilitrius per sona, kitiems ir 2.0 per daug . O stai , kad problemu nera tai klysti, palauk kai jie pravaziuos tiek kaip C6, zinant kad naujesnes masinos dar lepesnes, manau problemu bus dar daugiau.

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #259: 2018 Liepos 23, 14:44:10 »

Na jau, na jau... Pilna kasiakų pas tuos v6, net pas c7 identiškos bėdos su grandinėmis ir siurbliais...

Neprisijungęs ponulis1

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #260: 2018 Liepos 23, 17:25:14 »
na 176kw man zinoma liga, tai siurblys del prasto kuro/pagauto oro/ridos pabyra, tada jau rimtu bedeliu buna.. bet yra tam prevenciju, kad remontas brangiai nekainuotu (viso kuro sitemos , kad keisti netektu).
Kad ir senieji, idek nauja pursktuku komplekta, pakeisk itemepejus ir mink...

O del galios ir lakstymo tai sakau, cia "skonio" reikalas, draugu skonis neturi :) vienas agresyviau vazineja, kitas leciau, kitas ziurek britva nusipirkes, kur atrodo nafik cia  pirkti, gi visur 50 greitis ir autobanu nera? :)

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #261: 2018 Liepos 23, 18:45:27 »
na 176kw man zinoma liga, tai siurblys del prasto kuro/pagauto oro/ridos pabyra, tada jau rimtu bedeliu buna.. bet yra tam prevenciju, kad remontas brangiai nekainuotu (viso kuro sitemos , kad keisti netektu).
Kad ir senieji, idek nauja pursktuku komplekta, pakeisk itemepejus ir mink...

Gal viešai kainas purkštukų ir įtempėjų? Kaip žinia dar nesenoje praeityje geros kokybės purkštukas kainavo 900 eur, restauruotas lyg 700 , čia kalbam apie geros kokybės jeigu jau norim važiuoti be problemų. Grandines visas pakeisti vėl kokia 1500 eur skaičiuojam ir gaunasi apie 6000-7000 eur, ar matei tokių kurie tiek investuotų :D ypač kai perka 3,0 litres vien dėl pigesnės kainos ir salyginai mažos kainos +geros komplektacijos? Aš jau neskaičiuoju kitų dalykų, kaip sklendžių remonto, kuro sąnaudų .Niekaip nematau tame pliusų ar finansinės naudos, o galingumai kaip ir kalbėjom, 2,0 puikiai galima padaryti ,kad nenusileistų.

Neprisijungęs ponulis1

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #262: 2018 Liepos 23, 22:05:16 »
As tik katute ploju, kad daugiau tokiu , kaip su tavo mastymu butu ir ziniom apie situos baubus 3tdi ;) peace

Neprisijungęs Flixas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #263: 2018 Liepos 24, 23:13:24 »

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #264: 2018 Liepos 25, 08:14:20 »
https://m.autoplius.lt/skelbimai/audi-a4-2-0-l-universalas-2008-dyzelinas-7470057.html
Ka manot? Nusiziurejau sita tik idomu ar atitinka kaina :)

Tai brangu ar pigu čia? Aš manau, kad pigu, nes dabar ieškau draugeliui b8, tai už 8 nėra net į ką žiūrėti, jau kokį 10 lavonų apvažiavom.

Neprisijungęs adrian

• Įrašai: 5868
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #265: 2018 Liepos 25, 09:29:39 »
Gal viešai kainas purkštukų ir įtempėjų? Kaip žinia dar nesenoje praeityje geros kokybės purkštukas kainavo 900 eur, restauruotas lyg 700 , čia kalbam apie geros kokybės jeigu jau norim važiuoti be problemų. Grandines visas pakeisti vėl kokia 1500 eur skaičiuojam ir gaunasi apie 6000-7000 eur, ar matei tokių kurie tiek investuotų :D ypač kai perka 3,0 litres vien dėl pigesnės kainos ir salyginai mažos kainos +geros komplektacijos? Aš jau neskaičiuoju kitų dalykų, kaip sklendžių remonto, kuro sąnaudų .Niekaip nematau tame pliusų ar finansinės naudos, o galingumai kaip ir kalbėjom, 2,0 puikiai galima padaryti ,kad nenusileistų.

deja, 3.0 brangiau kainuoja negu 2.0.. + noredamas, gero varianto nerasi.. asmeniskai turejau tiek 3.0 176kw tiek 2.0 tdi, tai prie 2.0 turbut niekada negrisciau..

Jei kalbam apie maza realia rida, tai vaziuos ir vaziuos tie 3.0.. pats pardaviau su berods 350k rida ir nuo pirkimo jokiu problemu neturejus nei su purkstukais, nei su grandinem.. taip kad viskas priklauso kokia nuperki ir kokia reali rida .. :)

Neprisijungęs AuG3

• Įrašai: 3000
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #266: 2018 Liepos 25, 09:47:02 »
Nu su ta savo  230 000 km rida. Dar  mašinų turguje ir iš Italijos (!?)

Neprisijungęs Flixas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #267: 2018 Liepos 25, 09:57:22 »
Kad turguj tai jau iskart nurasyt ar kaip? Ir kuo blogiau is Italijos negu kokios Belgijos ar Prancūzijos

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #268: 2018 Liepos 25, 12:30:30 »
deja, 3.0 brangiau kainuoja negu 2.0.. + noredamas, gero varianto nerasi.. asmeniskai turejau tiek 3.0 176kw tiek 2.0 tdi, tai prie 2.0 turbut niekada negrisciau..

Jei kalbam apie maza realia rida, tai vaziuos ir vaziuos tie 3.0.. pats pardaviau su berods 350k rida ir nuo pirkimo jokiu problemu neturejus nei su purkstukais, nei su grandinem.. taip kad viskas priklauso kokia nuperki ir kokia reali rida .. :)

Dvilitre visad parduosi, o su v6 gali tekti ir žymiai ilgiau pavargti. Nenori žmonės tų v6 tikrai, tik vienetai atsiranda, kam tinka 10ltr sąnaudos ir dvigubi aptarnavimo kaštai

Neprisijungęs adrian

• Įrašai: 5868
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #269: 2018 Liepos 25, 13:12:05 »
Dvilitre visad parduosi, o su v6 gali tekti ir žymiai ilgiau pavargti. Nenori žmonės tų v6 tikrai, tik vienetai atsiranda, kam tinka 10ltr sąnaudos ir dvigubi aptarnavimo kaštai

tai kad B8 kebule 3.0 neryja tu 10ltr niekaip.. nebent 90% mieste per kamscius zulinti, tai ir daugiau paima, bet analogiskai ir 2.0 ne 7ltr ..

man asmeniskai 2.0 FWD multi valge tiek pat kiek 3.0 tdi manual quattro.. aisku - 99% speju su 2.0 buvo kazkas netaip. kaltinau diesel gate sw update, bet taip ir nepacipavau..

faktas kaip blynas, kad pabirus 3.0 reikalu 2x negu 2.0 :)bet cia manau kalba eina apie realias ridas 450.000+ nes iki 350k tikrai nepabyra jei priziurimi..

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #270: 2018 Liepos 25, 15:26:44 »
Man 2.0 tdi automatas mieste 9.5 , tai apie kokias sanaudas 10.0 snekam?
Tikrai zinau rinka kas liecia audi, tu trilitriu galima gauti tikrai ZYMIAI mazesne kaina su geresne komplektacija negu 2.0, tik kaip Evka rase niekam 3.0  nereikia, rukysi ilgai ir nuobodziai kol tokia parduosi. Nera nieko paprasciau , susiveskit kokiam autopliuse 2.0 tdi ir 3.0 tdi , pamatysit kiek vienu ir kitu pasiula ir kiek parsiduoda kokiu, skirtumas net nelyginamas (lyginu visus modelius, nes snekam apie varikli)). Kazkiek dar skirtumas pagal modeli, b8 3.0 maziau, bet tokiu a6c6 kaip senu 2.5 , bet ir tai tik laiko klausimas, pagal metus dar tik prasideda ju valymas is uzsienio.

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #271: 2018 Liepos 25, 15:33:01 »
Kad turguj tai jau iskart nurasyt ar kaip? Ir kuo blogiau is Italijos negu kokios Belgijos ar Prancūzijos

Jau tradiciskai tokias kalbos, kad turguje tik perekupai ir masinos perdaryti lavonai, bet pats matei buvo geras variantas ir ten.Nesvarbu kur pirksi, ka pripasakos ar prirasys pardavejas, visas tas pirkimas kaip loterija, kartais net neziurejas nuperki auskini varianta, o kartais zmones metus laiko renkasi ir gauna visiska lavona.Per daug mes suvazninam ta automobili ir jo pirkima, reikia i tai ziureti paprasciau, ne  zmona renkiesi, nepatiks parduosi :-)

Neprisijungęs ponulis1

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #272: 2018 Liepos 25, 21:39:44 »
Man 2.0 tdi automatas mieste 9.5 , tai apie kokias sanaudas 10.0 snekam?
Tikrai zinau rinka kas liecia audi, tu trilitriu galima gauti tikrai ZYMIAI mazesne kaina su geresne komplektacija negu 2.0, tik kaip Evka rase niekam 3.0  nereikia, rukysi ilgai ir nuobodziai kol tokia parduosi. Nera nieko paprasciau , susiveskit kokiam autopliuse 2.0 tdi ir 3.0 tdi , pamatysit kiek vienu ir kitu pasiula ir kiek parsiduoda kokiu, skirtumas net nelyginamas (lyginu visus modelius, nes snekam apie varikli)). Kazkiek dar skirtumas pagal modeli, b8 3.0 maziau, bet tokiu a6c6 kaip senu 2.5 , bet ir tai tik laiko klausimas, pagal metus dar tik prasideda ju valymas is uzsienio.
Na dvi b8 3tdi pardaviau nei puse paros nepraejus. Abi netoli 10k uz 2009 metus. Aisku 3tdi plika, niekam nereikalinga.. na ir dabar is idomumo imesiu skelbima is oro 9.9 kaina dabartines, idomu kaip rinka pasikeite per pusmeti. O sanaudos 3tdi mechanke 9 litrai tik mieste padoriais marsrutais. Automatas su remapu 10.5 valge tik mieste. Dar b7 2.0tdi pardavinejau, tu tai isviso niekam nereikia. 3tdi turejau ore isnese is kosmosa kaina..

Neprisijungęs gogle

• Įrašai: 1
    • Žiūrėti profilį

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #274: 2018 Rugpjūčio 07, 00:30:12 »
ka manot? https://autoplius.lt/skelbimai/audi-a4-2-0-l-universalas-2009-dyzelinas-7483817.html

Visai nebloga auto už normalią kainą,  tik pamelavo pardavėjęs skelbime, kad yra lietaus daviklis , bet nepaminėjo , kad yra DVD :-)